Lizzo's nieuwe realityshow, 'Pas op voor de grote grrrls', details onthuld

Inhoudsopgave:

Lizzo's nieuwe realityshow, 'Pas op voor de grote grrrls', details onthuld
Lizzo's nieuwe realityshow, 'Pas op voor de grote grrrls', details onthuld
Anonim

Lizzo heeft zojuist haar nieuwe samenwerking met Amazon Prime Video aangekondigd - een reality-wedstrijdshow die gegarandeerd veel kijkers zal trekken. De realityshow genaamd Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls, probeert achtergronddansers te vinden voor Lizzo's nieuwe tour.

Met deze nieuwe show hoopt Lizzo de nodige representatie te brengen voor de meisjes die 'op haar lijken'. De zangeres is eerder heel eerlijk geweest over het effect van internettrollen en hoe kwetsend ze kunnen zijn voor je zelfvertrouwen. Ze gelooft dat ze nu deuren naar mogelijkheden kan openen voor vrouwen van alle soorten en maten. Hier is alles wat we weten over de aankomende show en waarom we ernaar uitkijken.

6 Fans kunnen een krachtige realityshow van Lizzo verwachten

Het lijkt erop dat Watch Out for the Big Grrrls veel van het DNA van veel favoriete realityshows deelt. The Juice-zangeres is op zoek naar danseressen voor haar aanstaande tour. De hoopvolle mensen blijven samen in een huis terwijl ze een bootcamp-auditie ondergaan om de weinige gelukkige gekozen dansers te selecteren.

Fans hoeven echter geen wrede, knock-down realityshow te verwachten die veel deelnemers in tranen laat. Lizzo, echte naam Melissa Jefferson, wil haar deelnemers machtigen in plaats van hun hoop te doden. "Meisjes die op mij lijken, krijgen geen vertegenwoordiging", stelt Lizzo in de eerste trailer van Watch Out for the Big Grrrls. "Het is tijd om mijn mouwen op te stropen en ze zelf te vinden."

Natuurlijk verwachten we dat er op zijn minst een beetje drama in de show zal zijn, met zoveel getalenteerde vrouwen in één huis die tegen elkaar strijden. Er is al een meisje gezien dat in de trailer verkondigde dat "sommige mensen niet op hetzelfde niveau zitten als ik."

Gedurende haar carrière is Lizzo snel een voorvechter van diversiteit en empowerment geworden. Eerder deze maand schreef de zangeres van "Truth Hurts" een Instagram-bericht over zelfliefde naast een video waarin ze naakt te zien was. "Als je van me houdt… je houdt van mij allemaal. Je hoeft niet te kiezen en te kiezen", schreef ze bij haar bericht. "We zouden onvoorwaardelijk van elkaar moeten houden, te beginnen met onvoorwaardelijk van onszelf te houden."

De 33-jarige zangeres vervolgde: "Neem vandaag even de tijd en denk na over de voorwaarden waaraan we ons zo stevig vasthouden die ons afhouden van de vrijheid van ware liefde. Wil je echt zo strak gewonden zijn? Bevrijd jezelf verliefd. Je verdient het."

5 Lizzo zoekt talent

Volgens de beschrijving van de show, "zullen alleen de meest getalenteerde dansers en modellen het in zich hebben om het op tournee te twerken en het op de catwalk te stampen."

"Met 10 hoopvolle vrouwen die hun intrek nemen in het Big Grrrls House, moeten ze bewijzen dat ze het in zich hebben om het einde te halen en zich bij Lizzo te voegen voor een wereldwijd publiek op het centrale podium", luidt de aankondiging van de show.."Dit is je kans om het uit te werken op wereldpodia en het op de catwalk te stampen voor het avontuur van je leven", zegt de casting-oproep.

“Kom zoals je bent en zorg ervoor dat je goede energie meebrengt - en dat is een.” Kijkers van de show kunnen verwachten dat veel getalenteerde dansers het podium betreden.

4 'Watch Out For The Big Grrrls' brengt beroemde juryleden

Zoals gebruikelijk is in realityshows, staan invloedrijke namen in muziek en choreografie naast Lizzo als gastjurylid en helpen de tien meisjes bij hun uitdagingen. Legendarische choreografen Tanisha Scott, Chawnta’ Marie Van, Shirlene Quigley en Grace Holden. Ze hebben gewerkt en getourd met mensen als Rihanna, Beyoncé en Alicia Keys, dus ze weten waarschijnlijk het een en ander over moves.

Horeograaf Charm La'Donna heeft ook een gastrol in Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls, die heeft gewerkt aan Selena Gomez, Dua Lipa en Kendrick Lamar. De fantastische lijst met gasten wordt afgerond door lichaamsbewegingsexpert Rashida KhanBey Miller en multi-platina singer/songwriter SZA.

3 Lizzo verklaart 'Watch Out For The Big Grrrls' als haar grootste moment

Toen Lizzo details van de show op haar Instagram aankondigde, noemde ze het "het grootste moment van mijn carrière tot nu toe".

“Jullie weten allemaal hoe moeilijk het is om dansers te vinden die op mij lijken. Maar als ik een tv-show moet krijgen om de wereld de waarde in ons te laten zien, grote grrrls BH IMMA DO IT, zei ze.

2 De vertegenwoordiging in 'Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls'

Fans zijn enthousiast over het feit dat de serie een broodnodige vertegenwoordiging in de wereld van dans biedt, samen met Lizzo's kenmerkende empowerment. Een fan merkte op: “Nou, ik huil. De show die ik nodig had om op te groeien. Ik wilde zo graag dansen, maar niemand stond me toe te geloven dat dat mogelijk was in mijn lichaam. Dank je wel, Lizzo.”

Een ander schreef: "Dit is ZO belangrijk !!!!! Ik heb nog nooit zoveel verschillende lichamen gezien in slechts een korte clip. BEDANKT." Iemand anders zei: "Bedankt dat je dit doet, we zijn extreem en eeuwig gehyped".

1 'Watch Out For The Big Grrrls' Releasedatum

Alle acht afleveringen van Lizzo's Watch Out For the Big Grrrls debuteren op 25 maart op Amazon Prime Video in de VS. In andere landen en gebieden over de hele wereld staat de première gepland voor mei 2022. De "Cuz I Love You"-zangeres dient ook als uitvoerend producent van de aankomende realityshow, de eerste die uit haar first-look-deal met Amazon komt.

Aanbevolen: