Welk seizoen verwoestte 'Riverdale'?

Inhoudsopgave:

Welk seizoen verwoestte 'Riverdale'?
Welk seizoen verwoestte 'Riverdale'?
Anonim

The CW is een netwerk dat al jaren in de lucht is, en ze hebben in die tijd een aantal grote successen geboekt. Arrowverse van DC is bijvoorbeeld een franchise voor kleine schermen die het netwerk naar nieuwe hoogten heeft gebracht.

In overeenstemming met het thema van de stripboekaanpassing, heeft het netwerk ook groot succes gehad met Riverdale. De acteurs van de show hebben veel geld verdiend en ze hebben ook rollen buiten de serie geland.

De serie heeft een mooie run gehad, maar de achteruitgang in kwaliteit is door velen opgemerkt, waardoor sommigen zich afvragen wanneer de show het verkeerde pad is ingeslagen.

'Riverdale' is een succes geweest

In 2017 bracht de CW Riverdale uit, een serie gebaseerd op de Archie Comics. De Archie-verhalen bestonden al tientallen jaren, maar desondanks had het netwerk er vertrouwen in dat ze ze konden hervormen en omvormen tot iets dat het moderne publiek wilde zien.

In wat voor velen als een verrassing kwam, was Riverdale een groot succes toen het debuteerde. Het netwerk heeft uitstekend werk geleverd door de show om te vormen tot iets leuks en kijkbaars, en het is sindsdien een steunpilaar geweest.

Deze serie loopt nu zes seizoenen en er is bevestigd dat er een zevende seizoen aankomt. Sommige fans zijn enthousiast, maar anderen zijn terughoudend met het afstemmen. Dit allemaal dankzij de serie die gestaag in kwaliteit achteruitgaat.

De show is in kwaliteit gedaald

Een ding dat veel mensen in de loop van de tijd hebben opgemerkt, is het feit dat Riverdale sinds het debuutseizoen in kwaliteit is afgenomen. Het is moeilijk voor welke show dan ook om een bepaald kwaliteitsniveau te behouden, en hoewel achteruitgang meestal wordt verwacht, is het behoorlijk schokkend om te zien hoe Riverdale de bal heeft laten vallen tijdens zijn run op tv.

Op Rotten Tomatoes heeft elk van de eerste twee seizoenen van de show een recensentenscore van 88%. Deze score da alt gestaag naarmate het seizoen vordert, en seizoen zes van de show heeft momenteel een 60% met critici, waardoor het de laagste in de geschiedenis van de show is.

Nogmaals, een constant kwaliteitsniveau voor elk project is een moeilijke onderneming, maar het is brutaal om 28% te laten vallen in de ogen van critici van seizoen één tot seizoen zes.

Na seizoen drie merkte Lobby Observer op dat de kwaliteit van de show achteruitging.

"Maar de plot van Riverdale is van dramatisch en spannend naar verwarrend, van lage kwaliteit en gewoon gek geworden. Het acteerwerk blijft echter net zo goed als in het eerste seizoen en de acteurs blijven hun publiek. Ik zal Riverdale blijven kijken, in de hoop dat de kwaliteit van het plot zal verbeteren en ik er weer van kan gaan houden zoals ik deed tijdens seizoen 1. Ik denk dat ik namens Riverdale-fans overal spreek als ik zeg dat we we duimen voor verbetering van de show", schreef de site.

De eerste twee seizoenen van de show zijn nog steeds de hoogst gewaardeerde, dus waar begon de achteruitgang van de show echt?

Welk seizoen heeft de show verpest?

Dus, welk seizoen van Riverdale stuurde de show in zijn neerwaartse spiraal? Welnu, het lijkt erop dat de kwaliteit in seizoen drie is afgenomen, wat toevallig het seizoen is waarin Collider als laatste dood werd gerangschikt.

"Als laatste komt Riverdale's derde seizoen binnen, dat over het algemeen nogal een snoozefest was. Zelfs met twee grote mysteries in het spel met de Gargoyle King en Edgar Evernever (Chad Michael Murray) en zijn sekte - of, misschien, vanwege hen - het seizoen viel plat en nam te veel wendingen die veel van onze geliefde personages pijn deden, "schreef Collider.

Een Reddit-gebruiker uitte zijn klachten over de show en zei dat de seizoenen 5 en 6 het verpesten, en iemand in de commentaren bracht seizoen 3 naar voren als een tijd waarin de show echt verschrikkelijk was.

"idk de enige keer dat ik Riverdale zo slecht vond dat ik bijna stopte met kijken, is seizoen 3 en misschien 4 tot op zekere hoogte, de rest van de show was geweldig imo. Cringe maar daar hou ik van erover, " schreven ze.

In een aparte thread vertelde een andere gebruiker hoe slecht het ging in seizoen drie.

"Ik heb gisteren seizoen 3 net afgemaakt. Het schrijven is pure onzin. Maar het is vermakelijk en ik ben dol op de acteurs. Ik probeer gewoon niet te denken aan hoe belachelijk de verhaallijnen zijn", verklaarden ze.

Dit is een onderwerp waarover lang kan worden gedebatteerd, maar het lijkt erop dat het in seizoen drie allemaal mis ging voor Riverdale.

Aanbevolen: