8 filmsterren die een album hebben laten vallen tijdens hun acteercarrière

Inhoudsopgave:

8 filmsterren die een album hebben laten vallen tijdens hun acteercarrière
8 filmsterren die een album hebben laten vallen tijdens hun acteercarrière
Anonim

Op en naast het scherm hebben een hele reeks getalenteerde individuen geprobeerd in te breken in de opnamestudio. Gedurende hun carrière hebben veel filmsterren zich achter een microfoon bevonden en hun creatieve vaardigheden als muzikanten aangescherpt. Van kindersterren tot professionals die al tientallen jaren in de industrie actief zijn, hun muziek laat zien dat ze dynamischer en veelzijdiger zijn dan hun optredens op het scherm.

Succes en lofbetuigingen voor hun werk op het grote scherm of op televisie waren niet genoeg voor deze A-listers. Velen van hen streven ernaar om los te komen van de beperkingen van hun filmrollen en nieuwe creatieve terreinen in de entertainmentindustrie te betreden. Ze hebben albums uitgebracht in verschillende genres, maar de meeste zijn er niet in geslaagd om in de hitparade te komen.

8 Alyssa Milano's muzieksucces in Japan

Japans tijdschrift Alyssa Milano
Japans tijdschrift Alyssa Milano

Alyssa Milano heeft sinds de jaren negentig een afwisselende carrière. Ze staat bekend om haar rol als Phoebe in de televisieserie Charmed uit 1998, evenals haar rollen in Mistresses, Who's The Boss? en nog veel meer projecten. Ze won meerdere prijzen voor favoriete tv-actrice en ontving van 1986 tot 2015 nominaties in andere categorieën. Naast acteren bracht ze van 1998 tot 2001 vier studioalbums uit in Japan. Haar populairste nummers waren: 'I Just Want to Be Loved' en 'De beste ter wereld'.

7 Brie Larsons tienerangst

Brie Larson staat bekend om haar hoofdrol als Carol Danvers in de Avengers-franchise. Ze heeft naam gemaakt in de film sinds ze als jong kind de scène betrad. Ze won in 2016 een Academy Award voor Beste Prestaties door een Actrice in een Hoofdrol voor haar rol in het drama Room uit 2015. Voor haar doorbraakrol op het scherm bracht ze in 2005 een album uit met de titel Eindelijk uit P. E. Het is een popalbum met dertien nummers en volgt veel jonge zangeressen die bruisen van tienerangst.

6 Michael Cera en zijn diverse talent

Michael Cera staat bekend om zijn hilarische rollen in komedies zoals Superbad, Juno, Scott Pilgrim vs. The World en meer. Hij won de Breakthrough Artist Award voor de films Superbad en Juno uit 2007. Nadat hij samen met andere beroemdheden zoals Jonah Hill en Elliot Page had gewerkt, begon zijn carrière. Hij ploeterde in de muziekscene en bracht een origineel filmalbum uit voor zijn film Paper Hearts uit 2009 en zijn eigen studioalbum in 2014 getiteld True That.

5 Lindsay Lohan's veelzijdige carrière

The Parent Trap-kinderster Lindsay Lohan is sinds 1998 een vaste waarde in de entertainmentindustrie die bekend staat om haar hoofdrollen. Ze verscheen in films zoals Freaky Friday met Jamie Lee Curtis in 2003, won een MTV-filmprijs voor Breakthrough Female Performance en Mean Girls met Rachael McAdams in 2004, en won een MTV-prijs voor Best Female Performance. Ze bracht twee pop-rockalbums uit: Speak in 2004 en A Little More Personal (Raw) in 2005, en werd genomineerd voor een VMA voor Best Pop Video voor haar muziekvideo 'Rumors.'

4 Billy Bob Thornton en 'Emily'

Billy Bob Thornton is een oudere acteur met een lange geschiedenis van optredens op het scherm, waaronder Bad Santa, Friday Night Lights, Armageddon en meer sinds het midden van de jaren tachtig. Begin jaren negentig probeerde hij ook zijn hand in het regisseren. Hij heeft tweeëndertig overwinningen en zevenenvijftig nominaties, waaronder twee Oscar-nominaties voor Beste Acteur in een Bijrol in 1999 en Beste Acteur in een Hoofdrol in 1997. Hij bracht vier solo pop-rock country-albums uit in de vroege jaren 2000. Zijn nummer 'Emily' werd na de release in 2003 populair door zijn The Edge of the World-album.

3 Ryan Gosling is een rocker

Ryan Gosling is Hollywood-roy alty, of op zijn minst een film-stud. Hij is enorm populair vanwege zijn rollen in films als The Notebook, La La Land en nog veel meer. Hij werd genomineerd voor een Oscar in 2007 en een andere in 2017 en had vele andere prijzen gewonnen voor zijn uitvoeringen in diverse rollen. Hij zong in de film La La Land uit 2016 en bracht met een vriend een rockalbum uit onder de bandnaam Dead Man's Bones. Ze hadden een aantal bekende nummers genaamd 'My Body's a Zombie for You' en 'Flowers Grow Out of My Grave.'

2 Jamie Foxx in de hitlijsten

Jamie Foxx is een populaire Amerikaanse acteur, maar ook een komiek en zanger. Hij speelde hoofdrollen in Django Unchained in 2012, Sleepless in 2017 en nog veel meer van begin jaren negentig tot vandaag. Hij won in 2005 een Oscar voor Beste Prestaties door een Acteur in een Hoofdrol voor de film Ray uit 2004. Volgens IMDb heeft Jamie tien projecten in uitvoering voor het jaar 2022. Gedurende zijn carrière heeft hij vijf albums uitgebracht, waarvan er vier succes vonden in de top tien van Billboard's Top 200. Zijn meer populaire R&B-nummer 'Blame It' bereikte nummer 3 in 2009 en zijn popnummer 'Gold Digger' vermeld op nummer 5 in 2005.

1 Jackie Chan's Opera Chops

Hollywood-legende Jackie Chan begon zijn heerschappij als de koning van de vechtsportfilms in de vroege jaren zestig. IMDb noemt Rush Hour, The Legend of the Drunken Master en Police Story als drie van zijn beste films. Hij heeft zevenenveertig prijzen en vijftig meer nominaties. Jackie Chan is een acteur en stuntspecialist met 141 acteurscredits en 64 producercredits.

Hij volgde een opleiding aan een operahuis en bouwde al vroeg in zijn leven als acteur een muziekcarrière op. Hij is multi-getalenteerd in het zingen in vier of meer talen. Hij heeft meer dan 20 albums uitgebracht sinds zijn eerste, getiteld Love Me in 1984.

Aanbevolen: