Wie is 'Top Chef' Winnaar Gabe Erales?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Top Chef' Winnaar Gabe Erales?
Wie is 'Top Chef' Winnaar Gabe Erales?
Anonim

Al 15 jaar lang hebben juryleden zoals Padma Lakshmi van Top Chef talloze aspirant- en veelbelovende chef-koks een platform geboden om te pronken met hun vaardigheden en hebben ze de winnaars een grote geldprijs van $ 250.000 geschonken.

Gabe Erales was de winnaar van seizoen 18 en de nieuwste topkok die toetrad tot onder meer Floyd Cardoz, de winnaar van seizoen 3, die helaas in 2020 bezweek aan COVID-19. De topvaardigheden van Erales verdienen ongetwijfeld een plekje in de klas van winnaars, want hij is een van de meest getalenteerde chef-koks die in de show te zien is.

Vanwege een heleboel ervaring in koken, toen Gabe Erales op 15-jarige leeftijd begon met koken, verdiende hij een positie als CEO van Comedor Restaurant. Bovendien is Erales zeer goed opgeleid. Hij is afgestudeerd aan de volgende programma's, BS Werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Texas en aan de Universiteit van Oklahoma, Master of Science, Mechanical Engineering. Hij studeerde ook Culinaire Kunsten aan Le Cordon Bleu. Erales is onlangs trending geweest om de verkeerde redenen, omdat hij naar verluidt betrokken was bij een seksueel schandaal. Hier zijn acht dingen die u moet weten over Gabe Erales.

8 Het huwelijk van Gabe Erales

Seizoen 18 Bravo's Top Chef is getrouwd met Linda Young. Young studeerde een Bachelor of Education in het Spaans aan de University of Eastern New Mexico en studeerde af. Ze was toen zelfs lid van de Omega-broederschap en de voorzitter van de Spaanse club.

Na school verhuisde Linda Young tussen 2014 en 2015 naar Texas als recruiter voor Goodwill, en toen ontmoette ze Gabe Erales. Het duo woont als gezin in Austin, Texas en samen zijn ze gezegend met drie kinderen. Momenteel werkt ze als technische bron voor Facebook.

7 Gabe Erales is een ingenieur van beroep

Culinaire wetenschappen zijn niet de enige dingen waar chef-kok Gabe Erales een professional in is. Hij is ook een getrainde ingenieur. Erale's biografie op Bravo TV zegt dat hij naar de Universiteit van Texas ging en een bachelor in werktuigbouwkunde volgde.

Later ging hij verder met zijn studie en deed hij een master in hetzelfde. Hoewel hij een geschoolde ingenieur is, leidde zijn liefde voor koken hem naar het professionele koken, en hij is nu trots om als chef-kok te werken.

6 Gabe Erales' ervaring in de keuken

Gabe Erales begon op 15-jarige leeftijd in restaurants te werken in El Paso, Texas. Volgens Bravo TV was koken de eerste baan van Erales en hij begon er al voordat hij naar de universiteit ging.

Ondanks zijn kennis van de lucratieve carrière van de techniek, concentreerde Erales zich op zijn roeping, die in de keuken lag.

Al die tijd bleef hij koken en ging hij ook naar een culinaire school in Le Cordon Bleu, Austin. Door de invloed van zijn ouders die van Mexicaanse afkomst zijn, begon hij met het bereiden van de Mexicaanse keuken, die hij sindsdien heeft geperfectioneerd.

5 Gabe Erales is CEO van Comedor Restaurant geweest

Een van de meest recente banen die Gabe Erales op zich nam, was die van Chief Executive Officer voor het Comedor Restaurant. Met een groot verlangen om klanten te bedienen met Mexicaanse keukens, heeft Erales het goed gedaan in het vak en is een van de beste chef-koks.

Hij slaagde hierin door sterke relaties op te bouwen met de lokale en buitenlandse leveranciers en boeren. Dat zorgde ervoor dat Erales altijd toegang had tot unieke ingrediënten uit verschillende delen van Amerika en Mexico. Terwijl hij de CEO was, werd Comedor verkozen tot Best New Restaurant door Esquire Magazine en Austin Monthly in 2019 en Texas Monthly in 2020.

4 Gabe Erales' seksuele intimidatieschandaal

Toen het nieuws dat seizoen 18 bekend werd, Gabe Erales, winnaar van Top Chef-kok, betrokken was bij seksuele intimidatie, was er veel publieke verontwaardiging. Net als een voormalige winnaar, Paul Qui, bracht de controverse Erales te schande na het winnen van de titel, omdat zijn overwinning nu een bittere smaak had.

De beschuldigingen werden bekend toen hij werkte als chef-kok van het Comedor Restaurant. Later onthulde hij dat hij in de zomer van 2020 een consensuele relatie had met een lid van zijn staf voordat hij Top Chef filmde. De relatie eindigde, maar hij bleef onprofessioneel contact houden.

3 Gabe Erales ontslagen uit comedor en verontschuldigt zich

Volgens Entertainment Weekly zei de voormalige baas van Erales dat hij de chef had ontslagen omdat hij herhaaldelijk het beleid tegen intimidatie van vrouwen had geschonden. Aangezien het seizoen eindigde in oktober en Erales in december werd ontslagen, werden er geen details meer bekendgemaakt over het soort overtredingen.

Na enige tijd ging Erales naar Instagram en sprak met de staatsman, waar hij zich verontschuldigde voor het hebben van een consensuele relatie met een collega en later haar werkuren te verminderen. Hij verklaarde dat hij het erg speet voor de impact die zijn slechte beslissingen hadden op de betrokkenen.

2 Gabe Erales creëerde een culinaire school

Gabe Erales' missie is om Hispanics in staat te stellen carrière te maken door middel van elite culinair onderwijs. Terwijl hij het grootste deel van zijn tijd in restaurants doorbracht, volgde hij de culinaire school in Le Cordon Bleu.

Erales realiseerde zich dat veel jonge Hispanics en immigranten die in restaurants werkten, ervan droomden om elite culinaire scholen te bezoeken, maar het was moeilijk vanwege financiële moeilijkheden. Het doel van Niños De Maíz is om de financiële last te verlichten en mentorschap aan te bieden.

1 Gabe Erales gaat een Mexicaans eetcafé openen

Gabe Erales opent ergens deze zomer een Mexicaans geïnspireerde eetgelegenheid genaamd Bacalar. Dit is een samenwerking tussen Erales en de in Austin gevestigde eigenaar en CEO van Urbanspace Real Estate and Interiors, Kevin Burns, plus hoofdontwerper Meril Alley van het bedrijf.

Het menu van het restaurant is nog in aanbouw, maar zal grotendeels gebaseerd zijn op Erales familieherinneringen en ervaringen in Bacalar. Onlangs is Erales twee jaar op rij tot Prins van varkensvlees gekroond. Dit was nadat hij zowel de Cochon 555 culinaire competities van 2018 als 2019 in Austin won.

Aanbevolen: