Wie is de meest succesvolle winnaar van 'The Voice'?

Inhoudsopgave:

Wie is de meest succesvolle winnaar van 'The Voice'?
Wie is de meest succesvolle winnaar van 'The Voice'?
Anonim

Wedstrijdshows zijn een hoofdbestanddeel van reality-tv en deze shows weten het drama echt te vergroten. Of het nu gaat om sluwheid op Big Brother of een hit op The Voice, deze shows zijn altijd de moeite van het bekijken waard.

The Voice is al jaren een kracht en heeft geweldige zangers en A-lijstcoaches gehad. Girl Named Tom heeft zojuist seizoen 21 van de show gewonnen en ze maken kans om de meest succesvolle winnaar in de geschiedenis van de show te worden.

Tot nu toe heeft de ene winnaar duidelijk een betere carrière gehad dan de andere, dus laten we eens kijken wie de grootste carrière heeft gehad sinds het winnen van The Voice.

'The Voice' gaat verder op

April 2011 markeerde het debuut van The Voice, een wedstrijdshow op zoek naar een zanger om een platencontract te tekenen. Dit was geen nieuw uitgangspunt, maar deze show had een unieke wending: zangers die de show binnenkwamen, werden gekoppeld aan gevestigde sterren om hun vaardigheden vorm te geven en aan te scherpen. Blijkt dat fans dol waren op deze draai, en The Voice is nu een van de grootste shows op tv.

Net als andere wedstrijdshows is The Voice een slopende uitdaging voor al zijn concurrenten. Er is een serieuze hoeveelheid talent voor nodig om zelfs maar in de show te worden geaccepteerd, en eenmaal daar wordt het alleen maar moeilijker.

Het talent was enorm en de coaches van de show hebben enkele van de grootste en meest succesvolle namen in de muziek opgenomen. Deze winnende combinatie zorgt ervoor dat mensen terugkomen voor meer elk seizoen dat wordt uitgezonden.

De show is een enorm succes geweest en heeft plaats gemaakt voor een aantal werkelijk spectaculaire winnaars.

Er zijn 21 winnaars

De reis naar de top is voor elke persoon in de show anders en de winnaar aan het einde van elk seizoen heeft plotseling al zijn dromen voor ogen. Het winnen van de show is geen garantie dat iemand in de volgende Ariana Grande zal veranderen, maar plotseling hebben ze een schat aan exposure en een kans om geweldige dingen te doen in de muziekwereld.

De meest recente winnaar van de show, Girl Named Tom, werd de eerste groep die de hoofdprijs mee naar huis nam. Ze hebben nu de kans om hun unieke reis voort te zetten en kort na het winnen van de show deelden ze een bericht over de steun van de fans.

"Als je dit leest, heb je het onmogelijke bereikt: je hebt een trio The Voice laten winnen. We hebben niet alleen samen Voice-geschiedenis geschreven, je hebt de dromen van drie broers en zussen helpen vervullen en ons aangemoedigd om blijf groot dromen. Je hebt de mensen omarmd die we zijn en de muziek die we hebben gemaakt, en bevestigt ons geloof in onszelf en in wat we doen. Daarvoor danken we je", schreven ze.

Hoe ongelooflijk het ook is om iemand de show te zien winnen, de echte uitdaging voor deze mensen begint wanneer ze de industrie bereiken. Simpel gezegd, veel winnaars van de show moeten zich nog ontwikkelen tot grote artiesten, maar van de winnaars van de show is er één meer succesvol geweest dan de rest.

Cassadee Pope is de meest succesvolle geweest

Zoals het er nu uitziet, is de kampioen van seizoen drie, Cassadee Pope de meest succesvolle winnaar die uit de show tevoorschijn komt. Pope maakte al furore in de muziek vóór de show, maar ze verhoogde met succes haar status in de business met haar overwinning in seizoen drie.

Volgens Insider in 2021 piekte 'Haar debuutalbum in 2013, 'Frame by Frame' op nummer 9 in de Billboard 200 en bereikte nummer 1 in de Top Country Albums-hitlijst. Ze kreeg ook haar eigen aflevering van "Lip Sync Battle", en ze werd zelfs genomineerd voor een Grammy in 2016. Momenteel heeft ze 595.000 Instagram-volgers."

Nogmaals, ze is geen krachtpatser in muziek, maar ze heeft meer succes dan wie dan ook gehad om uit de show te komen.

Eén voormalige winnaar, Jordan Smith, doet eigenlijk mee aan een andere realityshow, American Song Contest.

"Toen ik hoorde over de mogelijkheid, voelde ik de verantwoordelijkheid om in de show te komen om de schijnwerpers te richten op de mensen die me hebben gemaakt tot wie ik ben en die me zo hebben gesteund vanaf mijn tijd bij The Voice, en zelfs toen ik een kind was. Ik geloof dat er hier in Kentucky enkele van de beste mensen ter wereld zijn, "zei Smith.

Cassadee Pope is nog steeds de grootste winnaar van The Voice, dus ik hoop dat anderen zich bij haar kunnen aansluiten en op een dag van hetzelfde succes kunnen genieten.

Aanbevolen: