Deze beroemdheden hebben hun autobiografie al gepubliceerd

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hebben hun autobiografie al gepubliceerd
Deze beroemdheden hebben hun autobiografie al gepubliceerd
Anonim

Hollywood-beroemdheden ervaren jarenlange controle en worstelen om het te maken in de showbusiness. Deze beroemdheden moeten deze worstelingen vaak achter gesloten deuren doorstaan en glimlachen zodra ze in het openbaar naar buiten gaan om hun pijn te verbergen. Door de autobiografie van de beroemdheden kunnen mensen een glimp opvangen van deze pijn en wat beroemdheden echt doormaken om het groot te maken in Hollywood.

Die sterk geschreven autobiografie biedt meestal een aantal ongewoon openhartige portretten van de echte persoon achter de publieke ogen. Hoewel sommige van deze autobiografieën spookgeschreven en pluisjes zijn, is het nog steeds spannend om meer over de beroemdheden te weten te komen via hun boeken. Bekijk deze autobiografieën hieronder.

8 Amy Schumer's The Girl with the Lower Back Tattoo

Amy Schumer publiceerde afgelopen augustus 2016 haar autobiografie getiteld Het meisje met de tatoeage op de onderrug. Omdat ze openhartig en niet verontschuldigend waren, zouden de lezers veel meer inzicht krijgen in de persoonlijkheid van de komiek. Het boek dat op 25 juli 2016 uitkwam, werd omschreven als humoristisch autobiografisch boek geschreven door de Amerikaanse stand-upcomedian en actrice Amy Schumer. Het boek stond meteen na de release bovenaan de bestsellerlijst van de New York Times.

7 Tina Fey's Bossypants

Tina Fey's autobiografie getiteld Bossypants is een komisch boek dat Fey's verhaal vertelt van nerdy tot eindelijk een enorm succesvolle entertainer in Hollywood. In het boek dat afgelopen 5 april 2011 is uitgebracht, staan er ook enkele verhalen over Saturday Night Live tussen verhalen en een kleine kernboodschap om anderen te machtigen met een citaat om de lezers te vertellen dat je niemand bent totdat iemand je bazig begint te noemen. Hoewel dit door velen misschien verkeerd wordt begrepen, omdat ze door sommige mensen werd beschreven als oordeelkundig en zelfingenomen. Het boek stond bij de release ook bovenaan de bestsellerlijst van The New York Times en bleef zelfs vijf weken bovenaan staan. Het boek wordt slechts verkocht voor $ 5,41.

6 Ellen DeGeneres’ Serieus…Ik maak een grapje

Het boek van Ellen DeGeneres getiteld Seriously…I'm Kidding is geschreven met dezelfde humor en geestige persoonlijkheid die veel mensen zien in haar show The Ellen DeGeneres Show. In het boek dat op 4 oktober 2011 verscheen, schreef Ellen over de anekdotes uit haar verleden en haar avonturen door de jaren heen. Het boek dat slechts voor $ 10,20 wordt verkocht, werd door degenen die het lazen beschreven als hilarisch beschreven, maar er zit wat zoets in het schrijven. Het is prachtig geschreven om de lezers een zonnige kijk op het leven te geven, wat waarschijnlijk wordt weerspiegeld in Ellens persoonlijkheid in haar show, die empathisch en goedhartig is.

5 De gelukkige ongelukken van Jane Lynch

www.instagram.com/p/CbnudUvF8Yl/

De razend populaire Amerikaanse actrice, komiek en auteur Jane Lynch heeft haar autobiografie getiteld Happy Accident al gepubliceerd voordat ze zelfs maar speelde in Glee. Het boek gaat over haar, een klein meisje uit Illinois dat ervan droomt ooit groot te worden in Hollywood. Het verhaal is misschien een beetje bekend bij degenen die ook groot dromen, omdat ze haar slimme toon en hilarische anekdotes gebruikte om het verhaal van haar pad naar succes te vertellen, dat een beetje stereotiep was. Het boek dat vorig jaar 2011 werd uitgebracht, werd verkocht voor $ 14,99. Het boek werd door de lezers omschreven als amusant en inspirerend tegelijk en was een echte pageturner. Het boek vertelt het verhaal van Jane's inspirerende verhaal over hoe haar leven veranderde in een gelukkige en vervulde actrice die ze nu is. De actrice die enkele fans heeft ontmoet, zei dat ze het heerlijk vindt om de aandacht op zichzelf te vestigen.

4 Drew Barrymore's Wildflower

Amerikaanse actrice, regisseur, producer, talkshowhost en auteur Drew Blythe Barrymore heeft een boek over haar leven geschreven met de titel Wildflower. Het boek is meer van haar kijk op het leven dat ze schreef met een oprechte en minder humoristische benadering. Als een succesvolle actrice die talloze prijzen heeft ontvangen, waaronder de Golden Globe Awards, neemt ze de lezers mee om haar reis te volgen om te komen waar ze nu is. De actrice die op 14-jarige leeftijd om emancipatie van haar ouders vroeg, heeft het boek Wildflower geschreven, dat voor ongeveer $ 9,52 wordt verkocht, werd op 27 oktober 2015 uitgebracht. De lezers van het boek zullen meer te weten komen over haar inzichtelijke en diepgaande verhalen uit het verleden en heden. Het boek is een opzwepende bestseller van de New York Times geworden die door velen als een diep nadenkend en leuk boek werd genoemd.

3 Mindy Kaling's Hangt iedereen rond zonder mij?

Amerikaanse actrice, komiek, schrijfster, producer en regisseur Mindy Kaling heeft haar eigen autobiografie geschreven met de titel Everyone Hanging Out Without Me?. Het boek behandelt het mooie en hilarische perspectief van Mindy die transformeerde van het gehoorzame chubster-kind tot een nu veelgeprezen komische schrijfster en actrice. Het boek is deels haar reis naar succes en deels een verzameling van haar humoristische gedachten over de wereld. Het boek dat op 1 november 2011 werd uitgebracht, werd verkocht voor ongeveer $ 8,05. Iedereen wist dat Mindy haar leven leidde als kind van immigrant die professionals is. Ze imiteerde Ben Affleck in haar Off-Broadway-uitvoeringen. De komedieschrijver en actrice is nu geneigd om ruzie te maken met haar vrienden en collega's met alleen de zin waarin ze zweert dat ze nog maar één ding over de zaak zal zeggen en erover zal zwijgen.

2 Priyanka Chopra's onvoltooide

Indiase actrice Priyanka Chopra schreef in 2021 een memoires met de titel Unfinished. Het boek werd beschreven als een verzameling van Chopra's persoonlijke essays, observaties en verhalen. Het boek bevat enkele kronieken over enkele van de belangrijkste momenten in Chopra's leven. Chopra, die onlangs enige verontschuldiging ontving van Rosie O'Donnell nadat ze een aantal beledigende opmerkingen over haar had gemaakt, geniet momenteel van haar twintigjarige carrière als actrice-producer en als UNICEF Goodwill-ambassadeur.

1 Demi Moore's Inside Out

Amerikaanse actrice Demi Moore publiceerde haar memoires getiteld Inside Out op 24 september 2019. Het boek werd gepubliceerd via Harper, een imprint van de HarperCollins. De memoires bespreken in feite de kindertijd, persoonlijke worstelingen en relatie die Demi Moore haar hele leven heeft meegemaakt. De memoires waren oorspronkelijk gepland om te worden uitgebracht op haar 50e verjaardag in 2012, maar het werd pas gepubliceerd in 2019.

Aanbevolen: