Millie Bobby Brown rockt een blonde pruik en korset om haar 18e verjaardag te vieren

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown rockt een blonde pruik en korset om haar 18e verjaardag te vieren
Millie Bobby Brown rockt een blonde pruik en korset om haar 18e verjaardag te vieren
Anonim

Actrice Millie Bobby Brown is nu achttien en ze besloot om te pronken met een tijdelijke nieuwe look op haar Instagram om dat te vieren! De ster plaatste meerdere foto's van zichzelf met een platinablonde pruik en een bloemig korset. Brown maakt de outfit af met een glinsterende gouden tas, die slechts gedeeltelijk te zien is in haar afbeeldingen.

Haar post bevat ook een afbeelding van haar en haar vriend, Jake Bongiovi, die ook zijn blonde haar en shirt vol bloemen wiegt. Hij ging door en plaatste die afbeelding op zijn Instagram, met als onderschrift: "Gelukkige verjaardag barbie ily <3."

Brown ondertitelde haar Instagram-bericht met de namen van mensen die haar haar en make-up deden, en de kledingontwerper. Ze plaatste ook links naar hun Instagram-pagina's en ze hebben de beroemdheid allemaal een gelukkige verjaardag gewenst via hun sociale media.

Andere beroemdheden hebben Brown een gelukkige verjaardag gewenst op sociale media

De Stranger Things-ster heeft vandaag veel verjaardagsbedankjes ontvangen van vrienden en medesterren. Een daarvan bevat een foto van haar co-ster Noah Schnapp. De ster schreef ook bij zijn foto: "Gelukkige 18 voor deze gekke meid … bedankt @strangerthingstv voor het samenbrengen van dit gekke duo."

Voordat Brown haar relatie met Bongiovi bevestigde, waren er al maanden geruchten dat zij en Schnapp aan het daten waren op sociale media. Echter, tot grote teleurstelling van de fan, hebben ze beiden sindsdien aan de media bevestigd dat het paar gewoon vrienden waren.

Naast Schnapp zijn er beroemdheden die Brown een gelukkige verjaardag hebben gewenst, zoals Paris Jackson, Paris Hilton en de nieuwe Stranger Things-co-ster Jamie Campbell Bower. Buiten haar recente Instagram-post heeft ze niet bevestigd hoe en met wie ze haar verjaardag doorbrengt. Ze zal echter waarschijnlijk bij vrienden en/of familie zijn.

Brown heeft het druk gehad na haar laatste verjaardag

Stranger Things is een van de meest populaire Netflix-shows die de carrière van Brown omhoog heeft geschoten, en fans zullen haar in mei in seizoen vier kunnen zien. De opnames voor het komende seizoen werden verschillende keren uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie en door Schnapp werd bevestigd dat ze in september 2021 klaar waren.

Promotie voor het komende seizoen was geweldig, wat niet verwonderlijk is omdat seizoen drie in 2019 wordt uitgebracht. Er zijn verschillende trailers en posters gebruikt om het seizoen te promoten, waarbij Brown centraal staat in een van de trailers. Haar laatste Instagram-berichten over de douche werden op 17 februari geplaatst en bevestigden dat de show voor het eerst twee helften zou uitbrengen. De eerste helft gaat in première op 27 mei en de tweede gaat op 1 juli in première.

Hoewel Brown gefocust was op haar carrière, zal ze zich vanavond waarschijnlijk concentreren op haar achttiende verjaardag. Ze heeft nooit ter sprake gebracht of ze in het echt zou overwegen om haar haar blond te verven. Alles is echter mogelijk!

Aanbevolen: