In de ingewikkelde datinggeschiedenis van Pamela Anderson

Inhoudsopgave:

In de ingewikkelde datinggeschiedenis van Pamela Anderson
In de ingewikkelde datinggeschiedenis van Pamela Anderson
Anonim

Pamela Anderson heeft gedaan wat maar weinigen in Hollywood kunnen zeggen: de tand des tijds doorstaan. De 54-jarige begon haar carrière in de jaren 90 nadat ze Playmate van de Maand werd voor Playboy magazine. Anderson kreeg wereldwijde erkenning voor haar hoofdrol als Casey Jean "C. J." Parker in de iconische stranddramaserie Baywatch.

Anderson is ook een fervente stem voor de dierenrechtenorganisatie PETA. Maar ondanks dat ze naar schatting $ 20 miljoen waard is, heeft de blonde bom niet zoveel geluk gehad in de liefde. De Home Improvement-ster is vijf keer getrouwd. In januari kondigde Anderson aan dat ze de scheiding had aangevraagd van lijfwacht Dan Hayhurst.

Dit is een tijdlijn van Pamela Anderson's rotsachtige romantiekgeschiedenis…

Pamela Anderson en Tommy Lee

In 1994 ontmoette Pamela Anderson de oprichter van Mötley Crüe, Tommy Lee. Zes weken later vertrokken ze voor een romantische reis naar Cancun, Mexico. Op 19 februari 1995 werd rockgeschiedenis geschreven toen het paar impulsief besloot te trouwen. In zijn autobiografie, 'The Dirt', onthulde Lee dat ze tatoeages op elkaars ringvinger hadden in plaats van op banden.

Een intieme band van het paar, gemaakt tijdens hun huwelijksreis, werd in 1995 berucht uit hun huis gestolen en later online gedeeld. Lee en Anderson verwelkomden hun zoon Brandon Thomas Lee in 1996. Nadat ze de echtscheiding hadden aangevraagd en vervolgens met elkaar verzoenden, kreeg het paar in 1997 een tweede zoon, Dylan Jagger Lee.

Maar nadat hij ouders was geworden, gaf Lee toe dat hij een "zeurderig, behoeftig snotaap" was. In zijn autobiografie legde de heavy metal-drummer openhartig uit dat hij "gefrustreerd" was over hoe hun kinderen haar aandacht afleidden. "Misschien was het mijn manier om Pamela's derde kind te worden, zodat ik ook de aandacht zou krijgen die ik nodig had. Nu hadden Pamela en ik opeens de hele tijd ruzie. Onze relatie was langzaam verworden van pure liefde naar liefde/haat." In 1998 bracht Lee vier maanden door in de gevangenis wegens echtscheiding, en Anderson vroeg om echtscheiding.

Pamela Anderson And Kid Rock

Pamela Anderson begon in 2001 een relatie met rockster Kid Rock. Het paar verloofde zich in 2002, maar stopte in 2003. Nadat ze in 2006 weer contact hadden, stapten ze in het huwelijksbootje op een jacht net voor de kust van St. Tropez, Frankrijk. Het samengestelde gezin woonde samen met de twee kinderen van Anderson en de zoon van Kid Rock, Bob Jr., in zijn huis in Malibu.

Maar volgens Kid Rock vertrouwde Anderson de zoon van Kid Rock niet en mocht hij hem niet in de buurt van haar zonen. Kid Rock - echte naam Robert James Ritchie - vertelde aan The Howard Stern Show dat Anderson dacht dat hij hen pijn zou doen, ook al vond hij dat de jongens het goed met elkaar konden vinden. Het kwam uiteindelijk tot een hoogtepunt toen Anderson in Vancouver werkte en haar man belde om hem te vertellen dat ze een miskraam had gehad. Nadat hij had opgehangen, vroeg Anderson een echtscheiding aan.

Pamela Anderson Rick Salmon

Na haar scheiding van Kid Rock trouwde Pamela Anderson met pokerspeler Rick Salomon. Hij kwam beroemd in de media als co-ster van socialite Paris Hilton in haar sekstape One Night In Paris uit 2001. Anderson en Salmon trouwden in januari 2014. Op 6 oktober 2007 trouwde Anderson met Salomon tijdens een kleine huwelijksceremonie in Las Vegas. Het paar scheidde op 13 december en op 22 februari 2008 verzocht Anderson om nietigverklaring van het huwelijk.

Love vond het paar voor de tweede keer en in januari 2014 hertrouwde het paar. "We zijn erg blij", vertelde Anderson aan E! Nieuws van toen. "Onze families zijn erg gelukkig en dat is het enige dat telt." Maar in juli 2014 waren ze weer uit elkaar - en Anderson kreeg in maart 2015 een straatverbod tegen Salomon. De moeder van twee beweerde dat hij boos op haar werd toen hij een poker verloor en "bang was voor wat hij [was] in staat tot."

Anderson vertelde W Magazine over haar tweede huwelijk met Salomon: "Ik kijk terug naar foto's van mezelf toen ik in deze vreselijke relatie zat, en ik zag er 20 jaar ouder uit." Anderson voegde toe: "Ik weet dat het klinkt als een cliché, maar geluk heeft veel te maken met schoonheid. Rust, rust en niet-constante stress zijn heel erg belangrijk om je mooi te voelen."

Pamela Anderson en Dan Hayhurst

In december 2020 kondigde Pamela Anderson aan dat ze was getrouwd met een Canadese en persoonlijke lijfwacht Dan Hayhurst. Het gevonden paar keerde terug naar Ladysmith op Vancouver Island aan het begin van de pandemie en werd verliefd tijdens de lockdown.

Maar Us bevestigde in januari 2022 dat het model na een huwelijk van een jaar van Hayhurst scheidde. "Zij was degene die haar huwelijk met Dan beëindigde", vertelde een bron destijds exclusief aan Ons. "Er was geen laatste druppel. Ze viel gewoon uit liefde."

Aanbevolen: