Is Christina Aguilera jaren na 'Burlesque' nog steeds bevriend met Cher?

Inhoudsopgave:

Is Christina Aguilera jaren na 'Burlesque' nog steeds bevriend met Cher?
Is Christina Aguilera jaren na 'Burlesque' nog steeds bevriend met Cher?
Anonim

De musical Burlesque uit 2010 was een veelbesproken film onder kijkers. De film bevatte popzangeres Christina Aguilera en muzikaal icoon Cher. Het werd uitgebracht in 2010 en vierde onlangs zijn tienjarig jubileum. Fans zijn benieuwd of Christina Aguilera en Cher na al die jaren nog steeds vrienden zijn. Lees verder om erachter te komen.

De impact van de 'Burlesque' film

De Amerikaanse musical burlesque uit 2010 ontving gemengde filmrecensies. Hoewel het werd geprezen om de cast en de muziek, werd het plot cliché genoemd. De soundtrack ontving echter twee nominaties bij de 54e Grammy Awards. Cher's uitvoering van het nummer You Haven't Seen The Last Of Me uit de film, werd in 2011 genomineerd voor de Golden Globe Award voor het beste originele nummer.

De film zelf werd hetzelfde jaar ook genomineerd voor Best Motion Picture voor een musical of comedy-categorie bij de Golden Globe Awards, en won de categorie voor beste originele song voor Cher's optreden.

Deze film markeerde Christina Aguilera's eerste acteerdebuut en Cher's eerste muzikale debuut. Burlesque was zeker een mijlpaal voor beide muzikanten. De film volgt Christina Aguilera's personage Ali Rose, die haar kleine stad verlaat om haar dromen na te jagen in Los Angeles als zangeres. Ze krijgt een baan in een burlesque lounge, die eigendom is van Cher's personage Tess. Om het vroegere succes van de club te herstellen, geeft het personage van Aguilera optredens met de hulp van het personage van Cher.

Hoewel de film gemengde recensies ontving, won hij toch bijna $ 100 miljoen aan de kassa. Het werd genomineerd voor heel wat prijzen en won er een handvol van. Inclusief Best Original Song bij de Satellite Awards en soundtrack van het jaar bij de Japan Gold Disc Awards in 2010.

Cher en Aguilera's vriendschap

Als te extreem succesvolle en iconische muzikanten samenwerken aan een film, is het geen verrassing dat fans betrokken raken bij hun relatie buiten de film om. In 2010 zei Aguilera eigenlijk: "Ik ben goede vrienden met Cher". Na de film brachten ze veel tijd samen door, maar nu zijn er twaalf jaar verstreken, en de grote vraag is of ze nog steeds contact houden, en zijn zijn ze zelfs vrienden?

Terwijl het tienjarig jubileum van burlesque werd gevierd in 2020, ging Aguilera naar Instagram om er een bericht over te delen. Ze plaatste een video van de film met het bijschrift 'proost op 10 jaar burlesque'. Ze zei ook dat ze deze film dicht bij haar hart houdt.

Terwijl Aguilera Cher volgt op Instagram, volgt Cher haar niet terug en reageerde niet op Aguilera's post. Cher heeft zelf ook niets gepost over het tienjarig jubileum. Maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze geen vrienden zijn. Het is eigenlijk vrij onduidelijk of de twee contact houden.

Zelfs als ze dat niet doen, betekent dit niet dat er kwaad bloed zit tussen de twee. Christina heeft in het verleden ook verklaard dat Cher haar respect heeft en dat ze een ster was toen ze haar voor het eerst ontmoette.

Waar zijn de twee momenteel in hun carrière?

Cher stond natuurlijk bekend om haar bekendheid in de jaren 60 en 70. Onlangs heeft de weduwe van Cher's ex-man besloten dat de roy alty's van al hun muziek uitsluitend van haar zijn. Dit laat Cher zonder iets voor zichzelf achter, ook al komt het geld van de muziek van Sonny & Cher.

Het lijkt erop dat er nog steeds geen duidelijk antwoord is over wie het geld krijgt. Iets anders dat Cher heeft gedaan, is extreem vocaal zijn in de politiek. Ze doet zoveel als ze kan voor de Oekraïense vluchtelingen tijdens de Russische invasie. Ze is zelfs zo ver gegaan om haar huis aan Oekraïense vluchtelingen aan te bieden, en ze dringt er bij andere beroemdheden op aan om ook op het bord te stappen.

Christina heeft zeker een geweldige carrière gehad. Fans zeggen dat ze "haar eigen weg heeft gevonden", en het is duidelijk dat ze een pleitbezorger voor zichzelf is geweest tijdens haar carrière. Begin 2022 werd aangekondigd dat ze deze zomer de headliner van LA zal zijn (ze is al heel lang een LGBTQ-activist en bondgenoot). Ze zal ook de hoofdact zijn van de Jubilee Stage van de wereldtentoonstelling als onderdeel van de slotceremonie. En Christina woonde onlangs een Billboard Award-evenement bij, natuurlijk topless onder een strak tweedelig zwart pak.

Hoewel het onduidelijk is of Christina Aguilera en Cher nog steeds contact houden na de Burlesque-film uit 2010. Het is duidelijk dat de twee nog steeds hard aan hun eigen carrière werken, en het is mogelijk dat ze elkaar opnieuw tegenkomen.

Aanbevolen: