Johnny Depp en 'Dirty Dancing'-ster Jennifer Grey's relatie was niet de soepelste, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Johnny Depp en 'Dirty Dancing'-ster Jennifer Grey's relatie was niet de soepelste, hier is waarom
Johnny Depp en 'Dirty Dancing'-ster Jennifer Grey's relatie was niet de soepelste, hier is waarom
Anonim

Johnny Depp's romantische relaties zijn onderworpen aan veel onderzoek in het licht van zijn juridische strijd met Amber Heard. De Pirates of the Caribbean-ster heeft een behoorlijk aantal beroemdheden gedateerd sinds hij zijn grote doorbraak kreeg in A Nightmare on Elm Street. Hoewel de meeste relaties van de productieve acteur veel media-aandacht kregen, begon en eindigde zijn korte verloving met Dirty Dancing-ster Jennifer Gray op een atypische discrete manier.

Johnny Depp en Jennifer Gray werden verliefd en zouden in de jaren '90 door het gangpad lopen. Hun relatie werd echter geleidelijk problematisch, wat leidde tot een abrupte breuk. Terwijl Johnny Depp worstelt om zijn bezoedelde reputatie terug te winnen in zijn proces wegens laster met Amber Heard, bekijken we zijn turbulente, kortstondige relatie met Out of the Corner-auteur Jennifer Grey.

8 De relatie tussen Johnny Depp en Jennifer Grey begon met een blind date

Johnny Depp en Jennifer Gray ontmoetten elkaar in 1989 op een blind date die was opgezet door de agent van Jennifer Grey. Gray onthult details van hun intense eerste date in haar memoires, Out of the Corner, waarin ze beweert dat zij en Depp at, praatten, Jack Daniel's dronken, ons uitlachten, halverwege sigarettenpauzes namen. Hij was zo belachelijk mooi. En verrassend open, grappig, eigenzinnig en lief.”

7 Johnny Depp was een nieuw begin voor Jennifer Grey

Johnny Depp werd helemaal verliefd op Jennifer Gray nadat ze haar op Dirty Dancing had gezien. Na hun date raakte Gray al snel gefascineerd door Depps ongelooflijke charme en elektrische persoonlijkheid.

In een recent interview met People bekende Gray dat Depp een nieuw begin in haar liefdesleven betekende. "Ik heb nog nooit zo'n man gezien. En energetisch, hoe het was om bij hem te zijn, het was als: 'Oh, ik word volledig, volledig gecompenseerd voor de shit die ik zojuist heb doorgemaakt.'"

6 Johnny Depp en Jennifer Gray zijn binnen twee weken verloofd

De relatie tussen Johnny Depp en Jennifer Grey was opmerkelijk snel. Na twee weken daten waren Gray en Depp er zeker van dat ze de rest van hun dagen samen wilden doorbrengen. Depp vroeg Grey haastig ten huwelijk, die daarop volmondig ja antwoordde.

Het pas verloofde stel huurde de hut van Carrie Fisher, ging samenwonen en adopteerde een Pekinees-poedel als hun "oefenbaby en iemand om me [Jennifer Grey] gezelschap te houden als Johnny de stad uit was."

5 Jennifer Gray was optimistisch over haar relatie met Johnny Depp

Jennifer Gray was helemaal verliefd op Johnny Depp en optimistisch over de toekomst van hun relatie.

In haar onlangs gepubliceerde memoires, Out of the Corner, vertelt Gray de hartstochtelijke liefde die ze voor Depp had en zei: "Op 12 augustus schreef ik in mijn dagboek: 'Ik ben verliefd, vrij zeker voor het eerst tijd in mijn leven … Hij is aardig, grappig, slim, moreel, attent, respectvol.'"

4 Johnny Depp kwam constant in de problemen tijdens zijn verloving met Jennifer Grey

De sprookjesverloving van Johnny Depp en Jennifer Grey werd al snel zuur. Volgens Jennifer Gray werd Depp ongelooflijk vluchtig en humeurig in de maanden na hun verloving. "Johnny pendelde elke week heen en weer vanuit Vancouver, maar begon steeds vaker in de problemen te komen: ruzies in bars, schermutselingen met politie."

3 Johnny Depp werd jaloers en paranoïde terwijl hij verloofd was met Jennifer Grey

Jaloezie stak ook de kop op in de relatie tussen Jennifer Gray en Johnny Depp. Volgens fragmenten uit Jennifer Grey's onlangs gepubliceerde memoires, begon Depp zijn vluchten naar huis naar LA te missen omdat hij zich had verslapen of, als hij thuiskwam, zou hij waanzinnig jaloers en paranoïde zijn over wat ik had uitgespookt terwijl hij weg was.”

Grey schreef Depps grillige humeur en controlerend gedrag toe aan "hij voelde zich ellendig en machteloos om uit [de tv-serie] 21 Jump Street te komen."

2 Hoe zijn Johnny Depp en Jennifer uit elkaar gegaan?

Jennifer Gray had er eindelijk genoeg van toen Johnny Depp vertrok voor een ontmoeting met een casting director en niet terugkeerde in wat de Ferris Bueller's Day Off-actrice beschrijft als een 'zelfopgelegde reeks impulsieve, destructieve besluitvorming'.

Na enkele uren in de hotelkamer van Johnny Depp te hebben gewacht, maakte Gray een afscheidsbriefje en vertrok, waarmee een einde kwam aan een moeizame relatie van negen maanden.

1 Johnny Depp begon te daten met Winona Ryder kort na zijn scheiding van Jennifer Grey

Na hun abrupte breuk ging Johnny snel verder met collega-Edward Scissorhands-ster, Winona Ryder, die op dat moment toevallig de buurman van Jennifer Grey was. In haar memoires beschreef Gray deze verbazingwekkende gang van zaken als de klassieke nachtmerrie van het gevoel vervangen te zijn, alsof je nog nooit was gebeurd, maar op steroïden.”

Depp's nieuwe relatie kreeg overweldigende media-aandacht, waardoor Gray de pech had getuige te zijn van de "blow-by-blow berichtgeving in de pers over wat een van de meest geliefde celebrity-koppelingen van de jaren negentig zou worden."

Aanbevolen: