Selma Blair: mijn eerste keer dronken was 7 jaar oud

Inhoudsopgave:

Selma Blair: mijn eerste keer dronken was 7 jaar oud
Selma Blair: mijn eerste keer dronken was 7 jaar oud
Anonim

Selma Blair wordt openhartig in haar nieuwe memoires, ook over haar tumultueuze jeugd, en een van de meest schokkende dingen die ze bekent, is dat ze voor het eerst dronken werd toen ze nog maar 7 jaar oud was.

De actrice verscheen onlangs op Today with Savannah Guthrie om de memoires, getiteld Mean Baby, te promoten. Ze onthulde dat het diep in haar decennialange strijd met alcoholisme duikt.

Selma had haar eerste drankje eerder dan 7 jaar

Hoewel de ster van Cruel Intentions zei dat haar eerste ervaring met dronkenschap op 7-jarige leeftijd was, geeft ze toe dat ze al eerder alcohol probeerde. "Mijn eerste [keer] dronken [was] toen ik 7 was. Ik dronk mijn eerste drankjes veel jonger", deelde ze, TMZ merkt op.

Tijdens de verschijning voegde Selma eraan toe dat ze sinds 2016 nuchter is na een incident waarbij ze het bewustzijn verloor tijdens een vlucht met haar toen 4-jarige zoon nadat ze te veel had gedronken.

Ze begon ook over het onderwerp in een recent interview met PEOPLE Magazine, waarin ze uitlegde dat alcohol haar hielp om haar traumatische jeugd te overleven, ondanks het feit dat ze later in haar leven een afhankelijkheid ontwikkelde.

De publicatie onthulde ook een fragment uit Selma's memoires, die op 17 mei verschijnt, waarin ze bespreekt dat ze voor het eerst dronken werd op 7-jarige leeftijd.

"De eerste keer dat ik dronken werd, was een openbaring. Ik hield altijd van Pesach", schrijft de Legally Blonde-ster. mij vullen met de warmte van God.”

“Maar het jaar dat ik zeven was, toen we eigenlijk Manischewitz op de tap hadden en niemand aandacht besteedde aan mijn consumptieniveau […] Ik werd die avond dronken”, vervolgde Selma."Heel erg dronken. Uiteindelijk werd ik bij mijn zus Katie in bed gelegd. 's Ochtends wist ik niet meer hoe ik daar was gekomen."

Maar de moeder-van-een zegt dat haar strijd tegen verslaving verslechterde toen ze in de twintig was, vooral na het ervaren van een aanranding tijdens een schoolreisje in de voorjaarsvakantie, wat ze toeschrijft aan het feit dat ze te dronken was om toestemming te geven. Ik ben meerdere keren verkracht, omdat ik te dronken was om de woorden 'Alsjeblieft' te zeggen. Stop,'” schrijft ze.

Selma benadrukt echter in de memoires dat ze hoopt dat openheid over haar vroegere worstelingen andere mensen zal helpen "die met soortgelijke lasten leven".

Aanbevolen: