Werden de kinderen van Tori Spelling gepest vanwege haar roem?

Inhoudsopgave:

Werden de kinderen van Tori Spelling gepest vanwege haar roem?
Werden de kinderen van Tori Spelling gepest vanwege haar roem?
Anonim

In de loop der jaren is Tori Spelling in en uit de goede gratie van fans geglipt. Ooit een beroemde actrice op '90210', werd Tori later berucht om haar relatiedrama, de gerapporteerde ontrouw van haar man en haar soms onsmakelijke posts op sociale media die belangrijke sociale kwesties negeerden.

Maar dat alles in aanmerking genomen, is het duidelijk dat Tori's kinderen geen enkele vorm van negativiteit verdienen die hen wordt opgedrongen vanwege de levenskeuzes van hun moeder (of vader). Toch onthulde Tori dat haar kinderen door de jaren heen verschillende keren waren gepest, waardoor fans zich afvroegen of hun moeder op de een of andere manier schuldig was.

Hebben Tori's kinderen de aandacht op zich gevestigd vanwege wie hun moeder is? Of is er iets anders aan de hand?

Tori Spelling meldde dat haar kinderen verschillende keren werden gepest

Tori verklapte oorspronkelijk de bonen over haar kinderen die werden gepest via Instagram. In een lange post legden de actrice en moeder van vijf kinderen uit dat haar toen 11-jarige "genoeg pesterijen voor een heel leven" had doorstaan tussen de lagere en middelbare schoolcijfers.

Wat de eerste pestincidenten betreft, heeft Tori niet veel onthuld. Maar ze merkte op dat zelfs nadat haar meisje naar een nieuwe school was verhuisd, een jongen ongepaste opmerkingen tegen haar zei en later van school werd gestuurd.

Toch, merkte Spelling op, was de schade aangericht en wilde haar voormalige uitgaande dochter niet terug naar school.

De zoon van Spelling werd ook gepest, zei ze, dat hij ook van school moest veranderen. En als klap op de vuurpijl gaf Tori toe: "Ik aarzelde om dit te posten omdat we beroemdheden zijn die soms worden beoordeeld omdat we problemen hebben die anderen hebben."

Fans op Tori's sociale media noemden de situatie "huiveringwekkend" en wezen op wat iedereen dacht: kinderen zouden hier nooit mee te maken moeten krijgen.

Werden Tori's kinderen gepest vanwege haar beroemdheidsstatus?

Zoals veel fans weten, kunnen mensen zelfs op sociale media wreed zijn tegen beroemdheden (en zelfs mensen die ze kennen). Dus had Tori's status van beroemdheid iets te maken met hoe haar kinderen werden behandeld door hun leeftijdsgenoten?

Terwijl Tori haar angst op sociale media morste, vertelde haar man Dean McDermott meer over de incidenten in een podcast-interview. Het interview gaf Tori's fans meer inzicht en merkte op dat een kind dat zijn dochter pestte "verwees naar plastische chirurgie die mijn vrouw niet heeft ondergaan en dat het erg is."

Dean wees erop, "waar komt een 11-jarige daar mee op de proppen?" Hij voegde eraan toe dat de school het juiste deed, maar dat het bleef gebeuren met dezelfde pestkop die zijn dochter uithaalde.

Dean zei ook dat zijn kinderen werden gepest vanwege hun gewicht, maar het leek erop dat er meer aan het pesten was dan wat de familie aanvankelijk onthulde. Fans hopen gewoon dat de McDermott-kinderen een veilige plek vinden om naar school te gaan, waar de beroemdheid of reputatie van hun moeder een betwistbaar punt zal zijn, omdat kinderen in de eerste plaats zwaar gestraft zullen worden voor pesten.

Aanbevolen: