Alles wat we weten over 'Jurassic World Camp Cretaceous' seizoen 5

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Jurassic World Camp Cretaceous' seizoen 5
Alles wat we weten over 'Jurassic World Camp Cretaceous' seizoen 5
Anonim

De Jurassic Park-franchise is een enorm succes sinds het debuut in de jaren negentig. Het heeft door de jaren heen veel veranderingen ondergaan en het debuut van de Jurassic World-films heeft de game voor altijd veranderd.

De films van de franchise hebben een fortuin verdiend, en Netflix's Camp Cretaceous is een kindvriendelijke toevoeging die ervoor zorgt dat ze blijven terugkomen voor meer.

De animatieserie heeft een trouw publiek gevonden en ze hebben de show naar vier succesvolle seizoenen voortgestuwd. Seizoen 5 van de show staat op het punt te debuteren en we hebben belangrijke informatie die fans moeten weten!

'Jurassic World Camp Cretaceous' is een populaire show

In september 2020 debuteerde Jurassic World Camp Cretaceous op Netflix om de algehele Jurassic Park-franchise, die al bijna 30 jaar een steunpilaar in entertainment was, verder te ontwikkelen. Kijk eens aan, dit is precies waar fans naar op zoek waren, en de show heeft sinds zijn debuut een indrukwekkende reeks gemaakt.

Met een getalenteerde stemmencast en uitzonderlijk schrijven waren de eerste vier seizoenen van de serie geweldig om naar te kijken. Fans van de franchise, zowel oud als nieuw, hebben genoten van wat het project op tafel heeft gelegd. Ondanks dat het een animatieserie is, hebben kijkers van alle leeftijden hun tanden kunnen zetten in deze geweldige show.

Toen hij de ontwikkeling van de show besprak met Collider, zei uitvoerend producent, Colin Trevrrow: "Het voelde heel duidelijk, op het moment dat het idee op tafel kwam, dat dit alles door de ogen van een kind te zien en de angsten en zorgen, en al die dingen die we met de kindertijd verbinden, en om die weg naar de ervaring te kunnen nemen, voelde gewoon als het juiste ding."

De show gaat zijn vijfde en laatste seizoen in en er zijn enkele belangrijke details onthuld.

Seizoen 5 is om de hoek

Dus, wat ter wereld gaan we zien in het laatste seizoen van de show? Welnu, we moeten het einde van seizoen 5 bekijken om een idee te krijgen.

Zoals we zagen: "De laatste momenten van seizoen 4 bevestigden dat Kenji's vader, Mr. Kon, het hoofd is van Mantah Corp., een rivaliserend geneticabedrijf van InGen en Biosyn dat in het geheim tests uitvoert op dinosaurussen op een verborgen eiland. Dat omvat het opnemen van dino's tegen elkaar in gevechten. Mr. Kon en zijn Mantah Corp. keren terug in het seizoen 5 beeldmateriaal, en hij lijkt niet al te blij met zijn zoon, "vatte EW samen.

Hierdoor is het volkomen logisch dat het vijfde en laatste seizoen van de show de nadruk zou leggen op Kenji's vader.

Volgens de logline van seizoen 5, "De komst van Kenji's vader, Mr. Kon, hernieuwt de hoop op redding voor de kampeerders. Maar als de snode plannen van Mantah Corp. in beeld komen en een van de Camp Fam zichzelf keert, moeten de anderen samenwerken als ze de dinosaurussen willen redden en ooit thuis willen komen."

Er zullen tal van andere nieuwe en fascinerende componenten voor de show zijn, en het zal belangrijke banden hebben met de grotere franchise.

Verbinding maken met de films van de franchise

Volgens EW zullen er enkele belangrijke connecties zijn die de show zal hebben met de grotere franchise. De show heeft dit al geweldig gedaan, maar de trailer van het seizoen geeft zeker aan dat er een diepere verbinding tot stand zal worden gebracht.

De kinderen komen het beruchte Barbasol-blik tegen dat Dennis Nedry (Wayne Knight) gebruikte in een poging om dinosaurusembryo's van het eiland te smokkelen voor de mysterieuze Lewis Dodgson. Dennis liet het blikje vallen, dat bedolven raakte in de regen en modder op Isla Nublar, toen hij werd aangevallen door een sissende en spuwende dilophosaurus”, schrijft EW.

Colin Trevorrow, de uitvoerend producent van de show en de regisseur van Domin ion, heeft verklaard dat de film aansluit bij de ontdekkingen die tijdens de show zijn gedaan.

"Maar dit seizoen - en als we nog meer kansen krijgen om het verhaal dat we hebben [in seizoen 3] te vertellen - zal blijven weven in het grotere verhaal en echt een aantal dingen informeren, zelfs in Dominion dat zal verbinden met ontdekkingen die ik heb gedaan waar ik erg enthousiast over ben, "zei hij.

Showrunner Scott Kreamer zegt dat het laatste seizoen van de show nieuwe bedreigingen zal introduceren, relaties zal testen en dat het gevaar reëler is dan ooit tevoren.

We zijn nog maar een paar maanden verwijderd van het laatste seizoen van Jurassic World Camp Cretaceous en fans kunnen niet wachten om te zien hoe het allemaal gaat verlopen.

Aanbevolen: