Werkt Kane Lim van 'Bling Empire' echt voor de makelaardij van Jason Oppenheim?

Inhoudsopgave:

Werkt Kane Lim van 'Bling Empire' echt voor de makelaardij van Jason Oppenheim?
Werkt Kane Lim van 'Bling Empire' echt voor de makelaardij van Jason Oppenheim?
Anonim

Netflix staat erom bekend succesvolle inhoud naar het kleine scherm te brengen, en dat hebben ze gedaan met een verscheidenheid aan projecten in verschillende genres. Het reality-genre is erg aardig geweest voor het streamingplatform, en een goed voorbeeld hiervan is Bling Empire.

De show richt zich op de ultrarijken in L. A. en de sterren van de show, die een ander leven hadden voor het debuut, hebben de vruchten geplukt van het succes van de show.

Details blijven verschijnen over de cast, en we hebben wat informatie over een gerucht over Kane Lim die werkt voor Selling Sunset's Oppenheim Group!

Werkt Kane Lim voor Jason Oppenheim?

Januari 2021 markeerde het begin van Bling Empire op Netflix. Mensen waren nieuwsgierig om te zien wat de show zou opleveren toen ze de eerste previews van de show bekeken, maar ze hadden geen idee hoe boeiend deze show zou zijn tijdens het eerste seizoen.

Met Cherie Chan, Christine Chip, Kevin Kreisler en meer, was Bling Empire een even fascinerend kijkje in de levens van Oost-Aziatische en Oost-Aziatisch-Amerikaanse socialites die een luxe leven leiden in Zuid-Californië.

Chiu, die ook als producer van de show fungeerde, vertelde Elle over de dynamiek ervan.

"Als eerst een producer, daarna een talent voor de camera, leunde ik tegen het personage dat je in de show ziet, omdat het bij gebrek aan een betere zin was, een noodzakelijk kwaad. De show speelt zich af tegen een achtergrond van niet alleen rijkdom maar "gekke rijkdom" en vereiste ook intercast-drama's om de interesse van kijkers te wekken. Personages in elke show spelen van elkaar af, en in ieder geval in dit eerste seizoen zijn we erin geslaagd een luchtige (maar ook zwaar bediscussieerd) rivaliteit tussen een heldin en een antiheldin. Wie weet, misschien zien kijkers een verschuiving in seizoen 2 als we het geluk hebben er een te hebben, "zei ze.

De show bevatte veel interessante persoonlijkheden en Kane Lim was een van de grote namen die uit het eerste seizoen van de show naar voren kwam.

Kane Lim was een doorbraakster

Sinds seizoen één van Bling Empire wilden mensen meer van Kane Lim zien. Hij was een hoofdrolspeler tijdens het eerste seizoen van de show, en zijn persoonlijkheid en gedrag zorgden ervoor dat hij tv moest zien.

Sinds dat eerste seizoen heeft Kane gestaag nieuwe carrièrepaden bewandeld en zijn hernieuwde roem verzilverd.

Lim kreeg de kans om te verschijnen in de film A California Christmas: City Lights, iets wat hij besprak in een interview.

"Lauren en Joshua zijn mijn beste vrienden; ik ken ze al heel lang. Ik dacht dat het een interessante kans zou zijn om acteren uit te proberen. Ik voldeed aan de beschrijving van het personage - een succesvolle Aziatische persoon uit San Francisco. Dus ik dacht: oké, laat me dit gewoon proberen! Ik wilde mezelf niet in verlegenheid brengen als het niet zou lukken, maar het is altijd geweldig om nieuwe dingen te proberen, "zei de Bling Empire-ster.

Het publiek blijft nieuwe dingen leren over de ster, en de laatste tijd gaan er geruchten dat hij samenwerkt met The Oppenheim Group, bekend van Selling Sunset.

Werkt hij bij de Oppenheim Group?

Dus, werkt Kane Lim echt voor The Oppenheim Group? Blijkt, hij doet! Lim heeft zelfs zijn eigen profiel op de bedrijfswebsite.

Volgens zijn bio op de website: "Als ervaren vastgoedontwikkelaar en -makelaar heeft Kane recentelijk drie eigendommen ontwikkeld en verkocht in de chique wijk Venice Beach in Los Angeles. projecten en commercieel vastgoed in Azië. Kane is trots op zijn interpersoonlijke vaardigheden en zijn vermogen om te weten wat de wensen en behoeften van kopers en verkopers zijn. Hij beschikt over een aangeboren begrip van markttrends en geniet van de uitdagingen en voordelen van onroerendgoedtransacties."

Zijn bio gaat verder en raakt andere elementen van zijn achtergrond aan.

"Hij is een levenslange filantroop en geeft actief terug aan liefdadigheidsinstellingen zoals Miracles For Kids en Uplift Services. In zijn vrije tijd houdt hij van reizen en genieten van de beste keukens die de wereld te bieden heeft. Tot zijn andere interesses behoren mode en interieurontwerp, " staat op de site.

Dit is ongetwijfeld de cross-over die niemand zag aankomen. Bling Empire en Selling Sunset zijn beide enorm populaire shows, en mensen hadden geen idee dat Cain zich had aangesloten bij de Oppenheim Group.

Er is nog niets bevestigd, maar met deze informatie in het achterhoofd, had je er meer vertrouwen in dat Netflix-fans hopen en bidden voor een aantal crossover-afleveringen van deze twee populaire shows.

Aanbevolen: