Dit is hoeveel de dochters van Terry Bradshaw waard zijn

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel de dochters van Terry Bradshaw waard zijn
Dit is hoeveel de dochters van Terry Bradshaw waard zijn
Anonim

Terry Bradshaw is een voormalig profvoetballer die als quarterback voor de Pittsburgh Steelers speelde. Sinds zijn voetbaldagen is Terry een televisiesportanalist en co-host voor Fox NFL Sunday geworden. Hij heeft zijn acteerdebuut gehad in een film die fans vergeten omdat de film vreselijke recensies kreeg. Net als Dwayne Johnson die als worstelaar bekend als 'The Rock' vertrok om acteren voort te zetten nadat hij in The Tooth Fairy speelde, heeft Terry besloten om ook acteren een kans te geven. Terry Bradshaw schittert nu in de reality-tv-serie van zijn familie The Bradshaw Bunch met zijn vrouw en drie dochters en fans hebben hun gevoelens voor de show niet stil gehouden.

Terry heeft een nettowaarde van ongeveer $ 45 miljoen en had met zijn ex-vrouw, Charlotte Hopkins, twee dochters Rachel en Erin Bradshaw. Terry is in 2014 hertrouwd met Tammy Bradshaw en werd een stiefvader van haar dochter Lacey Hester. Outside The Bradshaw Bunch, Lacey, Rachel en Erin zijn zeer hechte zussen geworden, terwijl ze ook hun eigen persoonlijke leven hebben waar veel fans niets van weten. Dit heeft ertoe geleid dat fans nieuwsgierig zijn naar wat het vermogen van Terry's dochters misschien is en of ze in de buurt komen van de waarde van hun vader.

Terry Bradshaw's stiefdochter Lacey Hester is $ 750, 000 waard

Lacey Hester is 38 jaar oud en is de oudste van de Bradshaw-dochters. Lacey is misschien niet de biologische dochter van Terry, maar is een geweldige vaderfiguur voor haar geweest. Ze is sinds augustus 2016 getrouwd met haar privékok Noah Hester. Voordat ze Noah ontmoette, had Lacey haar dochter Zurie in april 2013 en heeft ze haar mond gehouden over wie haar vader is en of Zurie is geadopteerd of niet. Lacey en Noah hebben samen hun zoon Jeb verwelkomd, die in juni 2017 werd geboren. In augustus 2021 plaatste Lacy op hun trouwdag een foto van haar en haar man met een lieve boodschap om hun 5-jarig jubileum te becommentariëren op het moment dat ze uitwisselden. hun geloften en zeiden: "Ik doe"

Naast de hoofdrol in de televisieserie The Bradshaw Bunch van haar familie, hebben niet veel fans het gevoel dat ze alles weten wat ze kunnen en willen weten over Lacey. Lacey Hester is eigenlijk hetzelfde pad bewandeld als haar stiefvader Terry op het sportveld. Op jonge leeftijd werd Terry niet alleen een naaste vaderfiguur voor haar, maar ze wekte ook Lacey's liefde voor sport bij, wat leidde tot haar carrièrepad om een basketb alteamcoach voor vrouwen op de middelbare school te worden.

Terry Bradshaw's dochter Rachel Bradshaw is $ 5 miljoen waard

Rachel Bradshaw is 34 jaar oud en is het middelste kind van de Bradshaw-meisjes. In juni 2014 trouwde ze met Rob Bironas, een voormalige kicker van de Tennessee Titans. Helaas kreeg Rob binnen drie maanden na hun huwelijk een vreselijk ongeluk in Nashville en stierf. Het vermoeden bestaat dat wat er met Rachels man is gebeurd te maken heeft met verkeersruzie, rijden onder invloed en het gebruik van drugs. Een paar jaar later ging het gerucht dat Rachel een relatie had met producer en scenarioschrijver Dustin Hughes en mogelijk zelfs verloofd was. Er waren echter nooit huwelijksklokken omdat Rachel en Dustin uit elkaar gingen en sindsdien is ze vrijgezel gebleven.

Rachel Bradshaw heeft de countrymuziekindustrie stormenderhand veroverd als een bekroonde zanger, songwriter en entertainmentpersoonlijkheid. Ze begon haar muziekcarrière in 2013 toen ze het volkslied zong tijdens een van de thuiswedstrijden van Pittsburgh Steelers.

Rachel maakte niet alleen haar vader Terry Bradshaw en de rest van haar familie trots, ze won ook alle fans in het stadion en op dat moment wilde ze een carrière als countryzangeres nastreven. Rachel heeft toen een manier gevonden om te multitasken tussen het doen van The Bradshaw Bunch met haar familie en het voortzetten van haar muziekcarrière.

Terry Bradshaw's dochter Erin Bradshaw is $ 3 miljoen waard

Erin Bradshaw is 33 jaar oud en is de jongste van de Bradshaw-meisjes. Erin is sinds mei 2017 getrouwd met haar man Scott Weiss. Erin en Scott kondigden aan dat ze hun eerste baby in juni 2021 verwachtten en in december 2021 verwelkomden ze hun dochtertje Jessie.

Als Erin en Scott niet met de rest van de familie The Bradshaw Bunch filmen, genieten ze van hun tijd thuis met Jessie. Net als haar zus Lacey trad Erin ook in de voetsporen van haar vader in de sportwereld, maar niet als voetballer werd ze een succesvolle ruiter en behaalde ze de wereldkampioenstitel. Erin's echtgenoot Scott zit ook in een soortgelijk werkveld als paardentrainer en hoofdcoach. Erin en Scott worden beschouwd als een powerkoppel in de paardenwereld met hun wederzijdse liefde voor paarden en het rijden met hun bedrijf Show Horses.

Aanbevolen: