Jordyn Blum is zoveel meer dan alleen de vrouw van een rockster

Inhoudsopgave:

Jordyn Blum is zoveel meer dan alleen de vrouw van een rockster
Jordyn Blum is zoveel meer dan alleen de vrouw van een rockster
Anonim

De afgelopen weken waren niet makkelijk voor Dave Grohl. Hij heeft onlangs het verlies van zijn beste vriend en bandlid, Taylor Hawkins, geleden en hij heeft zich weggehouden van het publieke oog en privé rouwt. Gelukkig kan hij rekenen op de onvoorwaardelijke steun van zijn liefhebbende echtgenote van bijna 20 jaar, Jordyn Blum

Jordyn is niet geïnteresseerd in roem en houdt zich onopvallend sinds ze in 2003 met Dave Grohl trouwde, maar het is indrukwekkend om te zien wat er met een beetje speurwerk over haar professionele leven te vinden is. Jordyn Blum is veel meer dan de liefde van Dave Grohls leven en de moeder van zijn drie dochters. Hier is alles wat we konden vinden over haar carrière en hoe haar leven er nu uitziet.

8 Hoe heeft Dave Grohl Jordyn Blum ontmoet?

Dave Grohl en Jordyn Blum, Spike TV presenteert de 2003 GQ Men of the Year Awards
Dave Grohl en Jordyn Blum, Spike TV presenteert de 2003 GQ Men of the Year Awards

Het is meer dan 20 jaar geleden dat Dave Grohl voor het eerst de vrouw ontmoette waarvan hij meteen wist dat ze zijn levenspartner zou worden. Het was in 2001, toen Dave uit was met zijn beste vriend, wijlen drummer Taylor Hawkins, dat het allemaal begon. De vrienden waren in de Sunset Marquis Whisky Bar in West Hollywood geweest, en Dave was daar als Taylors wingman, die op dat moment niet echt geïnteresseerd was in een relatie. Dat veranderde echter toen hij de mooie Jordyn Blum zag. Blijkbaar was hij te verlegen om met haar te praten, dus hij verzamelde wat vloeibare moed en gaf haar zijn nummer, naar verluidt op een stuk papier "jij bent mijn toekomstige ex-vrouw." Hij had half gelijk, zo lijkt het.

7 Jordyn Blum's modellencarrière

Voordat ze Dave ontmoette, begon Jordyn Blum in de jaren '90 aan een professionele carrière als model. Ze modelleerde voor verschillende belangrijke merken en kreeg zelfs de kans om op de jonge leeftijd van 17 op de cover van Teen Vogue te staan.

Ze stopte met modellenwerk toen ze achter in de twintig was, en hoewel ze erin was geslaagd zichzelf relatief anoniem te houden, was ze behoorlijk succesvol in haar vakgebied, wat haar overgang naar het volgende hoofdstuk van haar professionele leven duidelijk vergemakkelijkte.

6 Haar tijd als tv-producent

Dave Grohl en Jordyn Blum, 2014 Vanity Fair Oscar Party
Dave Grohl en Jordyn Blum, 2014 Vanity Fair Oscar Party

Toen ze haar rockster-echtgenoot ontmoette, lagen Jordyns modellentijd achter haar. In plaats daarvan verdiende ze de kost als tv-producent, een van haar passies. In de vroege jaren 2000 werkte ze al als producer voor MTV, wat betekent dat, hoewel ze zich bewust was van de status van beroemdheid van haar toenmalige vriend, ze er waarschijnlijk niet door geschrokken of geïntimideerd was, aangezien ze waarschijnlijk schouder aan schouder had gestaan met beroemde mensen voor een tijdje. Misschien was dat de reden waarom het zo verfrissend was voor Dave om haar te ontmoeten, omdat zijn roem niets voor haar betekende.

5 Jordyn Blum is een regisseur

Dave Grohl en Jordyn Blum, gezien op 16 februari 2012 in Los Angeles, Californië
Dave Grohl en Jordyn Blum, gezien op 16 februari 2012 in Los Angeles, Californië

Het was voordat ze getrouwd was met Dave Grohl dat Jordyn Blum 'music video director' aan haar cv toevoegde. Zij en Dave waren al ongeveer een jaar aan het daten toen de Foo Fighters een regisseur nodig hadden voor de videoclip van hun nummer "Walking A Line" van het album One by One.

Dat was een heel speciaal album voor de band, omdat ze het twee keer moesten opnemen en bijna uit elkaar gingen in het project, dus het was belangrijk dat alles eraan perfect was. Het album symboliseerde een wedergeboorte voor de Foo Fighters en moest met de grootste zorg worden behandeld. Wetende dat zijn vriendin ervaring op dat gebied had en dat ze rekening zou houden met hun visie, vroeg Dave Jordyn om de video te regisseren, en ze deed geweldig werk.

4 Jordyn Blum verscheen in een van de video's van Foo Fighters

Het nummer "White Limo" van het Foo Fighters-album Wasting Light is waarschijnlijk een van de zwaarste en luidste nummers die de band ooit heeft gemaakt, en de video past bij de chaotische energie van het nummer. Het bevat de band, die destijds natuurlijk bestond uit Dave Grohl en Taylor Hawkins, Pat Smear, Chris Shiflett en Nate Mendel, de overleden Motörhead-frontman, Lemmy Kilmister, die een van Dave's beste vrienden was, en Jordyn Blum, onder andere. Ze is te zien voor de band terwijl ze optreden, en zittend op een witte limousine naast Lemmy. Die video zat ongetwijfeld vol sterren.

3 Jordyn Blum's leven nu

Dave Grohl, Violet Grohl, Harper Grohl, Ophelia Grohl en Jordyn Blum, Inductieceremonie Rock and Roll Hall of Fame 2021
Dave Grohl, Violet Grohl, Harper Grohl, Ophelia Grohl en Jordyn Blum, Inductieceremonie Rock and Roll Hall of Fame 2021

Toen ze stopte met modellenwerk om een carrière in productie en regie na te streven, werd het duidelijk dat Jordyn Blum liever het brein achter de schermen was dan in de schijnwerpers te worden gezet. Dat werd begrijpelijkerwijs een beetje moeilijk toen ze trouwde met de frontman van een van de grootste rockbands ter wereld. En, eerlijk gezegd, een man die graag in de schijnwerpers staat en ervan houdt mensen te entertainen. Zelfs toen vond ze op de een of andere manier een manier om haar persoonlijke leven privé te houden en tegelijkertijd haar man te ondersteunen.

2 Ze blijft haar man steunen

Ze zit altijd in zijn arm bij elke prijsuitreiking, ze houdt zich aan zijn gekke schema en doet dat allemaal terwijl ze drie dochters opvoedt. Nu Dave rouwt om het verlies van zijn beste vriend Taylor Hawkins, heeft ze tijdelijk een meer publieke rol op zich genomen. Ze werd onlangs gezien op de rode loper met twee van hun dochters, Violet en Harper, en zonder haar man, tijdens een MusiCares-evenement ter ere van Joni Mitchell, waar hun oudste, Violet, zou optreden.

1 Dave Grohl en Jordyn Blum zetten familie op de eerste plaats

Dave Grohl van zijn kant kan niet trotser zijn op de familie die ze samen hebben opgebouwd. Hij vliegt ze over wanneer hij maar kan, zodat hij met hen op tournee kan zijn, en heeft Jordyns geweldige werk als moeder vele malen publiekelijk erkend terwijl hij weg is. Jordyn heeft natuurlijk nog tijd voor haar eigen projecten, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze hierna gaat doen.

Aanbevolen: