Shakira spreekt alarmerende ambulancefoto's toe tijdens een break-up

Inhoudsopgave:

Shakira spreekt alarmerende ambulancefoto's toe tijdens een break-up
Shakira spreekt alarmerende ambulancefoto's toe tijdens een break-up
Anonim

Er is veel gespeculeerd sinds Shakira en Gerard Pique hun scheiding aankondigden, maar de zangeres zet het record recht over één set foto's die hevige controverse veroorzaakt.

Op 3 juni, Hola! Magazine publiceerde beelden van Shakira die op de passagiersstoel van een ambulance rijdt. Haar gezicht zag er betraand en volledig bezorgd uit. De foto's zijn naar verluidt eind mei genomen in de buurt van het huis van de zanger in Barcelona. Haar moeder, Nidia del Carmen Ripoll Torrado, en haar vervreemde partner Gerard werden ook buiten gefotografeerd.

Sinds de aankondiging van haar scheiding van Gerard, zijn er online vragen van fans geweest over de vraag of de ambulancefoto's op de een of andere manier verband hielden met de breuk. Shakira ging in het weekend echter naar Twitter om te verduidelijken wat er aan de hand was toen de paparazzi-foto's werden genomen - en nee, het gaat niet om haar relatie met haar nu-ex-vriendje.

Waarom Shakira naar het ziekenhuis werd gebracht

In een tweet op 4 juni verduidelijkte Shakira dat haar vader, William Mebarak Chadid, degene was die medische hulp nodig had. Ze vergezelde hem gewoon tijdens de ambulancerit nadat hij zwaar gevallen was. Shakira nam een selfie van zichzelf en haar vader op met een verband over zijn oog.

"Jongens, ik maak me grote zorgen dat ik onlangs in een ambulance in Barcelona ben gezien", schreef ze. "Ik wilde je even laten weten dat die foto's van afgelopen weekend (de 28e) zijn, toen mijn vader helaas zwaar gevallen was en ik hem in een ambulance vergezelde naar het ziekenhuis waar hij nu aan het herstellen is."

De zangeres van "Hips Don't Lie" merkte op dat haar vader nog steeds aan het herstellen is en vroeg haar fans om hun "beste wensen op zijn manier" te sturen.

Shakira en Gerard maakten eerder deze maand bekend uit elkaar te gaan na 12 jaar samen. Ze delen twee zonen – Milan, 9 en Sasha, 7.

Het paar heeft geen reden gegeven voor hun breuk, maar rapporten van eerder deze maand beweerden dat Shakira had ontdekt dat Gerard een affaire had. Vertegenwoordigers van de beroemdheden hebben de speculatie tot nu toe echter niet aangepakt.

Shakira en Gerard zijn in de loop der jaren relatief privé geweest over hun persoonlijke leven, dus de reden voor hun splitsing zal misschien nooit openbaar worden.

Aanbevolen: