Never Have I Ever': Maitreyi Ramakrishnan onthult hoe ze de rol van Devi kreeg

Inhoudsopgave:

Never Have I Ever': Maitreyi Ramakrishnan onthult hoe ze de rol van Devi kreeg
Never Have I Ever': Maitreyi Ramakrishnan onthult hoe ze de rol van Devi kreeg
Anonim

De Canadese acteur van Tamil-afkomst speelt de hoofdrol in het tienerdrama van Mindy Kaling. De Netflix coming-of-age-serie draait om de 15-jarige studente Devi Vishwakumar, die het moeilijk heeft om de dood van haar vader te verwerken. Aan het begin van haar tweede jaar sluit Devi een deal met haar beste vrienden. Ze is vastbesloten populair te worden en haar maagdelijkheid te verliezen aan haar verliefdheid, junior Paxton Hall-Yoshida, gespeeld door Darren Barnet. Maar haar twee besties en haar uitgebreide familie, evenals haar aartsvijand op de middelbare school, zullen haar plan in de weg staan.

Dit is hoe 'Nooit heb ik ooit' zijn Devi heeft gevonden

Ramakrishnan ontdekte tijdens de middelbare school een passie voor acteren. Haar liefde voor theater, evenals een beetje hulp van een van haar vrienden, brachten haar ertoe om auditie te doen voor de rol van Devi.

"Mijn vriend zag Mindy Kaling's tweet aan de wereld zeggen: 'Hé, auditie voor mijn show.' Ze maakte er een screenshot van en stuurde het naar mij. Ik lag op mijn bank klaar om te zeggen: 'Nee, ik' Ik ga nu een dutje doen'", zei ze in een interview met Netflix.

"Maar dat deed ik niet, en we gingen naar het gemeenschapscentrum van onze bibliotheek. We filmden een zelf-tape. We moesten een uur besteden aan het uitzoeken hoe we de camera van mijn moeder konden laten werken, "vervolgde ze.

Ramakrishnans hele familie was bij haar toen ze het nieuws kreeg

Na haar auditie ontdekte de jonge actrice dat ze de rol kreeg van mede-makers Mindy Kaling en Lang Fisher. De show is gedeeltelijk gebaseerd op Kaling's eigen ervaring met opgroeien in Boston.

“Mindy en Lang belden me aan de telefoon,” herinnerde Ramakrishnan zich.

“Mijn moeder, vader, broer, oma, opa, neef uit Engeland die op dat moment bij ons logeerde, en hond waren overal om me heen, en Mindy en Lang waren aan de telefoon en zeiden: 'Hé, jij hebt de rol,'” vervolgde ze.

Never Have I Ever, verteld door tennisster John McEnroe en Brooklyn 99-acteur Andy Samberg, ontving positieve recensies omdat het Aziatische stereotypen doorbrak en een baken was van Zuid-Aziatische vertegenwoordiging in de mainstream. In juli 2020 werd de show verlengd voor een tweede seizoen op Netflix.

Never Have I Ever is beschikbaar om te streamen op Netflix

Aanbevolen: