Deze films bewijzen dat Emma Watson zoveel meer is dan alleen Hermelien Griffel

Inhoudsopgave:

Deze films bewijzen dat Emma Watson zoveel meer is dan alleen Hermelien Griffel
Deze films bewijzen dat Emma Watson zoveel meer is dan alleen Hermelien Griffel
Anonim

Actrice Emma Watson werd beroemd als Hermelien Griffel in de Harry Potter-filmfranchise en de meesten zijn het erover eens dat het nog steeds haar meest iconische rol blijft. De franchise werd echter in 2011 afgerond en sindsdien speelde Watson in tal van andere projecten.

Vandaag bekijken we enkele van de meest memorabele werken die de actrice buiten het Harry Potter-universum heeft gedaan. Van de hoofdrol in een live-action Disney-film tot het tot leven brengen van een van de zusjes March - blijf scrollen om enkele van de andere projecten van Emma Watson te zien!

9 Emma Watson speelde de mars van Margaret "Meg" in 'Little Women'

De lijst wordt afgetrapt door het coming-of-age-drama Little Women uit 2019. Daarin speelt Emma Watson Margaret "Meg" March, en ze schittert samen met Saoirse Ronan, Florence Pugh, Laura Dern, Timothée Chalamet en Meryl Streep. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1868 van Louisa May Alcott en heeft momenteel een 7,8-rating op IMDb. Little Women verdiende uiteindelijk $ 218,9 miljoen aan de kassa.

8 En ze speelde Belle Brody in 'Beauty And The Beast'

De volgende op de lijst is de romantische fantasiemusical Beauty and the Beast 2017, waarin Emma Watson Belle speelt. Naast Watson zijn er in de film ook Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad en Ewan McGregor te zien.

De film is een live-action bewerking van Disney's Belle en het Beest uit 1991 - en heeft momenteel een 7,1 beoordeling op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 1,264 miljard op aan de kassa, waardoor het een van de meest winstgevende films ooit is gemaakt.

7 Emma Watson portretteerde Nicki Moore in 'The Bling Ring'

Laten we verder gaan met de satirische misdaadfilm The Bling Ring uit 2013. Daarin speelt Emma Watson Nicolette "Nicki" Moore, en ze schittert naast Israel Broussard, Katie Chang, Taissa Farmiga, Claire Julien en Leslie Mann. De film is gebaseerd op de echte bende die bekend staat als de Bling Ring en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb. De Bling Ring verdiende uiteindelijk $ 20 miljoen aan de kassa.

6 En ze speelde Samantha "Sam"-knop in 'The Perks Of Being A Wallflower'

De coming-of-age-dramafilm uit 2012 The Perks of Being a Wallflower is de volgende. Daarin portretteert Emma Watson Samantha "Sam" Button, en ze schittert naast Logan Lerman, Ezra Miller, Mae Whitman, Kate Walsh en Dylan McDermott. De film is gebaseerd op Stephen Chbosky's gelijknamige roman uit 1999 - en heeft momenteel een 7,9 rating op IMDb. The Perks of Being a Wallflower bracht $ 33 op.3 miljoen aan de kassa.

5 Emma Watson portretteerde zichzelf in 'This Is The End'

De volgende op de lijst is de apocalyptische komedie uit 2013 This Is the End, waarvoor Emma Watson weigerde een bepaalde scène op te nemen. Naast Watson zijn er in de film ook James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel en Danny McBride te zien.

This Is the End is een bewerking van de korte film "Jay and Seth Versus the Apocalypse". Het heeft een beoordeling van 6,6 op IMDb en het bracht uiteindelijk $ 126 miljoen op aan de kassa.

4 Evenals Ila In 'Noah'

Laten we verder gaan met het epische bijbelse drama Noah uit 2014, dat het verhaal vertelt van de ark van Noach uit het boek Genesis en het boek Henoch. Daarin speelt Emma Watson Ila, en ze schittert naast Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Logan Lerman en Anthony Hopkins. De film - die zeker niet gemakkelijk was voor de actrice om te schieten - heeft momenteel een 5,7-beoordeling op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 359.2 miljoen aan de kassa.

3 Emma Watson speelde Lena in 'Colonia'

De historische thriller Colonia uit 2015 is de volgende. Daarin portretteert Emma Watson Lena, en ze schittert naast Daniel Brühl, Michael Nyqvist, Richenda Carey, Vicky Krieps en Jeanne Werner. De film volgt een vrouw die op zoek gaat naar haar ontvoerde vriend en uiteindelijk betrokken raakt bij de beruchte sekte Colonia Dignidad. Colonia heeft een rating van 7,1 op IMDb en het bracht uiteindelijk $ 3,6 miljoen op aan de kassa.

2 en Angela Gray in 'Regression'

Laten we verder gaan met de psychologische horror-thriller Regression uit 2015 waarin Emma Watson Angela Gray speelt. Naast Watson zijn er in de film ook Ethan Hawke, David Thewlis, Lothaire Bluteau, Dale Dickey en David Dencik te zien. Regression volgt een detective en een psychoanalyticus die het angstaanjagende verleden van een jonge vrouw onderzoeken - en het heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 17,7 miljoen aan de kassa.

1 Ten slotte portretteerde Emma Watson Mae Holland in 'The Circle'

De lijst wordt afgerond met de technothriller The Circle uit 2017. Daarin portretteert Emma Watson Mae Holland, en ze speelt naast Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Ellar Coltrane en Patton Osw alt. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Dave Eggers uit 2013 en heeft momenteel een beoordeling van 5,4 op IMDb. The Circle verdiende uiteindelijk $ 40,7 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: