Wie is de nieuwe vriendin van Chris Rock, Lake Bell?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriendin van Chris Rock, Lake Bell?
Wie is de nieuwe vriendin van Chris Rock, Lake Bell?
Anonim

Als het gaat om het leven van de rijken en beroemdheden, kunnen mensen niet anders dan geïnteresseerd zijn in hun liefdesleven. Beroemde koppels zijn al eeuwenlang een steunpilaar in de krantenkoppen, omdat mensen tegenwoordig graag weten wie met wie aan het daten is. Of het nu gaat om een snelle echtscheiding, koppels die elkaar ontmoetten op reality-tv, of zelfs degenen die het laten werken, mensen praten graag over het liefdesleven van beroemdheden.

Chris Rock maakte onlangs furore toen hij dingen openbaar maakte met Lake Bell. De actrice is betrokken geweest bij een aantal spraakmakende projecten en we hebben hieronder alles wat je moet weten over Rock's nieuwe liefdesbelang.

Chris Rock begon onlangs te daten met Lake Bell

Op dit moment is de overgrote meerderheid van de mensen bekend met Chris Rock en zijn komische stijlen. Hij is al een paar decennia een populaire naam in de entertainmentindustrie en Rock heeft een onbetwistbare plaats in de geschiedenis dankzij het oeuvre dat hij heeft samengesteld.

Alsof een dynamische stand-upcomedian niet solide genoeg was voor de artiest, zette Chris Rock zijn sites uiteindelijk op het grote scherm en kreeg hij rollen in een aantal succesvolle films. Dit zorgde ervoor dat hij een begrip werd.

Rock is te zien in de Madagascar-franchise, de Grown Ups-films, The Longest Yard, Lethal Weapon 4, New Jack City, Dr. Dolittle en nog veel meer.

Op het kleine scherm kreeg Rock een grote doorbraak in 1990 toen hij voor het eerst begon met Saturday Night Live. Hij deed zelfs een korte stent op In Living Color na zijn tijd op SNL. In de jaren daarna heeft hij een aantal succesvolle shows gehad, waaronder The Chris Rock Show en Everybody Hates Chris.

Rock ha alt normaal gesproken de krantenkoppen voor zijn werk op het grote scherm, maar zijn persoonlijke leven heeft ook wat aandacht gekregen. Sterker nog, hij begon onlangs te daten met Lake Bell, een artiest die velen bekend zou moeten voorkomen.

Ze heeft films gemaakt zoals 'Spider-Man: Into The Spider-Verse'

Lake Bell zit al sinds de jaren 2000 in de entertainmentindustrie en is een artiest die veel mensen kennen. Hoewel ze geen grote naam is, is ze door de jaren heen overal geweest en haar prestaties zijn behoorlijk indrukwekkend.

Op het grote scherm kreeg ze haar start in Speakeasy uit 2002, en van daaruit zou ze gestaag verder gaan terwijl ze grotere rollen verdiende in meer prominente films.

Films zoals What Happens in Vegas, Pride and Glory en It's Complicated hielpen haar de jaren 2000 af te ronden, en in de jaren 2010 bleef ze rollen in verschillende films landen.

Bell heeft uitstekend stemacteren gedaan en in 2018 kreeg ze de rol van Vanessa Fisk in Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Op zoek naar het hoofd, geruchten zijn opgedoken dat de actrice zal verschijnen in Black Panther: Wakanda Forever.

"In een recente reeks foto's van de set van Black Panther: Wakanda Forever die op Instagram werd gepost, plaagde Atlanta Filming dat er drie nieuwe castleden op de foto's te zien waren. De eerste foto in de serie van drie is een groepsfoto van zowel cast als crew. Terwijl veel van de gezichten maskers dragen of iets van de camera afgekeerd zijn, staat één gezicht vooraan en in het midden. En het lijkt het gezicht te zijn van actrice en stemtalent Lake Bell", schrijft Cosmic Circus.

Bell heeft het duidelijk goed gedaan in film, maar ze heeft ook een manier gevonden om te gedijen op het kleine scherm.

Ze is klaar met shows als 'Harley Quinn'

Op televisie is Lake Bell al jaren een steunpilaar.

In het begin kreeg ze een korte rol bij ER en verscheen ze in verschillende afleveringen van The Practice. Dit werd gevolgd door een run van 14 afleveringen op Boston Legal, die in de jaren 2000 een enorme hit was. Boston Legal heeft echt geholpen om alles op gang te krijgen voor de actrice.

Ze zou vervolgens rollen krijgen in shows zoals Surface, Children's Hospital, The League, How to Make It in America en meer.

Net als haar tijd in de film, heeft Bell veel stemacteurswerk gedaan op het kleine scherm. Ze heeft haar stem geleend aan projecten als een BoJack Horseman, SuperMansion, Marvel's What If…?, en zelfs Harley Quinn, waar ze Poison Ivy en Barbara Gordon vertolkt.

Bell creëerde en produceerde zelfs Bless This Mess, waarin Dax Shepard samenspeelde en twee seizoenen liep voordat hij in mei 2020 eindigde.

Lake Bell en Chris Rock zijn allebei behoorlijk succesvol, dus het is geen wonder dat ze tot elkaar werden aangetrokken. Hopelijk komt het goed voor het paar.

Aanbevolen: