De echte manier waarop Alexandra Daddario werd geript voor de witte lotus

Inhoudsopgave:

De echte manier waarop Alexandra Daddario werd geript voor de witte lotus
De echte manier waarop Alexandra Daddario werd geript voor de witte lotus
Anonim

Een lang leven is de belangrijkste factor als het gaat om diëten en in vorm blijven. In de wereld van Hollywood is dat echter een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Als voorbereiding op rollen wordt de sterren gevraagd om er op een bepaalde manier uit te zien.

Heck, Miles Teller heeft een intensieve voorbereiding doorgemaakt voor Top Gun: Maverick, alleen voor een shirtloze strandscène.

Na haar optreden in Baywatch was het duidelijk dat Alexandra Daddario iets goed deed in de fitnessruimte. Dat wordt vandaag nog duidelijker tijdens haar rol in The White Lotus.

We zullen kijken hoe ze over de show en de geweldige cast denkt, samen met de nadruk op wat de actrice correct blijft doen in en buiten de sportschool om zo'n gezonde uitstraling te behouden.

Alexandra Daddario had een geweldige tijd tijdens het fotograferen van de witte lotus tijdens de pandemie

HBO's The White Lotus blijft serieuze lof ontvangen van de media, op dit moment overal in de Emmy's. Niet alleen is de serie tot nu toe een groot succes, maar de sterren hadden net zo veel plezier bij het fotograferen.

Alexandra Daddario in het bijzonder was opgetogen over haar ervaring op de set en verklaarde naast Forbes dat ondanks de pandemische voorzorgsmaatregelen de cast met elkaar overweg kon en een geweldige tijd had.

"Het was geweldig om te doen wat ik graag doe met zulke ongelooflijke mensen, en ik denk dat de focus op gezondheid en de wereld om ons heen ons zoveel meer heeft doen waarderen wat we aan het doen waren."

"Er was dankbaarheid en ook de pijn om in quarantaine te zitten, weg van familie en vrienden, dus we steunden elkaar en hielpen elkaar terwijl we ook immense vreugde en dankbaarheid voelden."

Onder de rol van Rachel Patton floreert Daddario in de serie. Ze bedankt de overeenkomsten van het personage voor de overgang naar de rol.

"Ik weet hoe het is om vast te zitten in een situatie waar je niet het zelfvertrouwen uit hebt om eruit te komen. Die gevoelens van verwarring die Rachel heeft - het constante overdenken van "oh alles is ok, dit is op de een of andere manier mijn schuld."

"En heen en weer schommelen tussen dat en "Ik moet eruit en ik moet de ander laten begrijpen hoe ik me voel", alleen om te beseffen dat je tegen een muur staat - die zijn heel vertrouwd voor mij, en erg pijnlijk."

Naast het succes heeft de actrice een paar strandscènes, waarin haar lichaamsbouw wordt getoond. Fans zijn meer dan onder de indruk en vragen zich af wat ze buiten de camera doet.

Matiging in het dieet en training is de sleutel voor Daddario

In tegenstelling tot haar Baywatch-medespeler Zac Efron, die alles op alles zette voor zijn rol in de film, heeft Daddario meer waardering voor de moderatiebenadering. Dit zorgt ervoor dat ze zich er op lange termijn aan kan houden.

Naast Women's He alth vertelde haar trainer Patrick Murphy over zijn ervaring met de actrice. De trainer verklaarde dat het bij Daddario allemaal om balans gaat en zich niet graag beperkt voelt, vooral niet in de keuken.

"Hoewel Alexandra meer gedisciplineerd wordt wanneer ze zich voorbereidt op een filmrol of fotoshoot, geniet ze het hele jaar door van alles met mate', zegt Patrick. het gebeurt niet vaak, het is prima."

Haar trainingsstijl bestaat ook uit verschillende benaderingen, waaronder een beetje kracht, samen met gecontroleerde bewegingen. De actrice gaf toe dat ze in het verleden een rugblessure had, maar sinds de training is het verdwenen.

Yogabewegingen en positiviteit zijn essentieel voor het welzijn van Alexandra Daddario

Samen met trainingen legt Alexandra een grote nadruk op geestelijke gezondheid door middel van yoga. Dit is een constante oefening voor de actrice, zelfs als ze zich niet voorbereidt op een bepaalde rol.

"Ik doe heel veel yoga. Ik vind het meer dan alleen fysiek heilzaam, maar ook emotioneel. Het is geweldig om een uur de tijd te nemen om gewoon te relaxen, weg te zijn van je telefoon en je te concentreren op positiviteit."

Aan het eind van de dag is je goed voelen de naam van het spel, meer dan wat dan ook. Niet alleen dat, maar de juiste voedselkeuzes helpen ook bij een sterke mentale instelling. Daddario deelde enkele van haar favoriete gerechten die de algehele stemming verbeteren.

"Salades, vis en rijst, vooral voor een training. Ik bewaar Lara-repen in mijn tas. Ik ben ook dol op avocado's. Ik snij er een doormidden, doe er wat olijfolie en zout op - dat is een gezonde en vullende snack."

Aanbevolen: