Kardashian's producer geeft toe dat beroemde familiebezuinigingen zijn opgenomen

Inhoudsopgave:

Kardashian's producer geeft toe dat beroemde familiebezuinigingen zijn opgenomen
Kardashian's producer geeft toe dat beroemde familiebezuinigingen zijn opgenomen
Anonim

De Kardashians zijn misschien niet zo "meeslepend eerlijk" als Hulu het deed geloven. Fans van de beroemde familie werd door de streaminggigant "een toegangspas tot hun leven" beloofd, iets dat een van de producenten van de show nu toegeeft niet helemaal waar is - omdat de familie tijdens de postproductie beelden knipt die als te worden beschouwd " persoonlijk.”

De Kardashian-familie wordt betrokken bij de postproductie van de show

De baas van de Kardashian, Danielle King, leidt de show, maar ze zegt dat de Kardashians de 'echte uitvoerende producenten' van de realityshow zijn. De Emmy-genomineerde producer heeft onlangs de thee gemorst met Us Weekly, waar ze toegaf dat 'persoonlijke grenzen' ertoe hebben geleid dat hele scènes uit de show zijn geschrapt!

"Veel van hun deelname als uitvoerend producent komt in de postproductie", vertelde ze het tijdschrift in een maandag gepubliceerd interview. "Natuurlijk hebben ze, net als ieder ander mens, grenzen, zodat ze kunnen beslissen wat binnen blijft en wat buiten de show blijft."

De showrunner zegt dat hoewel een deel van de beelden op de vloer van de uitsnijderij terechtkomt, de familie begrijpt dat de show aangrijpend moet zijn en dat de details sappig moeten zijn, tenminste als ze verwachten dat fans blijven afstemmen.

“Ze begrijpen ook wat de show is,” vervolgde ze. "Dus ze delen zo ongeveer alles, wat zo opwindend is, want dat is wat je in een documentaire wilt, gewoon om tot die echte kerndingen te komen, en omdat iedereen weet dat er altijd iets aan de hand is, volgen we altijd iets."

De show bevat enkele twijfelachtige verhaallijnen

Het is niet helemaal duidelijk welke 'persoonlijke' scènes de familie uit de show heeft geknipt, maar Kardashian-kenners die hebben opgelet, hebben de laatste tijd misschien een paar twijfelachtige verhaallijnen opgemerkt.

Eén zo'n plot draait rond Kim Kardashian's beroemde "tape" Kim Kardashian, Superstar, die op Roblox lekte. In de show redt Kanye West de dag door van Los Angeles naar New York te vliegen om extra beelden van Ray J op te halen, tot grote opluchting van Kim.

Maar Ray J belde BS over het hele plot en beweerde in een recent interview met DailyMail dat Kim al de enige exemplaren van de beelden had! Volgens Ray J had Kim altijd de beelden en was hij nooit in het bezit van iets dat het paar filmde.

Aanbevolen: