Wat Paul Rudd zei over het werken met Will Ferrell op 'The Shrink Next Door

Inhoudsopgave:

Wat Paul Rudd zei over het werken met Will Ferrell op 'The Shrink Next Door
Wat Paul Rudd zei over het werken met Will Ferrell op 'The Shrink Next Door
Anonim

Paul Rudd en Will Ferrell zijn enorm succesvolle acteurs die alles hebben gezien en gedaan op het gebied van entertainment. Rudd blonk al jaren uit in de MCU als Ant-Man, terwijl Ferrell geweldig werk heeft geleverd in komedies.

Ferrell en Rudd kwamen samen voor The Shrink Next Door en fans waren enthousiast om te zien hoe het duo samenwerkte. Ze hebben een echte vriendschap en hun chemie op het scherm is uitzonderlijk. Kijk, ze waren dynamisch met elkaar tijdens hun tijd in de miniserie.

Paul Rudd had veel te zeggen over het werken met Will Ferrell aan The Shrink Next Door, en we hebben alle details hieronder.

Paul Rudd en Will Ferrell hebben geweldig werk samen gedaan

Sommige komische duo's lijken gewoon voorbestemd om samen te werken, en de combinatie van Paul Rudd en Will Ferrell is daar een perfect voorbeeld van. Ze zijn heel verschillend in hun levering, maar wanneer ze samenwerken, zijn ze dynamisch op een manier die weinig duo's zijn.

Ondanks dat ze fantastisch met elkaar waren op het scherm, hebben Ferrell en Rudd niet veel projecten samen gedaan. Ze hebben met veel vergelijkbare artiesten samengewerkt, maar hun paden hebben elkaar niet vaak gekruist op het grote of kleine scherm.

Zoals veel fans weten, waren beide sleutelelementen van de Anchorman-films. Hun interacties in beide films waren hilarisch en mensen wilden meer van hen zien samenwerken nadat de Anchorman-films kwamen en gingen.

Gelukkig kregen fans vorig jaar hun wens, toen Ferrell en Rudd samenwerkten voor The Shrink Next Door.

Rudd en Ferrell verschenen op 'The Shrink Next Door'

In november 2021 debuteerde The Shrink Next Door op Apple TV en fans konden hun opwinding nauwelijks bedwingen. Rudd en Ferrell werkten opnieuw samen, maar deze keer zou de stijl van komedie heel anders zijn.

De serie was een duistere komedie met een uniek achtergrondverhaal, en dit was iets waar Ferrell op afkwam toen hij sprak met The Hollywood Reporter.

"Volgens mij lach je door de tranen heen van wat er aan de hand is. Je hebt soms zo'n medelijden met Marty, en sommige situaties zijn zo absurd dat je niet anders kunt dan lachen., het is een zeer kwetsbare plek waar dit personage naartoe gaat. En zelfs Ike, die de "slechterik" is, zie je ook de menselijke kant van hem, "zei de acteur.

Veel komische acteurs improviseren graag om de grappigste opname te maken, maar ze hebben niet altijd de kans om dit te doen tijdens het werken aan bepaalde projecten. Hoewel er wat improvisatie was tussen de twee acteurs, bleven ze grotendeels bij het script dat voorhanden was.

"Het was een dicht script en we hebben ons er zeker aan gehouden, maar er waren momenten dat we er een beetje van afweken. En Will zei iets interessants, hij zei: "Is het niet interessant hoe als je als één personage improviseert, alsof we improviseren in Anchorman, voelde het dan totaal anders dan hierin te improviseren?” Je denkt anders als een ander personage, "zei Rudd.

De miniserie geloofde dat het het juiste recept had, waarbij Rudd en Ferrell zich grotendeels aan het script hielden, en veel fans genoten van hun chemie op het scherm. Dit maakte natuurlijk mensen nieuwsgierig naar hun werkrelatie.

Wat Rudd heeft gezegd over Ferrell

Dus, hoe was het voor Paul Rudd om met Will Ferrell aan The Shrink Next Door te werken? Nou, op basis van Rudd's woorden heeft hij veel respect voor Ferrell en wat hij als acteur naar de tafel brengt.

Rudd erkende het geweldige werk dat Ferrell deed met dit personage, dat in schril contrast stond met Ron Burgundy van Anchorman.

Volgens Rudd: "Het is echt een bewijs van Will als acteur, echt omdat ik weet dat ik bevooroordeeld ben, maar ik denk dat Ron Burgundy een van de grootste komische personages en artiesten van de afgelopen halve eeuw is. Misschien zelfs de hele eeuw, toch?"

"En voor hem om zo consequent grappig te zijn en hem dan in deze show te zien en hij speelt iemand die erg on-Ron Bourgondië is en op verschillende manieren gebroken, maar ook een sympathiek karakter en een heel menselijk karakter dat complex en genuanceerd … en het is een homerun, "voegde hij eraan toe.

Dat is een serieuze lof, en het is vrij duidelijk dat Rudd graag met Ferrell werkt en hem als een uitzonderlijk talent beschouwt.

Paul Rudd en Will Ferrell zijn beide getalenteerde artiesten, en hopelijk zullen fans het duo later samen aan een ander project zien werken.

Aanbevolen: