Wie is de nieuwe vriendin van Andrew Garfield, Alyssa Miller?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriendin van Andrew Garfield, Alyssa Miller?
Wie is de nieuwe vriendin van Andrew Garfield, Alyssa Miller?
Anonim

Andrew Garfield begon 2022 met een Oscar-nominatie voor zijn optreden in Tick, Tick…BOOM!. Het is de tweede nominatie van de acteur in de categorie Beste Acteur, maar fans zien het als iets anders: een potentieel debuut op de rode loper voor de Spider-Man-acteur en zijn vriendin Alyssa Miller. Het is nogal wat. Een tijdje hoopten fans dat Garfield en zijn ex Emma Stone "een Bennifer zouden trekken". Maar recentelijk heeft het zien van de acteur met Miller ertoe geleid dat fans denken dat zij misschien degene is.

Wie is Alyssa Miller?

Miller is een vrij grote deal in de modellenindustrie. Ze stond op de cover van Vogue, Elle en Sports Illustrated Swimsuit Issue."Ik begon met modellenwerk toen ik superjong was. Ik werd steeds gescout, maar het voelde altijd erg oplichterij, dus ik aarzelde echt heel erg. Een vriend van mijn vader - een model - stond erop dat ik het eens zou proberen," vertelde ze Into the Gloss in 2018.

Ze voegde eraan toe dat het maar al te snel gebeurde. "Eerst deed ik een of twee shoots in L. A. om te beginnen, en toen werd ik naar New York gestuurd", herinnert ze zich. "Daar, mijn eerste shoot was met de Russische Vogue en daarna met de Italiaanse Vogue en toen vlogen ze me naar Londen voor Stella McCartney. Zo snel."

Ze was toen nog geen 18. "Ik was 15 en had het land nog nooit verlaten. Stella McCartney was enorm - mijn eerste grote reclamecampagne", vervolgde ze. "Op dit moment, 14 jaar later, heb ik met iedereen geschoten." Naast modellenwerk heeft Miller een handtassenlijn genaamd Pilgrim die ze in 2018 lanceerde. Tegenwoordig richt ze zich op het maken van muziek. "Ik hou van lezen en schrijven", vertelde ze aan The 6 Million Dollar Story."Ik speel gitaar en zing. Ik hou van rennen. Ik werk graag met liefdadigheidsinstellingen voor kinderen. Ik zie mijn vrienden en familie en kook voor hen."

Garfield is ook niet Millers eerste beroemde vriendje. Ze ging in 2014 voor zes maanden uit met Brokeback Mountain-ster Jake Gyllenhaal. "Ze zijn uit elkaar gegaan. Het gebeurde een tijdje geleden - voor de vakantie. Hij is terug op het toneel", zei een bron destijds. "Het ging heel goed tussen Jake en Alyssa, totdat hij in de herfst naar L. A. moest vertrekken om een film [Nightcrawler] te gaan opnemen. Toen werd de afstand echt groot."

Hoe is de relatie tussen Andrew Garfield en Alyssa Miller?

Een bron vertelde Life & Style dat het koppel "onmiddellijk klikte" toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Het is echter onduidelijk hoe hun paden elkaar precies kruisten. De insider voegde eraan toe dat Garfield "hard is gevallen" voor het model. "Andrew is uitgegaan met een aantal zeer beroemde vrouwen, maar hij heeft eindelijk iemand gevonden met wie hij echt serieus kan worden", beweerden ze."Hij is hard gevallen voor Alyssa [Miller], en dat is niet alleen omdat ze prachtig is." Ze is tenslotte een meervoudig koppelteken. Maar blijkbaar is het de humor van Miller die het hart van de Social Network-ster heeft veroverd.

"Hij zegt dat hij van haar geest houdt, en ze maakt hem aan het lachen", zei de bron. "Zijn vrienden zeggen dat hij zich nog nooit zo op zijn gemak heeft gevoeld bij iemand." De insider vergeleek Miller zelfs met de exen van de acteur. "Andrew heeft lang op dit moment gewacht", zeiden ze. "Hij is onder meer uitgegaan met Emma Stone, Shailene Woodley en Rita Ora, maar Alyssa controleert alle vakjes." Op dit moment lijkt het erop dat "ze ook een heel solide verbinding hebben".

Garfield heeft het allemaal: een bloeiende carrière en een gezond liefdesleven. "Hij staat aan de top van de wereld", vervolgde de bron. "Wat zijn carrière betreft, krijgt hij Oscar-buzz voor Tick, Tick … Boom, en nu ligt zijn persoonlijke leven op schema. Veel beter dan dit wordt het niet." Toch lijkt de acteur de relatie zo privé mogelijk te houden. Hij heeft echter goede redenen.

Waarom Andrew Garfield zijn relaties privé houdt

In een interview met Bustle in 2021 zei Garfield dat hij "vecht" voor zijn "recht op een privé, persoonlijk leven". Hij verwees naar zijn eerdere spraakmakende relaties. "Ik ben niet in grote mate in de publieke belangstelling omdat ik het zo voor mezelf heb ontworpen", legde hij uit.

"Voor mijn werk vind ik het prima, maar verder vecht ik voor mijn recht op een privé, persoonlijk leven", vervolgde hij. "Mijn recht om gewoon te zijn. Mijn recht om een puinhoop te zijn. Mijn recht om verdrietig te zijn. Mijn recht om te verliezen, om het fout te hebben, om dom te zijn, om een persoon te zijn."

Hij is er ook trots op een monogame partner te zijn. "Als je een toegewijde monogame relatie hebt, is er iets heel moois aan het opofferen van andere mogelijkheden", zei hij."Je maakt die verbinding heilig en het intensiveert de vreugde ervan en de bijzonderheid ervan."

Aanbevolen: