Dit is wat Kaley Cuoco zei over het werken met Jennifer Aniston als kinderacteur

Dit is wat Kaley Cuoco zei over het werken met Jennifer Aniston als kinderacteur
Dit is wat Kaley Cuoco zei over het werken met Jennifer Aniston als kinderacteur
Anonim

Het feit dat Kaley Cuoco en Jennifer Aniston een leeftijdsverschil van 17 jaar hebben, komt waarschijnlijk niet vaak naar voren. Maar het is relevant wanneer fans terugkijken naar een bepaalde film met Jen en het kindsterretje dat opgroeide tot sitcom-superster Kaley Cuoco.

Laten we terugdenken aan het jaar 1997 toen Jennifer Aniston op het punt stond te schitteren in 'Picture Perfect'. Kaley was een tween (een 12-jarige), terwijl Jen al 28 was en een opkomende actrice. Dankzij 'Friends', dat in 1994 debuteerde, was Jennifer Aniston een begrip en ook zeer in trek.

Kaley was daarentegen een relatieve niemand; zelfs haar krediet voor de film 'Picture Perfect' is 'klein meisje', benadrukt HuffPost. Maar de ervaring was het zeker waard, zelfs als haar unieke regel in de film uiteindelijk werd afgebroken en haar krediet als laatste op de spoel kwam.

Zoals Kaley op Instagram vertelde, was ze een echte Jen Aniston-fangirl dankzij 'Friends'. De show was haar leven, schreef ze, en van haar tijd op de set bekende ze dat het vooral een waas was.

Kaley schreef over de ervaring, "het enige wat ik me herinner is dat ik mezelf de hele dag heb overtuigd om Jen te vertellen hoeveel ik van haar hield."

Wie wist dat Kaley jaren later wereldwijd beroemd zou worden dankzij haar rol als Penny in 'The Big Bang Theory'. Natuurlijk had Kaley een paar rollen voordat ze tijd doorbracht op de set met Jennifer Aniston. Ze begon eigenlijk op tv in kleine rollen, voordat ze een film met Aniston pakte, bevestigt IMDb.

'8 Simple Rules' in 2002 was Kaley's volgende grote doorbraak, en daarna kwam haar carrière alleen maar op stoom. Nu speelt Cuoco de hoofdrol in 'The Flight Attendant', een serie waar fans op het puntje van hun stoel zitten en critici aandachtig naar luisteren.

Het is redelijk om te zeggen dat het traject van Kaley kan overeenkomen met dat van Jennifer wat betreft haar acteerbereik en levensduur. Het is duidelijk dat de oudere actrice heeft afgehakt, inspiratie heeft voor de jongere, en dat heeft ze al tientallen jaren.

Hoewel Jennifer soms wilde stoppen met acteren, is ze nog niet helemaal met pensioen. Wat betekent dat er misschien nog tijd is voor een Kaley-Jen-reünie op de set van een geweldige film met zowel hun dramatische acteerprestaties als hun sitcom-komedievaardigheden.

Beide dames hebben ook credits voor regie en productie, dus misschien zouden ze geneigd zijn om samen een project te ontwikkelen en een aantal van hun BFF's uit Hollywood te casten. Jen maakt al deel uit van een winnend trio met Adam Sandler en Drew Barrymore, terwijl Kaley voormalige castgenoten Johnny Galecki en Jim Parsons in haar hoek heeft.

Wat een van de actrices ook nastreeft, fans kruisen hun vingers in afwachting van een reünie.

Aanbevolen: