Dit is de rijkste 'Mean Girls'-ster vandaag

Inhoudsopgave:

Dit is de rijkste 'Mean Girls'-ster vandaag
Dit is de rijkste 'Mean Girls'-ster vandaag
Anonim

3 oktober is net voorbij en dat betekent dat de wereld Mean Girls Day heeft gevierd. Weet je omdat Aaron Samuels aan Cady Heron vroeg welke dag het was op 3 oktober. De film is een cultklassieker geworden onder fans en is tot op de dag van vandaag geliefd.

De film is zo populair, er wordt nog steeds merchandise voor gemaakt en er is zelfs een musical van gemaakt. Mean Girls was een film uit 2004 met veel acteurs van grote namen, misschien niet in die tijd, maar ze werden geleidelijk aan bekende namen in Hollywood. Lindsay Lohan was het hoofdpersonage van de film en speelde in veel andere films voordat ze instortte en in wezen haar carrière beëindigde.

Met succesvolle carrières bij de belangrijkste sterren, is het geen verrassing dat al hun vermogen samen meer dan $ 100 miljoen bedraagt. Laten we eens kijken wie vandaag de rijkste Mean Girls-ster is. Verrassend genoeg is het niet Lindsay Lohan.

12 Daniel Franzese

Daniel Franzese speelde Damian, die 'bijna te homoseksueel was om te functioneren'. Damian was een van Cady's beste vrienden. En ondanks dat het een van de meest citeerbare personages in de film is, is het vermogen van de acteur lang niet zo veel als de rest van de acteurs. Hij speelde in Conviction, CSI: Crime Scene Investigation, Recovery Road, Looking en meer. Naast acteur is Franzese ook komiek en activist. Hij regisseerde en trad op in verschillende live comedyshows. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $ 500.000, volgens Celebrity Net Worth.

11 Lindsay Lohan

Komt binnen op een schokkend nummer negen is Lindsay Lohan, de hoofdster van de film die Cady Heron speelde. Haar vermogen wordt geschat op ongeveer $ 800.000 tot $ 1 miljoen. Ondanks het feit dat ze een hoop geld verdiende met films, muziek, mode, modellenwerk, apps en meer, verloor ze veel van haar inkomsten uit juridische gevechten en haar dure uitgavenpatroon (clubs, luxe auto's, merkkleding en handtassen, luxe restaurants en uiteindelijk drugs). Haar juridische strijd omvatte arrestatie van DUI's, roekeloos rijden en winkeldiefstal.

Op 18-jarige leeftijd was Lohan $ 30 miljoen waard en verdiende hij meer dan $ 20 miljoen met acteren. Lohan verdiende $ 1 miljoen om te poseren voor Playboy en $ 2 miljoen voor interviews met Oprah Winfrey. Ondanks dat haar nettowaarde veel lager was dan verwacht, was het het laagste ooit in 2010 met slechts $ 100.000. Ze was een hoop geld schuldig en werd voor veel ervan aangeklaagd, waardoor haar bankrekening kelderde.

10 Jonathan Bennett

Hoewel zijn haar er misschien "sexy teruggeduwd" uitziet, is het vermogen van Jonathan Bennett zeker niet de grootste van de cast. Hij speelde Aaron Samuels, de verliefdheid van Casy Heron, steratleet en het vriendje van Regina George. Bennett viert Mean Girls Day altijd en is vooral bekend om deze rol, ook al speelde hij in andere rollen zoals Cheaper By The Dozen 2, Celebrity Big Brother, Cake Wars en vele andere indiefilms. Naar verluidt is hij ongeveer $ 1 miljoen waard.

9 Ana Gasteyer

Deze film was gevuld met alums van Saturday Night Live en Ana Gasteyer, die op nummer negen binnenkomt, is er een van. Ze speelde Cady's moeder in de film en heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen. Ze is vooral bekend door haar tijd in SNL, Suburgatory, People of Earth, Paul Blart: Mall Cop 2 en meer. Gasteyer verdient ook al een tijdje haar geld op Broadway en verschijnt hier en daar in afleveringen van shows zoals The Masked Singer en Match Game.

8 Tim Meadows

Tim Meadows speelde Principal Duvall in de film. Hij is een andere SNL-alumnus die zojuist heeft bijgedragen aan de humor van deze film. Zijn nettowaarde is $ 3 miljoen, geld verdienen met tv- en filmrollen zoals Grown-Ups, The Goldbergs, Schooled, Bob's Burgers en nog veel meer. Meadows is een van de langstlopende castleden op SNL en is een populaire Hollywood-acteur. Daarom is het verrassend dat zijn vermogen niet meer is.

7 Lacey Chabert

Lacey Chabert speelde Gretchen Wieners en was een van "The Plastics" in Mean Girls. Haar nettowaarde is ongeveer $ 4 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Het zou veel meer zijn als haar echte vader de uitvinder was van Broodroosterstrudel. Chabert verdiende zichzelf een indrukwekkend vermogen door in bijna 20 Hallmark-films te spelen. Ze begon al vroeg met acteren, met haar eerste rol in de soapserie All My Children. Daarna speelde ze in films als Daddy Day Care en heeft ze veel voice-overrollen gedaan in The Wild Thornberrys, Family Guy en meer.

6 Lizzy Caplan

Lizzy Caplan speelde Janice Ian, Cady's beste vriend en Regina George's dodelijke vijand. Caplan speelde ook in rollen als Freaks and Geeks, Now You See Me 2, Masters of Sex en nog veel meer. Van acteren is ze verbonden met Chabert als het gaat om vermogen. Ze heeft meer dan $ 4 miljoen verzameld. De 39-jarige blijft acteren tot op de dag van vandaag.

5 Neil Flynn

Neil Flynn speelde Chip Heron, Cady's vader, in de film. Flynn had een hoofdrol als conciërge in de show, Scrubs en als Mike Heck in The Middle. Hij speelde ook in Family's Law, Abby's, Cloudy With A Chance of Meatballs en meer. Volgens Celebrity Net Worth heeft hij ongeveer $ 8 miljoen verdiend. Gegoten worden in twee enorme sitcoms heeft zijn vermogen zeker geholpen. Flynn blijft tot op de dag van vandaag acteren en verhoogt daarom hoeveel geld hij verdient.

4 Amanda Seyfried

Amanda Seyfried heeft zeker een lange weg afgelegd sinds Mean Girls. Ze begon eerst met soap, maar Mean Girls was haar eerste filmrol. Seyfried speelde Karen Smith, de Plastic die niet erg slim en niet erg gemeen was, maar populair wilde zijn. De 35-jarige speelde daarna in vele andere populaire rollen, waaronder Mamma Mia!, Letters To Juliet, Dear John, Alpha Dog, Les Miserables, Red Riding Hood, In Time en nog veel meer. Vanaf haar tijd in acteren en samenwerken met merken Givenchy en Lancome, heeft ze $ 12 miljoen verzameld.

3 Rachel McAdams

Rachel McAdams speelde Regina George, het hoofd van de Plastics en de belangrijkste schurk in de film. Hoewel ze eerder in andere films verscheen, was Mean Girls haar doorbraakrol. Daarna speelde ze in box office hit na box office hit zoals The Notebook, Wedding Crashers, The Time Traveler's Wife, The Vow, Game Night, Doctor Strange en meer. Omdat hij in zulke grote hits speelde, heeft McAdams een nettowaarde van ongeveer $ 25 miljoen verzameld, volgens Celebrity Net Worth.

2 Amy Poehler

Hoewel Amy Poehler niet de meest populaire acteur was in Mean Girls, is ze de op een na rijkste die uit de film kwam, in ieder geval in 2021. Ze kreeg bekendheid toen ze een castlid werd op SNL in 2001. Ze speelde June George, de moeder van Regina George in de film. Sindsdien is Poehler een succesvolle actrice, schrijfster, komiek, producer en regisseur geworden. Enkele van de acteercredits van de 50-jarige omvatten Parks & Recreation, Inside Out, Man of the Year, Anchorman 2, Sisters, Blades of Glory en meer, die haar meer dan $ 25 miljoen hebben opgeleverd.

1 Tina Fey

Tina Fey kreeg ook haar start op Saturday Night Live. Ze heeft haar geld verdiend met acteren, produceren, schrijven, comedy en toneelschrijven. De 51-jarige speelde mevrouw Norbury, de wiskundeleraar die in Cady geloofde. Ze was ook scenarioschrijver voor de film en maakte er uiteindelijk een musical van. Mean Girls was haar doorbraakrol, maar ze speelde later in Date Night, Anchorman 2, Sisters, Soul en meer. Fey is de best betaalde actrice die uit de film komt, met een indrukwekkend vermogen van $ 75 miljoen.

Aanbevolen: