Is Olivia Rodrigo nog steeds bevriend met haar ex Ethan Wacker?

Inhoudsopgave:

Is Olivia Rodrigo nog steeds bevriend met haar ex Ethan Wacker?
Is Olivia Rodrigo nog steeds bevriend met haar ex Ethan Wacker?
Anonim

Met succes in de muziekindustrie komt een grotere interesse in iemands persoonlijke leven, en in de afgelopen twaalf maanden heb je misschien moeite gehad om iemand te vinden die net zoveel succes heeft gehad als Olivia Rodrigo. De 18-jarige superster heeft haar roem absoluut omhoog zien schieten sinds de doorbraak van haar debuutsingle "drivers license" afgelopen januari. En hoewel de multi-getalenteerde artiest en ster van het originele Disney+-programma High School Musical: The Musical: The Series al een aantal jaren in de publieke belangstelling stond, bracht het diep persoonlijke verhalende aspect van haar teksten een hernieuwde interesse in de persoonlijke interesse van de zangeres. leven.

De "good 4 u"-zangeres heeft talloze columns meegemaakt die zijn geschreven over haar relatie met haar HSM:TM:TS-co-ster, Joshua Bassett, nadat de teksten op Rodrigo's debuutalbum SOUR geheimen over de zangeres onthulden. Over wie zong ze precies? Joshua Bassett? Of iemand anders? En is dat "blonde meisje" dat ze noemt echt Sabrina Carpenter?

Maar voordat hij contact maakte met Bassett na een ontmoeting op de set van HSM:TM:TS, had Olivia Rodrigo een relatie met een andere co-ster. Voordat Rodrigo een begrip werd met zeven Grammy Award-nominaties op haar naam, speelde Rodrigo internetvlogger Paige op de Disney Channel-show Bizaardvar k van 2016 tot 2019. Hier ontmoette ze Ethan Wacker, die Bernie Schotz speelde, vriend en agent van Paige en haar vriendin Frankie. Het paar dateerde van 2018 tot 2019, maar leek de zaken af te blazen voordat Rodrigo het groots maakte met de release van HSM:TM:TS later dat jaar. Maar zijn de twee acteurs nog steeds vrienden? En wat heeft Rodrigo gezegd over in contact blijven met een ex na een breuk?

Olivia Rodrigo en Adam Faze zijn naar verluidt uit elkaar gegaan

Tijdens de uitrol van haar album SOUR, zou Rodrigo halverwege 2021 contact opnemen met de 24-jarige producer Adam Faze, die voor het eerst samen werd gespot tijdens de première van Space Jam: A New Legacy in juni. De ontluikende relatie haalde de schijnwerpers uit het drama rond Rodrigo en Bassett, en het paar werd slechts een maand later al kussend gespot. Page Six meldt dat de relatie niet tot in het nieuwe jaar standhield, aangezien het paar oudejaarsavond niet samen doorbracht en sinds november vorig jaar niet meer samen werd gezien.

Geruchten deden de ronde toen Rodrigo zowel de professionele als de persoonlijke Instagram-accounts van Faze ontvolgde, maar de zangeres heeft sindsdien iedereen ontvolgd en haar aantal volgers op nul gezet, terwijl Faze de 'wrede' zangeres blijft volgen. Ze leek echter te zinspelen op een breuk in haar interview met de Britse Vogue, terwijl ze de beste manier besprak om over iemand heen te komen."Naast het verbreken van alle contact, denk ik dat het belangrijk is om hen niet alleen te vergeven, maar ook om jezelf te vergeven dat je alles hebt laten gebeuren", vertelde ze aan de publicatie. "Dat is wat ik heb geleerd."

Olivia Rodrigo kon niet alle contact met Joshua Bassett verbreken

Alle contact verbreken is misschien de ideale manier van Olivia Rodrigo om met een breuk om te gaan, maar helaas, ondanks haar pogingen, kon de "deja vu"-zanger dat niet doen met haar vorige vermeende partner Joshua Bassett. Hoewel Rodrigo en Bassett nooit publiekelijk hebben bevestigd dat ze een item waren, of dat hij haar verliet voor Carpenter, wordt algemeen aangenomen dat het paar samen was, waarbij de tekst van SOUR hun relatie grotendeels documenteert, en Bassett en Carpenter beiden het uitbrengen van muziek van hun eigen die zinspeelt op de liefdesdriehoek. En als mede-sterren van de populaire Disney+-show High School Musical: The Musical: The Series die Rodrigo en Bassett waren, hadden ze geen andere keuze dan samen te blijven werken, omdat ze onder contract stonden voor ten minste het komende derde seizoen.

Het lijkt er echter op dat het ijskoud is tussen de twee co-sterren. Bassett heeft het afgelopen jaar publiekelijk Rodrigo's muziek geprezen, maar in een interview met GQ in december kondigde hij aan dat, ondanks zijn pogingen om contact met hem op te nemen, Rodrigo niet met hem heeft gesproken sinds 'rijbewijs' afgelopen januari werd uitgebracht. Weken later zou hij Rodrigo op Instagram ontvolgen, voorafgaand aan hun aanstaande reünie op de set van seizoen drie. Hij blijft andere HSM:TM:TS-medesterren volgen, zoals Matt Cornett en Sofia Wylie.

Zijn Olivia Rodrigo en Ethan Wacker nog steeds vrienden?

Dit brengt ons bij Olivia's eerste relatie in de schijnwerpers - haar relatie met Bizaardvark co-ster Ethan Wacker. De relatie werd in januari 2019 bevestigd toen Wacker een jubileumfeest op zijn Instagram-account plaatste. "Happy 6 months! Je bent de beste", schreef de acteur, nu 19, naast een foto van het paar. En terwijl het verliefde stel de komende acht maanden foto's van elkaar zou posten en zelfs samen op een romantische vakantie naar Hawaï ging, merkten fans met arendsogen dat de twee co-sterren alle foto's van elkaar van sociale media verwijderden in augustus van dat jaar. Op dat moment was de productie van Bizaardvark afgelopen, was Rodrigo HSM:TM:TS aan het filmen en was hij naar verluidt betrokken bij Bassett.

Het lijkt erop dat, in tegenstelling tot Bassett en Faze, het nooit zuur is geworden tussen de voormalige co-sterren en geliefden. In mei 2020 plaatste Wacker op Instagram dat hij was toegelaten tot de Vanderbilt University. Rodrigo deelde het nieuws met haar volgers op haar Instagram-verhaal en schreef: "Ahhhh, ik ben zo trots! Hij is de beste!" En tot haar geweldige Instagram-ontvolging van januari 2022, volgden Rodrigo en Wacker elkaar nog steeds en steunden ze elkaars prestaties. Wacker voegde brandstof toe aan het Rodrigo / Bassett-drama, slechts enkele weken nadat "rijbewijs" was vrijgegeven, toen hij een theorie op Tiktok stopte dat het lied over hem ging. "Nee", schreef hij in het commentaargedeelte van de video. "Ik heb haar goed behandeld."

Van de drie belangrijkste relaties die Olivia Rodrigo heeft gehad sinds hij in de schijnwerpers stond, lijkt het erop dat alleen zij en Ethan Wacker geen kwaad bloed hebben en tot op de dag van vandaag nog steeds vrienden zijn!

Aanbevolen: