Fans denken dat er een 'Friends' Easter Egg zit in de trailer van de nieuwe ochtendshow

Inhoudsopgave:

Fans denken dat er een 'Friends' Easter Egg zit in de trailer van de nieuwe ochtendshow
Fans denken dat er een 'Friends' Easter Egg zit in de trailer van de nieuwe ochtendshow
Anonim

The Morning Show seizoen twee heeft fans eindelijk een voorproefje gegeven van wat de toekomst biedt voor de personages gespeeld door Jennifer Aniston en Reese Witherspoon.

We hebben Alex (Aniston) en Bradley (Witherspoon) een moment à la Network op live televisie gegeven nadat Alex eindelijk in het reine was gekomen met haar medeplichtigheid aan het negeren van het seksuele wangedrag gepleegd door haar voormalige mede-anker, Mitch (Steve Carell). In de trailer van seizoen twee hinten de twee actrices schijnbaar naar hun Friends-personages in een voorbijgaande verwijzing.

'The Morning Show' seizoen twee trailer bevat een 'Friends' referentie

In de trailer van het tweede seizoen gaat UBA-netwerk honcho Cory (Billy Crudup, die een Emmy won voor zijn rol in de rol), Alex halen uit het besneeuwde huis waar ze in ballingschap is.

“Jij bent het enige dat ons kan redden,” smeekt hij, lachend om zijn eigen dramatische uitspraak. Vanaf daar komen de machinaties op de werkplek in een stroomversnelling, waarbij de terugkeer van Alex de beklimming van Bradley bedreigt.

"Ik heb het gevoel dat ze mijn grote zus binnenhalen om mijn rotzooi op te ruimen", zegt ze in wat klinkt als een Friends-referentie.

Witherspoon speelde in feite Jill Green, de jongere zus van Aniston's Rachel, in twee afleveringen van de iconische sitcom uit de jaren 90.

Witherspoon en Aniston halen grappen uit elkaar op de set

Hoewel de twee actrices deze keer geen zusjes spelen, voelen ze zich zeker heel close op de set. Vorig jaar deelde Witherspoon een grap die ze met Aniston uithaalde op de set van seizoen twee.

Witherspoon lijkt zelfs achter de schermen een karakter te hebben, als ze Aniston benadert voor een interview, met een zeer ongebruikelijke microfoon in haar hand.

“Hallo, dit is Bradley Jackson en ik ben live op de set van The Morning Show, wachtend op Bradley… ik bedoel, sorry, Alex Levy,” zegt Witherspoon, terwijl hij een pluizenroller als microfoon vasthoudt.

Aniston schreeuwt tegen haar, verrast. De twee beginnen te improviseren en bewijzen dat de zusterlijke haat-liefdeverhouding van hun Friends-dagen nog steeds aanwezig is. Aniston en Witherspoon werkten eerder samen als onderdeel van het legendarische Green Sisters-trio - samen met Dead To Me-ster Christina Applegate - aan de populaire komedie.

The Morning Show debuteerde op AppleTv+ in november 2019 en bestond uit een seizoen van tien afleveringen. Een bewerking van Brian Stelters boek Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV, de serie werd ontwikkeld voordat de MeToo-beweging bekendheid kreeg na het Harvey Weinstein-schandaal, maar werd herwerkt om het in de verhaallijn op te nemen.

Naast Witherspoon en Aniston, die ook als uitvoerende producenten dienen, bevat de cast de eerder genoemde Carell in een controversiële rol, onder meer Billy Crudup, Bel Powley, Mark Duplass en Gugu Mbatha-Raw.

AppleTV+ bestelde twee seizoenen van de show, voor een totaal van twintig afleveringen. De productie voor de tweede serie begon eind februari 2020, maar werd in maart stopgezet vanwege de pandemie van het Coronavirus.

The Morning Show seizoen twee gaat in première op Apple TV+ op 17 september

Aanbevolen: