Wat is er gebeurd tussen Andrew Garfield en Alyssa Miller?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Andrew Garfield en Alyssa Miller?
Wat is er gebeurd tussen Andrew Garfield en Alyssa Miller?
Anonim

Oscar-genomineerde acteur Andrew Garfield, 38 en zijn modelvriendin Alyssa Miller, 32 zijn onlangs uit elkaar gegaan na minder dan een jaar samen. De charmante Hacksaw Ridge-acteur verscheen alleen bij de Academy Awards, waar hij werd genomineerd voor Beste Acteur voor zijn beurt in de musical tick, tick…BOOM!

Ondanks hun debuut op de rode loper bij de Screen Actors Guild Awards in februari, werd bevestigd dat het paar weken later uit elkaar was gegaan. Maar dat was niet het einde van de saga, want nadat het nieuws was onthuld over de splitsing van Andrew Garfield en Alyssa Miller, ging ze naar haar sociale media om een flashback-selfie van het paar te posten op weg naar de SAG Awards. Dit ongebruikelijke bericht was blijkbaar verkeerd gelezen en maakte Garfields vrienden ongemakkelijk.

Dus wat is er gebeurd tussen Andrew Garfield en Alyssa Miller en zijn ze echt uit elkaar gegaan?

6 Andrew Garfield en Alyssa Miller zijn voor het eerst gelinkt in november 2021

Andrew Garfield en Alyssa Miller werden voor het eerst gelinkt in november 2021 nadat ze hand in hand gespot werden terwijl ze door New York City liepen. Later die maand was Miller backstage te zien tijdens Garfields optreden in The Late Show With Stephen Colbert. Sommige bronnen zeggen dat ze elkaar begin mei 2021 begonnen te zien.

5 Andrew Garfield en Alyssa Miller gingen in maart uit elkaar

Britse tabloid The Sun waren de eersten die melding maakten van de minnelijke breuk tussen Garfield en Miller.

"Andrew en Alyssa waren een heel mooi stel en in het begin ging het geweldig", vertelde een bron aan de pers. moeilijk om elkaar te zien. Bovendien werd het duidelijk dat er wat verschillen waren tussen hen en werd besloten dat ze beter af zijn, voor nu tenminste.”

"Het was teleurstellend voor Andrew", voegde de geheime bron eraan toe, "omdat hij graag de opwinding van het prijzenseizoen had gedeeld met iemand van wie hij hield, maar het was gewoon niet de bedoeling… Hij houdt zijn kin omhoog en neemt wat tijd voor zichzelf na een paar hectische maanden.”

4 Alyssa Miller plaatste een foto na het uiteenvallen

Alyssa Miller plaatste een foto van het paar op Instagram nadat bekend was geworden dat het paar uit elkaar was gegaan. Dit bracht veel fans in de war die dachten dat het betekende dat ze echt samen waren.

Een bron vertelde Page Six dat het model de spot wilde drijven met de oude foto's die de pers gebruikte in verhalen over haar breuk met The Amazing Spiderman-acteur.

"Ze deed op geen enkele manier alsof ze nog steeds aan het daten waren", vertelde onze bron aan Page Six en voegde eraan toe: "Het was een zeer vriendschappelijke breuk. Ze was het gewoon zat dat ze oude foto's gebruikten en wilde ook laten zien dat ze op goede voet eindigden." De afbeelding toonde het paar op weg naar de SAG Awards 2022, hun eerste en laatste publieke optreden samen.

De bron legt uit dat de post bedoeld was om "luchthartig" te zijn en ook bedoeld was om te worden gelezen als "hoofdstuk is gesloten", maar "we zijn nog steeds in der minne." Sports Illustrated-model Alyssa Miller plaatste een selfie van het stel op Instagram met het bijschrift: "Als je moet roddelen, gebruik dan tenminste een schattige foto. Lol hou van je AG.”

Een andere bron vertelde de website ook dat de vrienden van de Under The Silver Lake-ster "raar waren" door het bericht op de sociale media van zijn ex. “Van buitenaf gezien lijkt het alsof ze ontkent dat ze uit elkaar zijn gegaan, maar dat deden ze zeker. Het is erg verwarrend waarom ze dat zou doen, "legde de bron uit.

3 Is Andrew Garfield boos op Alyssa Miller?

Een bron dicht bij de acteur vertelde The Sun: "Andrew heeft zelf geen sociale media, maar hij kreeg een screenshot van Alyssa's post toegestuurd … Hij is zo boos op wat een flagrante publiciteitsstunt lijkt te zijn - vooral omdat toen hun breuk vorige maand echt vriendschappelijk was. Het feit dat zijn vrienden haar minuten nadat ze de foto had geüpload niet meer volgden, spreekt boekdelen."

Het lijkt erop dat dit stel niet snel weer bij elkaar zal komen.

2 Andrew Garfield zwijgt over zijn privéleven

Hoewel de Britse acteur meestal privé is over zijn persoonlijke leven en relaties, gaf hij ons in november 2021 wel een kijkje in zijn persoonlijke leven.

"Ik ben niet in grote mate in de publieke belangstelling omdat ik het zo voor mezelf heb ontworpen", vertelde Garfield in november 2021 aan Bustle. "Voor mijn werk vind ik het prima, maar anders vecht ik voor mijn recht op een privé, persoonlijk leven. Mijn recht om gewoon te zijn. Mijn recht om een puinhoop te zijn. Mijn recht om verdrietig te zijn. Mijn recht om te verliezen, om het verkeerd te hebben, om dom te zijn, om een persoon te zijn.”

1 Andrew Garfield's beroemde exen

Alyssa Miller is niet de eerste van de beroemde exen van Andrew Garfield. Gezien zijn privacy en gebrek aan openheid over liefde en relaties, heeft hij een paar zeer beroemde vrouwen gedateerd.

De meest spraakmakende relatie van de Tony-genomineerde begon in 2012 nadat hij begon te daten met zijn tegenhanger van The Amazing Spiderman, Emma Stone. Ze gingen in 2015 uit elkaar, hoewel beide hun publieke steun voor elkaar behouden. Toen Stone de Academy Award won voor haar optreden in La La Land, stond Garfield voor haar te applaudisseren.

"Ze houden nog steeds veel van elkaar en ze kunnen op goede voet met elkaar staan en blijven dicht bij elkaar", vertelde een insider aan Us Weekly over de breuk. "Het werkte gewoon niet." Stone is nu getrouwd en heeft een dochter met haar man, Dave McCary, die ze in 2016 ontmoette toen ze op Saturday Night Live verscheen.

"We geven zoveel om elkaar, en dat is een gegeven, dat is een soort onvoorwaardelijke zaak", onthulde de acteur op Vanity Fair's Little Gold Men-podcast in januari 2017. "Er is zoveel liefde tussen ons en zoveel respect. … Ik ben haar grootste fan als artiest. Dus voor mij was het een gelukzaligheid om haar succes te kunnen zien en haar te zien opbloeien tot de actrice die ze is. En het was geweldig om dat soort steun voor elkaar te hebben. Het is niets anders dan iets moois.”

Andere beroemde exen zijn actrice Shannon Woodward, Rita Ora en Aisling Bea. Ze waren nooit op de rode loper verschenen en hij sprak nooit over hun relatie.

Alyssa Miller was korte tijd getrouwd met de Australische muzikant Cam Avery en was in 2013 ook gelinkt aan Jake Gyllenhaal.

Aanbevolen: