Waarom zit Taylor Lautner in zoveel Adam Sandler-films?

Inhoudsopgave:

Waarom zit Taylor Lautner in zoveel Adam Sandler-films?
Waarom zit Taylor Lautner in zoveel Adam Sandler-films?
Anonim

Taylor Lautner kwam voor het eerst in het openbaar als Shark Boy in The Adventures of Sharkboy en Lavagirl in 3D, maar het was zijn rol als de weerwolf hunk Jacob Black waardoor hij een speler in Hollywood werd. Echter, nadat The Twilight Saga kwam en ging, leek het Lautner's momentum mee te nemen. Tegenwoordig is Taylor een beetje een andere man. Hij is een beetje ouder, hij heeft nog steeds zijn kenmerkende uiterlijk (hoewel fans het nog steeds niet eens zijn over de vraag of hij zo heet is als in zijn Jacob Black-dagen), en hij is nu verloofd met Tay Dome en hij is een geworden fixture in Adam Sandler-films.

Maar waarom? Sandler is zo dol geworden op de Valentijnsdagster dat hij ervoor heeft gekozen om Lautner samen met zijn vaste cast (Kevin James, Chris Rock, enz.) te laten zien. Dit lijkt nader onderzoek te rechtvaardigen. Laten we beginnen.

6 Wie is Taylor Lautner?

Taylor Lautner was een kindsterretje dat beroemd werd als de eerder genoemde hartenbreker van de weerwolf Jacob in de Twilightfilmreeks. De inwoner van Michigan was op weg om een van de volgende tieneridolen te worden naast mede-Twilight-ster Robert Pattinson; Lautner's carrière begon echter te stagneren na Twilight. Lautner zei ooit in een interview met Today een paar nogal profetische woorden: "Niet veel dingen in het leven kunnen van de ene op de andere dag gebeuren. Roem kan dat wel. Het kan ook van de ene op de andere dag verdwijnen." Die heb je genaaid, meneer.

5 Taylor Lautner ontmoette Adam Sandler op de set van 'Grown Ups 2'

Adam Sandler's Grown-Ups was het vervolg op de kaskraker dat in de voetsporen van zijn voorganger bleef. Sandler zou Lautner ontmoeten nadat hij in een cameo-rollenspel was gegoten Frat Boy Andy Dit lijkt het moment te zijn waarop het paar een werkrelatie op gang bracht die zou doorgaan tot in de moderne tijd.

4 Taylor Lautner en Adam Sandler zijn sindsdien goede vrienden geworden

De werkrelatie van het paar zou uitgroeien tot een volledige vriendschap na Lautners casting in Grown-Ups 2 Hoewel sommigen in de media hebben de vraag gesteld of de zogenaamde Adam Sandler-vloek verantwoordelijk is voor de dip in Taylor's carrière, dat soort negativiteit lijkt geen einde te maken aan hun vriendschap en de twee vrienden blijven zeker bezig met bro-dingen (inclusief het maken van een luchtige Instagram-video over het telefoonnummer van Taylor Swift).

3 Taylor Lautner verscheen in een paar Adam Sandler-films

Taylor is te zien in Adam Sandler-films sinds zijn optreden in 2013 in Grown Ups 2. Hij is natuurlijk verschijnen in 3 Sandler-films tot nu toe. Na Grown-Ups verscheen Lautner in Ridiculous 6 en meest recentelijk in Home Team en heeft sindsdien een geweldige werkrelatie met Happy Madison Productions..

het was echter niet zonder enige schroom om met Sandler te werken, in ieder geval voor zijn tweede uitje. Volgens The Daily Mail was Taylor een beetje bang voor zijn rol in Ridiculous 6 en zei: "Ik heb het script gelezen; het maakte me absoluut doodsbang en de rol beangstigde me," zei hij, "mijn rol is behoorlijk daarbuiten - hij is een totaal land boerenkinkel - dus ik zei tegen mezelf als ik hier gewoon voor ga en me niet inhoud, wat zou er dan mis kunnen gaan?"

2 Taylor Lautner is herenigd met Kevin James, evenals Adam Sandler, in zijn nieuwste uitje

Lautner had de kans om herenigen met mede Grown-Ups 2-sterren Kevin James in het nieuwste Happy Madison Production Thuisteam. Zowel hij als James spelen in de film, losjes gebaseerd op het verhaal van Sean Payton en zijn tijd die hij doorbracht tijdens zijn schorsing. Hoewel James wat negatieve feedback heeft gekregen (met name van voetbalfans) voor zijn optreden als Payton, is Lautner er schijnbaar ongedeerd uitgekomen (hoewel ik denk dat Mr. Stephen Holden van The New York Times heeft genoeg in Lauter gescheurd voor eerdere rollen, zoals je in het volgende artikel zult lezen. Lautner verdient een pauze.)

1 Adam Sandler geeft Taylor Lautner de kansen die Hollywood niet lijkt te bieden

Na The Twilight Saga, Hollywood leek ongeïnteresseerd te raken in Taylor Lautner. De voormalige Jacob Black had een ongelukkige reeks blindgangers aan de kassa na zijn doorbraakrol, waardoor een breuk ontstond tussen de acteur en Tinsel Town.

"Ik kan me geen andere tienerster herinneren die zo ondoorzichtig was. Als zijn fysionomie - verzonken ogen die niet lijken te focussen, een brede stompe neus en Elvis-y lippen - Neanderthaler mannelijkheid oproepen na een cosmetische make-over, zijn jongensachtige monotoon met zijn volslagen gebrek aan verbuiging suggereert dat hij echt een geavanceerde robot is die menselijke spraak simuleert zonder emotie of zelfs begrip te registreren, "was wat Stephen Holden van de bekendheid van de New York Times te zeggen had over zijn optreden in Abduction (een film die misschien verantwoordelijk voor het ruïneren van Lautners carrière).

Adam Sandler deelde die mening duidelijk niet, aangezien hij de acteur in veel van zijn Happy Madison-films castte, waardoor Lautner de kans kreeg om zijn carrière voort te zetten.

Aanbevolen: