Dit is hoeveel de kinderen van Jack Nicholson waard zijn

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel de kinderen van Jack Nicholson waard zijn
Dit is hoeveel de kinderen van Jack Nicholson waard zijn
Anonim

Beroemd om zijn rollen in films als One Flew Over the Cuckoo's Nest, Terms of Endearment, The Shining, Batman en vele anderen, heeft Jack Nicholson geen introductie nodig. De meest genomineerde acteur in de geschiedenis van de Oscars, zijn 12 nominaties hebben hem drie van de felbegeerde gouden beeldjes opgeleverd.

Dat is echter niet het enige gebied waar Nicholson het voortouw neemt. De ster zou tijdens zijn leven met meer dan 1000 vrouwen hebben geslapen. Toen hem eens werd gevraagd of dit een echt getal zou kunnen zijn, antwoordde hij zelfs: "Ik tel niet mee". Zijn langste relatie was met Anjelica Huston, maar zelfs tijdens hun 17 jaar samen ging Jack vaak vreemd.

Dit is hoeveel kinderen Jack Nicholson heeft

Ongeacht hoeveel contacten de Hollywood-ster heeft gehad, hij heeft vijf kinderen verwekt bij vier verschillende vrouwen, op één na allemaal buiten het huwelijk geboren. En hoewel ze bij lange na niet de $ 400 miljoen verdienen die hun vader heeft verzameld, hebben ze wisselende successen gehad, zowel voor als achter de camera's, en in de andere carrières die ze hebben gevolgd.

Jennifer Nicholson is bijna $ 5 miljoen waard

Jennifer Nicholson is de enige van Jacks kinderen die binnen het huwelijk is geboren. Ze maakte haar werelddebuut op 6 september 1963, het eerste kind van haar beroemde vader en zijn vrouw, medeacteur Sandra Knight.

Haar ouders gingen uit elkaar toen ze zes was, en Jennifer bleef bij haar moeder op Hawaï. Bij de gelegenheden dat ze haar vader zag, werd ze meegenomen naar wilde feesten en zag ze zelfs uitstapjes naar de Playboy Mansion. Ondanks dat alles heeft Jennifer het overleefd.

Haar beroepsleven heeft een aantal acteerrollen omvat, met optredens in onder meer Hoffa, Johnny Christ, Wolf en Citizens.

Jennifer stapte weg van de lichten om een carrière in mode en interieurontwerp na te streven, en is eigenaar van de populaire kledingboetiek Pearl in Santa Monica. In de loop der jaren is haar vermogen naar verluidt gegroeid en vandaag is ze bijna $ 5 miljoen waard.

Jack Nicholsons zoon Caleb is geen topverdiener

Caleb James Goddard, geboren op 26 september 1970, werd aanvankelijk niet erkend door Nicholson als zijn kind, en daarom nam hij de naam aan van zijn stiefvader, acteur Mark Goddard. In 1996 gaf de Batman-ster eindelijk toe.

Mogelijk hebben die vroege jaren invloed gehad op Goddard, die zijn ouders is gevolgd in de entertainmentwereld. Caleb is lang niet zo productief als zijn vader als het op filmwerk aankomt. De zoon van de Batman-ster en actrice Susan Anspach verscheen in 1998 in The Slap Maxwell Story. Hij heeft ook aan de technische kant van de industrie gewerkt. Ondanks verschillende zoekopdrachten in de media, blijft het vermogen van Goddard niet bekendgemaakt.

Honey Holman is $ 1 miljoen waard

Geboren op nieuwjaarsdag, 1981 na een affaire tussen het Deense model Winnie Holman en Nicholson, bracht Honey ook enige tijd door voor de camera's en genoot grote populariteit in het tv-drama Empire North uit 2010.

Ze presenteerde ook een nieuwsprogramma, Go in haar thuisland Denemarken. Nadat ze uit de schijnwerpers is verdwenen, is ze getrouwd, heeft ze drie kinderen en woont ze in de Ierse stad Trim, waar ze samen met haar man, Peter Duffy, een pub bezit en runt.

Daarnaast is ze de oprichter van CULT: ZERO, een organische zero waste en plasticvrije winkel. Ze houdt haar zaken privé, dus het is moeilijk om haar financiële waarde, die naar verluidt rond de $ 1 miljoen zou zijn, nauwkeurig in te schatten.

Lorraine Nicholson is $14 miljoen waard

Lorraine Nicholson, die in 1990 haar intrede op de wereld maakte, is de oudste van twee kinderen van Nicholson en Rebecca Broussard.

Net als haar broers en zussen sierde Lorraine ook het witte doek en verscheen ze voor het eerst op 13-jarige leeftijd samen met haar vader in Something's Gotta Give in 2003.

Jacks jongste dochter werd vier jaar later genoemd als Miss Golden Globe voor die rol en haar uitvoeringen in Click en Princess Diaries 2. Haar laatste acteerprestaties waren in 2016, in Room 105 en Anonymous.

Vandaag maakt ze naam achter de camera's, als scenarioschrijver en regisseur. Met een waarde van $ 14 miljoen lijkt het erop dat het mentorschap van haar beroemde vader haar helpt haar eigen fortuin op te bouwen.

Ray Broussard Nicholson heeft $ 1,4 miljoen binnengehaald

De baby van het kroost is Ray Broussard Nicholson, geboren in 1992. Ook een acteur, hij begon zijn carrière in The Benchwarmers (2006), voordat hij doorging met optredens in films als The Outsider (2018) en Promising jonge vrouw.

Ray begon enorme golven te maken in de Amazon Prime Video-serie Panic 2021, die helaas na 10 afleveringen werd afgebroken. Dat heeft hem echter niet afgeschrikt. In datzelfde jaar ging hij samen met de grote Anthony Hopkins aan de slag in de korte film Where Are You uit 2021, en kreeg hij geweldige recensies.

De 30-jarige heeft een vermogen van $ 1,4 miljoen. Niet slecht voor iemand die door zijn beroemde vader bijna "Landslide" werd genoemd.

Aanbevolen: