Inside Dylan O'Brien's ingewikkelde datinggeschiedenis

Inhoudsopgave:

Inside Dylan O'Brien's ingewikkelde datinggeschiedenis
Inside Dylan O'Brien's ingewikkelde datinggeschiedenis
Anonim

Na zijn enorme doorbraak in acteren door zijn hoofdrol in het geliefde tienerdrama Teen Wolf, ontwikkelde Dylan O'Brien een behoorlijk indrukwekkende carrière. Van zijn hoofdrol in de serie The Maze Runner tot zijn terugkeer naar het scherm in Not Okay, O'Brien kreeg tijdens zijn carrière veel publieke aandacht.

Ondanks zijn enorme publieke aanwezigheid, heeft O'Brien de beroemde voorkeur gegeven om een groot deel van zijn leven buiten het publieke oog te houden. Dit omvat alles wat te maken heeft met romantiek en zijn romantische leven. Terwijl zijn langdurige romance met collega-jonge acteur Britt Robertson bekend werd gemaakt aan fans over de hele wereld, blijkt dat O'Brien eigenlijk een veel interessantere en langere datinggeschiedenis heeft gehad dan velen misschien weten. Laten we dus eens kijken naar de acteurslijst met vroegere en huidige romantische partners.

8 Hij ontmoette Britt Robertson in 2012

Ondanks de voorkeur van de acteur om zijn privéleven buiten het publieke oog te houden, was zijn meest bekende relatie tot nu toe die met The Longest Ride-ster, Britt Robertson. Het stel jonge acteurs ontmoette elkaar in 2012 toen ze naast elkaar schitterden in de Jonathan Kasdan-romcom The First Time. In de film speelden O'Brien en Robertson de jonge geliefden Dave en Aubrey, die een relatie aangaan waarin ze een reeks primeurs samen beleven.

7 Het paar kreeg een langdurige relatie

Na hun eerste ontmoeting lijkt het alsof hun ongelooflijke chemie op het scherm zich tot ver buiten het scherm heeft vertaald toen het paar begon te daten. De volgende 6 jaar zagen het paar samen een hartverwarmende relatie ontwikkelen. Zowel Robertson als O'Brien deinsden er niet voor terug om de relatie met het publiek rechtstreeks aan te pakken en zorgden ervoor dat alles werkte, ondanks hun drukke schema's en ontluikende carrières. Tijdens een interview met Clevver [via Elite Daily] legde Robertson uit hoe het paar elkaars professionele grenzen respecteerde en toch tijd voor elkaar vond.

De actrice zei: "Als ik hem ga bezoeken, ga ik niet eens op de set. En als hij me bezoekt, is het heel zeldzaam dat ik op de set ga." Voordat je later toevoegt: "Weet je, je vindt gewoon de tijd om bij elkaar te zijn."

6 Maar ze gingen uit elkaar in 2018

Ondanks de sprookjesachtige romance tussen het paar stopten de jonge acteurs er uiteindelijk na 6 jaar mee in 2018. Zoals werd gemeld, speculeerden bronnen dat de redenering achter de breuk te wijten was aan het feit dat het paar verschillende dingen wilde van de relatie. Terwijl O'Brien tekenen afgaf dat hij een spontane liefde wilde, was Robertson schijnbaar op zoek naar iets anders.

5 Een geruchtmakende affaire met Chloë Grace Moretz

Na de schokkende breuk lijkt het alsof O'Brien meer dan klaar was om het liefdesverdriet achter zich te laten en een nieuw avontuur te beginnen met een andere, maar even getalenteerde dame. Volgens People werden O'Brien en Kick-Ass-ster Chloë Grace Moretz samen gespot in The Nice Guy in Hollywood in de zomer van 2018. Hoewel geen van beiden ooit iets heeft gezegd over de geruchten, had O'Brien eerder toegegeven dat hij een oogje op de actrice tijdens een interview in 2011 met Hollywire.

De acteur verklaarde: "Ik wil Chloe Moretz een speciale schreeuw geven omdat ze de meest badass kleine meid is die ik ooit heb gezien," voegde hij eraan toe: "Wat ze deed in Kick-Ass is geweldig, en ik ben verliefd op haar.”

4 Zijn oude liefde voor Selena Gomez

Terwijl we het hebben over O'Brien's verliefdheid op beroemdheden, moet de meest opvallende vermelding gaan naar de verliefdheid van de acteur op de Grammy-winnende zangeres en actrice Selena Gomez. Door de jaren heen is de acteur nooit verlegen geweest om direct te zeggen dat zijn grootste liefde voor beroemdheden het Disney Channel-pictogram was. Vanwege de wilde reactie van de fans die de bekentenis van de verliefdheid met zich meebracht, trok O'Brien de verklaringen echter in.

Hij verklaarde: "Ik heb nu een beetje geen vrijheid om mijn celebrity-verliefdheid helemaal te veranderen, omdat ik dit vier jaar geleden zei, en het zal me blijven volgen tot ik sterf. Ik denk dat ik klaar ben met namen van beroemdheden, omdat het me gewoon volgt."

3 Nog een gespeculeerde flirt met Sarah Ramos

Hoewel er vanaf 2018 niet veel werd gehoord over het romantische leven van de acteur, ontstonden in 2021 geruchten over zijn betrokkenheid bij Parenthood-ster Sarah Ramos. De speculatie kwam nadat het paar de iconische 'laptopscène' uit de met een Oscar bekroonde film uit 2010 The Social Network had nagemaakt. Ondanks de publieke interpretatie van de relatie van het paar, ging O'Brien zelf verder met het verduidelijken van de ware aard van de relatie en bestempelde hij de actrice zelfs als "een van zijn beste vrienden".

2 Zijn geruchtmakende relatie met een mysterieuze vrouw

Ondanks dat zijn relatie met Ramos puur platonisch is, lijkt het alsof 2021 niet zonder romantische flair ging voor O'Brien. In juni 2021 werd er gespeculeerd dat O'Brien verkering had met een mysterieus meisje dat door fans "het meisje met de paarse hoodie" werd genoemd. De geruchten kwamen nadat een bron bij Deuxmoi had onthuld dat de nieuwe vriendin van de acteur een lief, niet-beroemd meisje was uit dezelfde buurt als hij. O'Brien sprak echter nooit publiekelijk over de relatie of de mysterieuze vrouw.

1 dacht te daten met Chloe Bennet

Of O'Brien nu met het mysterieuze "meisje in de paarse hoodie" uitging of niet, het lijkt erop dat de gespeculeerde romance toch van korte duur was. In juni 2022 begonnen geruchten de ronde te doen dat O'Brien een romantische band had met Agents Of S. H. I. E. L. D-ster Chloe Bennet. De geruchten kwamen nadat TMZ het paar een schattige lunch zag delen bij Potato Chips Deli In LA. Volgens het rapport waren de interacties van het paar erg flirterig. Ondanks het nieuws dat naar boven kwam, bevestigde noch ontkende geen van beiden de romance.

Aanbevolen: