Bernie Sanders zat in een indie-rom-com: 10 keer dat politici probeerden te handelen

Inhoudsopgave:

Bernie Sanders zat in een indie-rom-com: 10 keer dat politici probeerden te handelen
Bernie Sanders zat in een indie-rom-com: 10 keer dat politici probeerden te handelen
Anonim

Bernie Sanders zat in een romcom. Nee, dat is geen typfout, dat is waar. Al Gore is nu ook een stemacteur, Hillary Clinton was op Comedy Central en Michael Bloomberg speelde zichzelf in een aflevering van Curb Your Enthusiasm.

We horen voortdurend dat acteurs politici worden. Sonny Bono werd congreslid, Arnold Schwarzenegger was de gouverneur van Californië en zelfs Clint Eastwood was ooit de burgemeester van Carmel. Als acteurs politici kunnen worden, waarom kunnen politici dan geen acteurs worden? Hier zijn een paar keer dat onze gekozen functionarissen hun teleprompters inruilden voor een filmscript.

10 Bernie Sanders In 'My X Girlfriend's Wedding Reception'

In de indie-rom-com, My X Girlfriend's Wedding Reception, geeft Sanders een hysterische uitvoering als de rabbijn. Terwijl hij zijn toespraak voor het pasgetrouwde stel houdt, raakt de rabbijn aan het woord over honkbal, met name de tragedie toen de Brooklyn Dodgers naar Los Angeles verhuisden. Bernie Sanders is joods, hoewel beroemd seculier, en hij is ook een bekende honkbalfan. Met andere woorden, hij was perfect voor de rol. Dit was trouwens niet de enige film waar Sanders in speelde. In Sweet Hearts Dance had hij een veel kleinere rol als een van de oude mannen die snoep uitdeelde aan trick or treaters. Leuk weetje, Sanders was ook een documentairemaker voordat hij zijn eerste verkiezing won.

9 John McCain In 'Wedding Crashers'

Vince Vaughn is vocaal conservatief, dus het is logisch dat wijlen de Republikeinse senator zou verschijnen in een van zijn meer populaire films. McCain speelt zichzelf als de personages van Vaughn en Owen Wilson hun weg vinden naar de high society met de vrouwen met wie ze onlangs naar bed zijn gegaan. In een vis uit het water-moment komen ze de senator tegen, en al snel beseffen ze dat ze ver boven hun hoofden proberen te passen bij deze rijke snobs. McCain was zowel in 2000 als in 2008 kandidaat voor het presidentschap en stierf in 2019 als gevolg van complicaties van een hersentumor.

8 Pat Leahy in 5 verschillende 'Batman'-films

Senator Pat Leahy is de senior senator uit Vermont, dezelfde staat die wordt vertegenwoordigd door senator Bernie Sanders. Leahy is ook de president pro tempore van de Senaat en werd voor het eerst verkozen in 1974. Tot op heden heeft Leahy ook in 5 verschillende Batman-films gespeeld, waarvan The Dark Knight de bekendste is. In de scène waarin Heath Ledger's Joker een van Bruce Wayne's feestjes verpest, is Leahy de enige feestganger die opkomt tegen de Joker voordat Batman arriveert. Gelukkig was de Caped Crusader daar, want de Joker reageerde op de senator door een mes in zijn gezicht te duwen.

7 Hillary Clinton over 'Broad City'

Hoewel sommigen het ineenkrimpen en schaamteloos toegeven, verwelkomden de sterren van de populaire Comedy Central-show de politicus met open armen. Sommige fans van de show waren echter niet blij met haar uiterlijk. Clinton had een enorm probleem met het vergaren van de jongerenstem tijdens de Democratische voorverkiezingen van 2016, omdat haar tegenstander, Bernie Sanders, overweldigende steun had van de 18-30-demografie. Hoewel ze uiteindelijk de nominatie won, werd Clinton ook gezien als iemand die geen voeling had met de jeugd, en ondanks haar beste inspanningen bleef die bagage bij haar tot ver in de algemene verkiezingen tegen Donald Trump.

6 Tip O'Neill over 'Proost'

Tip O'Neill was in de jaren tachtig meerdere jaren voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Hij kreeg ook een biertje naast Norm in een aflevering van Proost. En grappig genoeg was O'Neill niet de enige politicus die langskwam bij de bar van Sam Malone.

5 John Kerry op 'Proost'

Toen hij voor het eerst werd gekozen, maakte Kerry wat opschudding dankzij zijn oorlogsverleden. Verkozen tot de Senaat in 1985, toerde hij regelmatig door zijn thuisstaat Massachusetts en bereikte uiteindelijk de set van Cheers, waar hij door Norm en Cliff werd aangesproken voor een handtekening terwijl hij buiten de bar stond.

4 Al Gore op 'Futurama'

Al Gore is in niet één, niet twee, maar zes verschillende afleveringen van Matt Groening's sci-fi lampoon geweest. Hij verschijnt als zichzelf in een aflevering waarin hij verantwoordelijk is voor het beschermen van het ruimte-tijd continuüm. In een andere aflevering over de opwarming van de aarde is hij de keizer van de maan geworden en schepte hij op: "Ik heb op de machtige maanworm gereden!" En zo verder.

3 Nancy Reagan over 'Different Strokes'

De Reagans evolueerden van een Hollywood-familie naar een politieke dynastie in de jaren zestig toen haar man de gouverneur van Californië werd. Toen hij in de jaren tachtig president werd, kreeg ze de taak om een anti-drugscampagne te promoten, zeg gewoon nee. In haar rondes als woordvoerder van de campagne was ze te zien in commercials en verschillende tv-shows. Uiteindelijk vond ze haar weg op de set van Different Strokes.

2 Michael Bloomberg over 'Curb Your Enthusiasm'

In een van de vele verhaallijnen waarin Larry David gewoon niet kan winnen, begint hij ruzie te maken met zijn buurman Michael J Fox. Wanneer hij wordt beschuldigd van het bespotten van Fox' hersenverlamming, waardoor Fox ongecontroleerd friemelt, komt de burgemeester op voor de Back to The Future-ster en beveelt hij David om "UIT NEW YORK UIT TE KOMEN!" en zet de menigte aan om David de zaal uit te zingen. David smeekt hen “NEE! Ik ben een New Yorker! Ik ben een New Yorker!” allemaal tevergeefs.

1 Joe Biden over 'Parks And Recreation'

Voordat hij de 46e president was, was hij de vice-president van de 44e president. Terwijl hij de VP van Obama was, was hij naast Ben natuurlijk ook de love interest van Leslie Knope. Tijdens de reis van haar personage naar D. C. slaagt Ben erin om haar op audiëntie te brengen bij de toekomstige president. Natuurlijk zocht Knope zich een weg door de hele interactie, maar het leek erop dat Biden een goede tijd had om de show te maken. Knope's verliefdheid op Biden was een running gag geweest voor de hele serie, en het manifesteerde zich in die ene ontmoeting.

Aanbevolen: