Zijn Jennette McCurdy en Miranda Cosgrove vandaag nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Jennette McCurdy en Miranda Cosgrove vandaag nog steeds vrienden?
Zijn Jennette McCurdy en Miranda Cosgrove vandaag nog steeds vrienden?
Anonim

Jennette McCurdy's nieuwe memoires, 'I'm Glad My Mom Died', onderzoekt haar relatie met haar moeder, evenals haar relatie met roem. Ze is vooral bekend van de serie iCarly.

iCarly verscheen van 2007-2012 op Nickelodeon. De serie speelde Miranda Cosgrove en Jennette McCurdy als tieners Carly Shay en Sam Puckett. Carly en Sam maken samen met hun vriend Freddie Benson, gespeeld door Nathan Kress, hun eigen webshow. De show vindt plaats in het loft-appartement waar Carly woont met haar oudere broer, Spencer Shay, gespeeld door Jerry Trainor. De webshow, ook wel iCarly genoemd, wordt een internetsensatie en de tieners balanceren het reguliere tienerleven met hun roem.

iCarly was een enorme hit voor Nickelodeon en was destijds een van de populairste shows voor kinderen. Het werd vijf keer genomineerd voor Outstanding Children's Program. Het maakte ook sterren van zijn jonge acteurs. Fans werden gek op ze en ze werden tienersensaties.

Voormalig first lady, Michelle Obama, verscheen zelfs in een aflevering van de show.

8 Miranda Cosgrove - Van Drake & Josh tot iCarly

Miranda Cosgrove was een kindsterretje lang voordat iCarly op de markt kwam. Van 2004 tot 2006 speelde ze als Megan Parker in een andere populaire Nickelodeon-serie, Drake & Josh. Megan was het sluwe zusje van de jongens en bracht ze altijd in de problemen. Megan en Miranda waren allebei meteen een hit.

Toen Drake & Josh eindigde, gaf Nickelodeon Miranda de hoofdrol in een nieuwe serie, iCarly. In 2012 werd ze de best betaalde kindacteur. Daarna nam ze een pauze van acteren om naar het USC te gaan.

Miranda Cosgrove en haar voormalige co-ster, Josh Peck, zijn nog steeds goede vrienden.

7 Jennette McCurdy's Rise To Fame

Jennette McCurdy was ook een kindacteur. Ze had een kleine rol in een andere Nickelodeon-hit, Zoey 101, maar haar grote doorbraak kwam als Sam op iCarly. McCurdy beweert dat ze wilde stoppen met acteren voordat ze zelfs de rol van Sam kreeg, maar haar moeder stond haar dat niet toe.

Na het einde van iCarly speelde Jennette de hoofdrol in de Nick-serie, Sam & Cat. Ze bleef Sam Puckett spelen en nu-superster Ariana Grande speelde Cat Valentine, haar personage uit een andere Nickelodeon-serie, Victorious. De show duurde maar één seizoen en Jennette geeft toe dat ze geen grote fan was van Ariana's terwijl ze samenwerkten.

6 Hoe close waren Miranda Cosgrove en Jennette McCurdy tijdens iCarly?

Carly en Sam waren beste vrienden, en blijkbaar waren Miranda Cosgrove en Jennette McCurdy dat ook. In tegenstelling tot haar relatie met Ariana Grande waren deze twee super hecht en hielden ze van elkaar. Ze waren allebei ontroostbaar op de laatste dag van het opnemen van iCarly. Jennette was vreselijk bang dat hun vriendschap zou veranderen, of zelfs zou eindigen, aan het einde van de show.

"De reden dat ik huil is dat ik niet weet wat er van mijn vriendschap met Miranda zal worden," zei Jennette. "We zijn zo close geworden. Net als zussen, maar zonder de passieve agressie en rare spanningen. Ik heb mijn oordelen over vrouwelijke vrienden die kattig en kleinzielig en achterbaks zijn, maar dat kan niet verder van de waarheid zijn met Miranda."

5 Jennette McCurdy had een moeilijke jeugd

"Ik ben blij dat mijn moeder stierf" is zeker een interessante naam voor een memoires. In het boek legt Jennette de titel uit en waarom ze zich zo voelde.

Jennette's moeder, Debra McCurdy, stierf in 2013 aan borstkanker.

Jennette McCurdy zegt opgroeiend dat haar moeder geobsedeerd was door de acteercarrière van haar dochter omdat ze nooit haar eigen kinderdroom kon waarmaken. Dit legde een enorme druk op de jonge ster. Debra wilde haar dochter "klein en jong" houden en haar oplossing was om calorieën te tellen, wat uiteindelijk leidde tot een eetstoornis. Jennette schrijft ook hoe haar moeder haar baadde en controleerde op "mysterieuze knobbels of bultjes".

Jennette zegt dat haar moeder haar tijdens haar jeugd fysiek en emotioneel heeft mishandeld. De dood van haar moeder liet haar met verdriet achter, niet alleen om het verlies van haar moeder, maar ook om het verdriet van het accepteren van haar misbruik.

4 Werd Jennette McCurdy misbruikt op de set?

In haar memoires vertelt Jennette McCurdy over het leven op de set van iCarly. Ze verwijst naar veel ongepaste incidenten door een man die ze "The Creator" noemt. Deze incidenten zijn onder meer het aanmoedigen van alcoholgebruik door minderjarigen en een ongewenste schoudermassage. Velen geloven dat de man naar wie ze verwijst iCarly-maker Dan Schneider was, maar McCurdy heeft dit niet bevestigd. Dan en Nickelodeon gingen in 2018 uit elkaar.

Jennette beweert in haar memoires dat ze $ 300, 000,00 heeft gekregen om nooit in het openbaar over het netwerk te spreken. Ze sloeg het aanbod af.

3 De iCarly reboot zonder Sam

In 2021 debuteerde Paramount+ met de reboot van iCarly, en fans waren enthousiast. Het grootste deel van de originele cast keerde terug, met de toevoeging van twee nieuwe personages. Harper (Laci Mosley) is de nieuwe kamergenoot van Carly en Millicent (Jaidyn Triplett) is de dochter van Freddie. Critici en publiek zijn dol op de nieuwe show.

Jennette McCurdy weigerde terug te keren naar de show. Sams afwezigheid wordt verklaard door te zeggen dat ze met een motorbende op pad is. Ze noemen haar vaak.

Miranda Cosgrove bood haar vriend opnieuw de rol van Sam aan, maar Jennette wilde die niet. Ze zegt in haar boek dat ze mentaal in een goede positie verkeerde en daar geen compromissen wilde sluiten.

2 Wat doet Jennette McCurdy vandaag?

Jennette McCurdy zit niet in de iCarly-reboot en ze is zo goed als gestopt met acteren. Ze nam wat tijd voor het schrijven en regisseren van korte films.

In 2021 had ze een one-woman-show in LA, ook wel "I'm Glad My Mom Died" genoemd. Ze heeft ook een podcast, "Empty Inside", waar ze wekelijks met een gast praat over komedie, eetstoornissen, therapie en nog veel meer.

Haar memoires zijn al een bestseller geworden. Ze heeft onlangs gezegd dat haar drie broers het boek erg steunen en dat ze "de titel krijgen".

1 Zijn Miranda Cosgrove en Jennette McCurdy nog steeds vrienden?

Sam en Carly zijn niet meer samen op iCarly, maar dat betekent niet dat Jennette McCurdy en Miranda Cosgrove geen vrienden meer zijn. De twee hadden een geweldige relatie tijdens het filmen van de originele serie, en ze voelen allebei nog steeds hetzelfde voor elkaar. Hun carrières zijn elk hun eigen weg gegaan, maar ze houden nog steeds contact.

McCurdy schrijft in haar memoires: Met Miranda is het altijd zo gemakkelijk geweest. Onze vriendschap is zo puur.” Jennette verklaarde onlangs dat ze niet kan wachten tot haar vriendin haar memoires leest, en ze denkt dat ze het leuk zal vinden.

Wat Cosgrove betreft, zei ze in een Instagram-bericht van 2018 dat Jennette "de vriendin is die iedereen zou moeten hebben. Ze is de vriendin die iedereen verdient."

Aanbevolen: