Deze familietragedie verwoestte Gordon Ramsay, zijn vrouw en hun kinderen

Inhoudsopgave:

Deze familietragedie verwoestte Gordon Ramsay, zijn vrouw en hun kinderen
Deze familietragedie verwoestte Gordon Ramsay, zijn vrouw en hun kinderen
Anonim

Dankzij het Food Network, shows zoals Top Chef en alle culinaire tijdschriften zijn er tegenwoordig meer beroemde chef-koks dan ooit tevoren. Desondanks is het vrij gemakkelijk om te beweren dat wanneer de overgrote meerderheid van de mensen aan beroemde chef-koks denkt, in de eerste plaats aan één persoon te denken v alt, Gordon Ramsay.

Tijdens de gevierde en lange carrière van Gordon Ramsay heeft de zeer gerespecteerde chef-kok ontzettend veel bereikt. Gordon heeft bijvoorbeeld zelfs in zoveel populaire series gespeeld dat fans hebben gemerkt dat hij zich anders gedraagt, afhankelijk van de show waarin hij speelt. Vanwege hoe geliefd Gordon is geworden, heeft hij fans die zijn geïnvesteerd in zijn persoonlijke leven en daarom is bekend dat zijn familie een grote tragedie heeft doorgemaakt.

De waarheid over de familie van Gordon Ramsay

Als Gordon Ramsay over eten praat of wordt gefilmd terwijl hij kookt, wordt zijn passie voor zijn carrière en het voeden van mensen duidelijk. Maar iedereen die Gordon echt wil zien stralen van geluk, moet zoeken naar clips van de beroemde chef-kok die over zijn vrouw en kinderen praat.

Op 21 december 1996 liepen Gordon Ramsay en Cayetana Hutcheson samen door het gangpad.

Toen het paar eenmaal getrouwd was, leerde de wereld Gordons vrouw, die bijna altijd een verkorte versie van haar voornaam gebruikt, beter kennen. Dankzij de interviews waaraan ze in de loop der jaren heeft deelgenomen en haar aanwezigheid op sociale media, heeft Tana Ramsay zelfs veel eigen fans.

Tijdens het 25-jarige huwelijk van Gordon en Tana Ramsay is de familie van het paar aanzienlijk gegroeid. Hoewel Tana Ramsay moeite had om zwanger te worden vanwege het polycysteus ovariumsyndroom, heeft het paar vijf kinderen op de wereld verwelkomd.

Nadat Megan's eerste kind in 1998 werd geboren, kregen ze in 1999 een tweeling Holly en Jack, in 2001 Matilda en werd Oscar voor het laatst geboren in 2019.

Als vader is Gordon Ramsay heel open geweest over het dwingen van zijn kinderen om te leven volgens een reeks regels die hij heeft uitgevaardigd en zeer serieus neemt.

Gordon lijkt echter zeker veel plezier te hebben met zijn kinderen en hij is er ook geweest om zijn kinderen te verdedigen wanneer dat helaas nodig is geworden. Met dat in gedachten lijkt het veilig om aan te nemen dat Gordon een rots in de branding was voor zijn familie toen het noodlot toesloeg.

Het enorme verlies dat de familie van Gordon Ramsay heeft geleden

Dit is een triggerwaarschuwing dat dit gedeelte van het artikel zich richt op een miskraam.

In 2016 hoorde de familie Ramsay dat de matriarch Tana Ramsay zwanger was. Gezien het feit dat Gordon en Tana allebei duidelijk dol zijn op hun kinderen, lijkt het uiterst veilig om aan te nemen dat het paar dolblij was met het nieuws.

Tragisch genoeg kondigde Gordon in oktober van datzelfde jaar op Facebook aan dat zijn familie een verlies had geleden dat niemand ooit zou moeten doormaken.

"Hallo jongens, Tana en ik willen jullie heel erg bedanken voor jullie steun de afgelopen weken. We hebben een verwoestend weekend gehad omdat Tana helaas een miskraam heeft gehad bij onze zoon na vijf maanden. We zijn samen aan het genezen als een familie, maar we willen iedereen nogmaals bedanken voor al jullie geweldige steun en beterschapswensen. Ik wil vooral het geweldige team van het Portland Hospital heel erg bedanken voor alles wat ze hebben gedaan. Gx."

Hoewel sommige mensen niet begrijpen hoe verwoestend miskramen werkelijk zijn, is het verlies zo groot dat het moeilijk te beschrijven is. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar wat Tana Ramsay op Instagram plaatste op de vijfde verjaardag van de uitgerekende datum van de baby die ze verloor.

"Als alles was gegaan zoals we hadden gehoopt, zou 14/10/21 de 5e verjaardag van onze kleine jongen Rocky zijn geweest, de dag dat hij uitgerekend zou zijn, niet de dag dat hij daadwerkelijk werd geboren toen hij te klein was om te overleven, " schreef ze in het bijschrift. Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan hem denken, maar het was niet de bedoeling.”

"We zijn gezegend en zullen eeuwig dankbaar zijn, maar zullen altijd onze engelenbaby herinneren met een hart dat barst van liefde en veel tranen x babylossawarenessweek @gordongram,"

Bovenop dat Gordon en Tana Ramsay open waren over hoe verwoestend het voor hen was om een baby te verliezen door een miskraam, is het duidelijk dat hun kinderen ook diep getroffen waren. Het oudste kind van het paar, Megan Ramsay, verklaarde immers publiekelijk dat ze in 2017 de marathon van Londen had gelopen als eerbetoon aan haar verloren kleine broertje.

"Vorig jaar verloor ik helaas mijn kleine broertje Rocky terwijl mijn moeder 5 maanden zwanger was, en ik mis hem elke dag en ik loop in liefdevolle herinnering aan hem." Megan Ramsay onthulde ook dat ze, voordat ze rende als eerbetoon aan haar broer, nog nooit eerder aan een marathon had deelgenomen.

Aanbevolen: