Dit is de rijkste ster van 'Growing Up Hip Hop

Inhoudsopgave:

Dit is de rijkste ster van 'Growing Up Hip Hop
Dit is de rijkste ster van 'Growing Up Hip Hop
Anonim

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om als ouder op te groeien met een hiphoplegende? Nou, de sterren op Growing Up Hip Hop hebben ons laten zien dat het niet zo leuk was als we zouden willen denken.

De show portretteert de levens van enkele beroemde hiphopkinderen terwijl ze zich een weg banen door de ups en downs van de entertainmentindustrie. Hoewel er tegenslagen in hun leven zijn, hebben veel van hen iets belangrijks van zichzelf kunnen maken en hebben ze onderweg een behoorlijk grote stapel geld gestapeld. Hier zijn enkele van de rijkste sterren uit de Growing Up Hip Hop.

8 Briana Latrise - $37 miljoen

Voor haar optreden op Growing Up Hip Hop was Briana Latrise, dochter van platenbaas Kendu Issacs, al een succesvolle fotograaf en blogger, maar sinds haar deelname aan de show is haar bekendheid door het dak gegaan, en het was niet alleen haar bekendheid die een grote boost kreeg.

Ze is al geruime tijd actief in de entertainmentindustrie en heeft zelfs een paar scripts geschreven, waaronder de tv-serie The People in the Back. Tegenwoordig is ze verreweg het rijkste castlid van de show met een geschat vermogen van $ 37 miljoen.

7 TJ Mizell - $9 miljoen

Eén blik op TJ Mizell en je kunt waarschijnlijk zien met welke legende hij verwant is, maar als je dat niet kunt, is het de legendarische DJ, Jam Master Jay. Hij stond bekend als lid van de iconische groep Run D. M. C. Nu, net als zijn vader, heeft Mizell een naam opgebouwd in de industrie. Hoewel zijn succes hem een baan opleverde bij ASAP FERG's tour-DJ, heeft het ook geholpen bij het starten van zijn eigen platenlabel, naast verschillende andere betrokkenheid. Samen hebben deze ondernemingen hem een nettowaarde van $ 9 miljoen opgeleverd.

6 Vanessa Simmons - $9 miljoen

Vanessa Simmons, dochter van Rev Run, is momenteel een van de grootste sterren in de show, en dat is allemaal te danken aan haar acteercarrière. Het grootste deel van haar erkenning is voor haar theatrale talenten, die haar een plek hebben bezorgd in verschillende films en televisieprojecten. Enkele van haar meest prominente werken zijn Talking with the Taxman About Poetry, Hollywood Chaos en een optreden in The Steve Harvey Show. Vanessa heeft naast haar carrière banden met verschillende inkomstenstromen, waaronder een aantal goedkeuringsovereenkomsten. In totaal wordt haar vermogen geschat op $ 9 miljoen.

5 Angela Simmons - $7 miljoen

Van de hele cast die betrokken is bij ondernemende ondernemingen, is Angela Simmons, de tweede dochter van Rev Run, een hand vol mensen met het meeste bereik in die sector. Hoewel ze wordt gecrediteerd als een succesvolle realityster, is ze ook grotendeels betrokken geweest bij de schoonheidslijn en heeft ze een paar eigen bedrijven gelanceerd.

Onder hen zijn haar ontwerplijn voor banketbakkersschoenen genaamd LovePastry en een huidverzorgingslijn genaamd Simmons Beauty die fans een verscheidenheid aan huidverzorgings- en schoonheidsproducten biedt. Hoewel dit haar allemaal behoorlijk wat geld oplevert, heeft ze ook een grote aanhang op sociale media en werkt ze af en toe samen met andere merken die haar natuurlijk goed betalen. Momenteel heeft ze een geschat vermogen van $7 miljoen.

4 Romeo Miller - $5 miljoen

Vooral bekend onder zijn artiestennaam, Romeo, beleefde Miller zijn grote doorbraak als rapper in de vroege jaren 2000 nadat hij een contract kreeg bij No Limit Records, een label dat eigendom was van zijn vader, de hiphoplegende, Meester P. Tegenwoordig trekt Miller echter zijn schouders eronder, zowel als rapper als als acteur. Vanuit zijn prijzenkast is het goed om te zeggen dat hij het heel goed heeft gedaan in beide werklijnen. Als beroemde rapper sloot hij verschillende deals, maar zijn toevoeging van acteren aan de mix bracht gewoon meer geld in zijn zak. Nu wordt de superster geschat op $ 5 miljoen.

3 Egypte Criss - $ 4 miljoen

Na de show heeft iedereen waarschijnlijk een mening over op welk carrièrepad Criss, dochter van Treach, al haar energie moet richten, maar bij nader inzien lijkt ze het allemaal te verpletteren. De ster kreeg voor het eerst erkenning in de entertainmentindustrie voor acteren, maar later ontdekte ze haar flair voor modellenwerk en zelfs zingen. Hoewel ze misschien wordt verscheurd tussen een carrièrepadkeuze, heeft ze veel verdiend aan die banen, en het bedrag wordt geschat op in totaal $ 4 miljoen.

2 Kristinia DeBarge - $2 miljoen

Kristinia DeBarge, dochter van James DeBarge, kwam voor het eerst in de openbaarheid na haar optreden in de 2003-editie van American Idol spin-off, American Juniors. Een tijdje daarna kreeg ze een platencontract bij Island Records en bracht ze verschillende projecten uit. Ze heeft ook een paar prijsnominaties binnengehaald voor haar vak.

Naast haar muziek is ze ook een professionele danseres en zoals we aan de show kunnen zien, is haar acteerwerk ook niet slecht. In de loop der jaren heeft de carrière van DeBarge veel vruchten afgeworpen en dat heeft haar geholpen een geschat vermogen van $ 2 miljoen te verzamelen.

1 Boogie Dash - $ 2 miljoen

Van het opbouwen van Jay-Z's carrière tot het mede-oprichten van Roc-A-Fella-platen, Damon Dash's reputatie gaat hem vooruit, en het lijkt erop dat zijn zoon Boogie die voetstappen zou kunnen volgen. Boogie is een platenproducer, DJ en allround televisiepersoonlijkheid. Hij is ook een zakenman met handen in verschillende ondernemingen, en van hoe de dingen eruit zien, lijkt hij het goed te doen. Nu wordt hij geschat op $2 miljoen.

Aanbevolen: