Deze sitcom-legende probeerde Howard Stern ervan te weerhouden opnieuw te trouwen

Inhoudsopgave:

Deze sitcom-legende probeerde Howard Stern ervan te weerhouden opnieuw te trouwen
Deze sitcom-legende probeerde Howard Stern ervan te weerhouden opnieuw te trouwen
Anonim

Mensen lijken verrast te zijn als ze horen dat Howard Stern gelukkig getrouwd is. Fans niet. Ze zijn zich er terdege van bewust dat de voormalige shockjock niet zo stiekem een monogame romanticus is. Maar degenen die denken dat ze Stern kennen, kunnen gewoon niet geloven dat hij het grootste deel van zijn volwassen leven getrouwd is geweest met een van de twee vrouwen. Hoewel hij niet zoveel over zijn scheiding van Alison Burns in zijn show praat, bracht hij het overgrote deel van zijn meest controversiële jaren exclusief voor haar door in entertainment. Samen brachten ze drie dochters groot. Maar door een veelheid aan factoren is het niet gelukt.

Na de scheiding van Howard en Alison beweerde de radiolegende dat hij nooit zou hertrouwen. Maar niet een paar jaar later stapte hij in het huwelijksbootje met zijn tweede vrouw, Beth Ostrosky. Howard kreeg veel flauwekul van zijn mede-gastheren voor zijn beslissing, vooral omdat hij zo onvermurwbaar leek om het niet nog een keer te doen. Maar niemand v alt hem meer aan dan een bepaalde sitcom-legende… Brad Garrett.

Brad Garrett vond dat Howard Stern niet met Beth Ostrosky moest trouwen

Zodra Brad Garrett in 2008 de studio's van The SiriusXM binnenkwam, begon hij Howard uit te dagen voor zijn beslissing om te hertrouwen. Terwijl Brad daar was om zijn sitcom 'Til Death' te promoten, evenals zijn stand-upcarrière, was de ster van Everybody Loves Raymond veel meer geïnteresseerd in het speels dichtslaan van Howard.

"Ben je met de bimbo getrouwd?" vroeg Brad bijna onmiddellijk nadat hij op de bank in Howard's Studio was gaan zitten.

"Dat is niet leuk", viel Howard's medepresentator Robin Quivers meteen in. "Dat is niet aardig. Dat zal ik niet toestaan."

Brad wendde zich toen tot Howard en zei: "Laat me je dit serieus vragen. Omdat ik een foto zag van hoe ze heet… Cindy?"

"Beth," corrigeerde Howard. "En Beth?"

"Wat ben je aan het doen!?"

"Vind je het geen goed idee om te trouwen?"

"Je was getrouwd [met Alison]. Ik ben zeker een geweldig meisje. Ze was bij je voordat je [beroemd werd]," zei Brad, verwijzend naar het feit dat Howard met haar begon te daten toen ze nog steeds op de universiteit. "Waarom moet je opnieuw trouwen [voor]? Ga je meer kinderen krijgen?"

Ik dacht dat Howard Stern zou moeten blijven slapen en zich niet settelen

Uiteindelijk ging Brad Garretts bezwaar tegen het hertrouwen van Howard Stern erop dat hij niet meer kon slapen. Volgens Brad kon Howards beroemdheid hem vrijwel iedereen brengen die hij maar wilde. Maar dat is Howard niet. Ondanks het personage dat hij in de jaren tachtig, negentig en begin jaren 2000 op de radio speelde, was hij geen door seks geobsedeerde speler. Die fantasieën werden verkend voor entertainment. Achter de schermen was en blijft hij zeer betrokken en romantisch. Op het moment dat Brad binnenkwam om hem te martelen over zijn keuze om te hertrouwen, waren Howard en Beth al 8 jaar samen. Geen van beiden had de wens om kinderen te krijgen (meer dan Howards drie uit zijn vorige huwelijk). En geen van beiden hoefde te trouwen. Ze wilden. En ze zijn zelfs hertrouwd in 2019 in de show van Ellen DeGeneres.

"Ik hou echt van haar en ik wilde zo'n verklaring tegen haar afleggen", beweerde Howard.

"Denkt u dat u vijf of zes jaar geleden zou zijn getrouwd?" vroeg Bram. "Dus, waarom nu?"

"Omdat ik een geweldige meid heb ontmoet."

"De wereld zit vol met geweldige meisjes. Ze is heet. Ze praat. Ze luistert. Ze is goed in bed… want dat is zeldzaam," zei Brad. "Howard, luister eens naar me…"

Howard riep toen Brad op omdat hij cynisch was over liefde en huwelijk.

"Ze heeft je betoverd", reageerde Brad voordat hij beweerde dat hij alleen met Beth was om haar in het openbaar te laten zien vanwege zijn eigen onzekerheden.

"Ik ben thuis bij haar! Ik ga niet eens uit. Ik ben niet overal", schreeuwde Howard terug voordat hij zei: "Je moet een heel moeilijke jongen zijn om mee samen te leven. erg in de verdediging. Je bent heel, heel, heel erg boos. Waarom ben je de eerste keer getrouwd? Ik kan me niet eens voorstellen dat je romantisch bent met iemand. Je bent zo afgemat."

Dit zorgde ervoor dat Brad even serieus werd en toegaf dat hij stiekem romantisch is, maar hij heeft zijn eerste huwelijk verpest. Maar dit moment van openhartigheid duurde niet lang. Brad begon al snel aan Howard te vragen of hij naar zijn bruiloft mocht, zodat hij hem ervan kon redden.

Gedurende de rest van het interview van een half uur bleef Brad hameren op Howards beslissing. Maar ondanks zijn kritiek slaagde hij er niet in Howard van het tegendeel te overtuigen. Veel van wat Howard zei over willen trouwen en tijd doorbrengen met Beth (en alleen Beth) in 2008 zijn dingen die hij al jaren herha alt. Het lijdt geen twijfel dat Howard echt van zijn vrouw houdt en niets anders wil dan de rest van zijn leven aan haar zijde doorbrengen.

Aanbevolen: