De waarheid over de reality-tv-carrière van Tori Spelling

Inhoudsopgave:

De waarheid over de reality-tv-carrière van Tori Spelling
De waarheid over de reality-tv-carrière van Tori Spelling
Anonim

Tori Spelling maakte carrière voor zichzelf door Donna Martin te spelen in Beverly Hills, 90210. Hoewel de dochter van de legendarische televisieproducent sinds het begin van de jaren negentig consequent aan het werk is, staat ze net zo goed bekend als een reality-tv-ster.

De moeder van vijf speelde in de realityshow, Tori & Dean: Inn Love, die van 2007 tot 2013 werd uitgezonden op Oxygen en vervolgens op True Tori in 2014 op Lifetime. Haar leven zo openbaar leven is niet altijd positief geweest voor de blondine. Hier is de waarheid over haar reality-tv-carrière.

6 Verwacht Tori binnenkort terug te zien spellen

Spelling heeft onlangs aan The Sun onthuld dat ze terugkeert naar reality-tv met een nieuwe kookshow."Ik heb een nieuwe serie die ik aan het filmen ben, het is een soort mix van realiteit en eten en koken, want ik hou ervan om te koken en bakken en doe-het-zelf met mijn gezin", legde ze uit. "Alsof dat mijn jam is. Al mijn fans die van dat deel van mij houden, zullen verliefd zijn op deze serie." Hoewel ze niets meer over de show heeft onthuld, verwacht ze dat deze in de zomer in première gaat.

De voormalige 90210-actrice heeft afbeeldingen op haar Instagram-verhalen getoond van een set van de niet-gespecificeerde show.

5 Spelling wil terug naar reality-tv

Volgens Us Weekly heeft Spelling het idee om terug te keren naar reality-tv niet volledig uitgesloten. De actrice onthulde dat ze het heerlijk vindt om voor de camera te staan en contact te maken met haar fans. "Ik vind het leuk om mezelf te zijn en authentiek te zijn", vertelde ze aan het tijdschrift. "Ik heb het gevoel dat [op reality-tv] me dichter bij mensen en het publiek brengt. Dus ik vind het leuk om er plezier mee te hebben."

Ze is momenteel te zien in de MTV-show Messyness. De panelshow, gehost door Snooki, bevat ook Spelling, Teddy Ray en Adam Rippon die slordige, maar hilarische video's afwegen. De panelleden delen openhartig hun eigen rommelige momenten, net zoals Ridiculousness van Rob Dyrdek.

4 Tori Spelling heeft spijt van tweede seizoen van 'True Tori'

De 48-jarige houdt nog steeds van het eerste seizoen van True Tori, in de overtuiging dat het een belangrijke boodschap afleverde. "Het was mijn manier om mijn verhaal [naar buiten] te brengen, omdat iedereen mijn verhaal vertelde. Het was een goede boodschap. Ik heb het gevoel dat mensen overal door dat soort dingen heen gaan."

Spelling bekende dat ze geen tweede seizoen had moeten maken. "Het had waarschijnlijk niet afgelopen seizoen 1 moeten doorgaan. Het werd overal een beetje disfunctioneel", gaf ze toe.

“Omdat het geen serie had moeten zijn. Het was geen serie. Het ging over hoe ik mezelf uitdrukte op een moment dat ik het gevoel had dat ik een stem en een stem wilde hebben voor vrouwen overal die doormaakten wat ik op dat moment doormaakte. Het had een op zichzelf staand seizoen moeten zijn, en dat was het dan.”

True Tori volgde de gevolgen van de affaire van McDermott. De Canadese acteur bedroog Spelling met de toen 28-jarige Emily Goodhand tijdens het filmen op locatie Chopped Canada.

3 Waarom Tori Spelling ervan houdt om op reality-tv te zijn

Een van de redenen waarom Tori Spelling van reality-tv houdt, is dat het haar de kans geeft om samen met haar kinderen terug te kijken op dierbare herinneringen.

"Daar hou ik van omdat… het hun leven is. Ze zijn geboren op tv, net als de eerste drie, zo'n beetje ", onthult ze. "Ik vind het geweldig om ze dat te laten zien en te zeggen: 'Kijk eens naar deze schattige scènes toen je één en twee jaar oud was.' Dus ze hebben zeker gekeken."

Spelling en McDermott zijn ouders van vijf kinderen Liam, Stella, Hattie, Finn en Beau. Hoewel ze het leuk vindt dat ze op reality-tv verschijnen, gaf ze toe dat de roem ertoe heeft geleid dat ze werden gepest.

2 Hoe Dean McDermott over reality-tv denkt

Tori Spelling's echtgenoot, Dean McDermott, die zich na het schandaal inschreef voor behandeling voor geestelijke gezondheid en seksverslaving, vertelde later aan de pers dat hij het gevoel had dat True Tori hun huwelijk "onder de microscoop" legde.

“Ik dacht dat Tori gewoon naar de heuvels zou rennen, en ik kon helemaal begrijpen waarom. Maar ze zei: 'Ik kan de liefde voor jou gewoon niet uitschakelen. Ik houd van je. Je doet me pijn. Ik ben boos, maar ik hou van je. Ik kan dat niet uitschakelen'", zei hij in oktober 2019 tegen US Weekly. "Elke relatie is werk, en als je op dat punt komt, kun je er niet meer omheen. Je moet je onder de knie krijgen en het oplossen. Het is moeilijk.”

Het verlaten van reality-tv heeft er echter niet van weerhouden dat er over de relatie van Tori en Dean wordt gesproken. Hun huwelijk wordt voortdurend bekeken met mensen die haar sociale media analyseren en opmerken wanneer hij niet op familiefoto's verschijnt. Het gerucht gaat dat het paar op het punt staat te scheiden, hoewel bronnen zeggen dat ze aan hun huwelijk werken.

1 Wordt Tori Spelling lid van 'Real Housewives'?

Het gerucht gaat dat

Tori Spelling vaak verschijnt op de Real Housewives van Beverly Hills.

"Er zijn elk seizoen geruchten", vertelde Spelling aan Katie Krause van ET. 'Ik weet niet eens waar ze vandaan komen. Ik heb altijd gezegd dat ik een grote fan ben… Ik kijk naar alle Housewives -- I love it! Het is mijn vermaak."

De reden dat Tori Spelling niet snel mee zal doen, is niet omdat ze dat niet wil, hoewel sommige geruchten suggereren dat ze niet "genoeg geld" heeft om Kylie Richards en co bij te houden. Vicki Gunvalson noemde Spelling echter slim omdat ze zich niet bij de Bravo-franchise had aangesloten.

Wat betreft of Bravo ooit Tori Spelling zal rekruteren voor Real Housewives, Chief Real Housewives-correspondent, Brice Sander had dit te zeggen; Ik denk dat ze een tijdje pauze nemen van actrices-als-huisvrouwen. De andere castinggeruchten lijken een terugkeer naar het oorspronkelijke thema te zijn, onbekende vrouwen met geld.”

Aanbevolen: