Wie is de nieuwe vriendin van Rebel Wilson, Ramona Agruma?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriendin van Rebel Wilson, Ramona Agruma?
Wie is de nieuwe vriendin van Rebel Wilson, Ramona Agruma?
Anonim

In 2020 haalde Rebel Wilson de krantenkoppen nadat hij meer dan 80 pond was afgevallen. Omdat ze bekend stond om haar baanbrekende rol als Fat Amy in Pitch Perfect, hield het team van de actrice haar aanvankelijk tegen om af te vallen - ze zei dat ze moeite zou hebben om delen in Hollywood te landen.

Maar dit jaar werd ze gecast als hoofdrolspeelster voor de Netflix-komedie Senior Year. Ze heeft ook een bloeiend liefdesleven. Helaas dwong het haar om publiekelijk als homo uit de kast te komen. Hier is alles wat je moet weten over Wilson's "zeer serieuze relatie" met Ramona Agruma.

Wie is Ramona Agruma?

Wilsons nieuwe vriendin lanceerde in 2021 een duurzaam modebedrijf genaamd Lemon Ve Limon. Volgens de officiële website is het een "kledingmerk dat is ontworpen om u comfortabel en in stijl naar plaatsen te brengen". Agruma is ook eigenaar van het luxe sieradenmerk DeLys. De 38-jarige is niet alleen creatief directeur, maar ook een merkambassadeur voor het luxe Turkse sieradenmerk Bee Goddess - eerder gedragen door beroemdheden als Madonna en Gwen Stefani.

Er is niet veel geschreven over Agruma. Maar ze is zeker trots om met Wilson te pronken op haar feed. Daar zie je foto's van het stel dat samen met James Corden naar een Los Angeles Rams-wedstrijd kijkt en samen het Vanity Fair Oscar-feest bijwoont. Geen wonder dat de twee "in korte tijd erg hecht zijn geworden", aldus een bron.

Hoe ontmoette Rebel Wilson haar vriendin Ramona Agruma?

Wilsons goede vriend, Hugh Sheridan, onthulde op 2DAY FM dat hij hard had gewerkt om de actrice in contact te brengen met Agruma. "Ik had Rebel met verschillende mensen opgezet en Ramona met verschillende mensen", zei de acteur."In mijn vrije tijd ben ik een beetje een matchmaker, maar Rebel was een hele moeilijke en Ramona ook." Voordat hun romance openbaar werd, vertelde Wilson aan People dat ze iemand ontmoette die ze voor het eerst ontmoette via een telefoontje. "We spraken elkaar wekenlang aan de telefoon voordat we elkaar ontmoetten. En dat was echt een goede manier om elkaar te leren kennen", zei de How to Be Single-ster.

"Het was in die zin een beetje ouderwets - heel romantisch," vervolgde Wilson, en merkte op dat ze nu een gezondere relatie heeft. "Ik denk dat als je door het proces gaat om meer eigenwaarde te vinden, ik denk dat wat je wilt in een partner verheven is en daarom is het geweldig om iemand te hebben die zich als een gelijkwaardige partner voelt en een gezonde relatie heeft", reflecteerde ze. "Er waren tijden - ik zeg niet met al mijn exen, ze zijn geweldig - maar er waren tijden dat ik het waarschijnlijk accepteerde dat ik het niet had moeten doen. Dus het voelt anders om een echt gezonde relatie te hebben."

Wilsons laatste relatie was met Jacob Busch. Zijn familie is eigenaar van het brouwerijbedrijf Anheuser-Busch. De twee stopten vier maanden nadat ze hun relatie in het openbaar hadden bevestigd.

Wilson en Agruma werden in juni 2022 officieel op Instagram. "Het was heel cool voor de vrienden van Rebel om haar zo veilig bij iemand te zien", zei de bron over het stel dat al zes maanden samen is. Een paar weken daarvoor vertelde Wilson aan U Up? Podcast dat ze in een jaar met 50 mensen was uitgegaan voor de ervaring. "Ik denk dat ik in dat ene jaar met ongeveer 50 mensen uitging, maar sommigen van hen waren slechts één date en dan denk je, 'Oh nee,'", vertelde ze. "Ik wilde mezelf bewust pushen om met een stel mensen uit te gaan en die ervaring op te doen, waarvan ik weet dat het niet normaal is, maar het heeft me echt geholpen om erachter te komen wat ik leuk vond en wat niet."

Rebel Wilson & Ramona Agruma hebben een 'zeer serieuze' relatie

Een insider zei onlangs dat Wilson en Agruma "een zeer serieuze relatie hebben en dat ze supergelukkig zijn samen". De actrice zei eerder dat ze het geweldig vindt hoe hun romance snel escaleerde. "Ik denk dat dat de zaken sneller escaleert, omdat het van een vertrouwde bron komt. Je denkt: 'Ja, oké, ik kan deze persoon vertrouwen'", zei ze over het opzetten van een relatie met haar vriendin. "Ze zijn wie ze zeggen dat ze zijn, en dat is iets in de apps dat je niet echt weet.'"

Een andere bron onthulde ook dat Wilsons moeder Sue Bownds helemaal naar Los Angeles was gekomen vanuit Sydney, Australië om Agruma te ontmoeten. "Wilsons moeder Sue Bownds, die in Sydney woont, is onlangs naar L. A. gevlogen om Agruma te ontmoeten, terwijl het paar openlijk heeft gesproken over een gezin en trouwen", aldus de insider. Het is inderdaad een 'zeer serieuze relatie'.

Aanbevolen: