Wat Jennifer Connelly echt zei over het werken met David Bowie op Labyrinth

Inhoudsopgave:

Wat Jennifer Connelly echt zei over het werken met David Bowie op Labyrinth
Wat Jennifer Connelly echt zei over het werken met David Bowie op Labyrinth
Anonim

Film- en tv-fans zijn altijd nieuwsgierig naar wat sterren te zeggen hebben over hun project en hun leeftijdsgenoten. Of het nu een ster is die praat over hun hitshows, praat over hun persoonlijke leven of praat over mensen met wie ze jarenlang hebben samengewerkt, fans horen graag wat sterren te zeggen hebben.

Jennifer Connelly is al tientallen jaren in Hollywood en ze heeft door de jaren heen genoeg te vertellen gehad. De ster werkte samen met David Bowie aan Labyrinth, en ze is meerdere keren open geweest over het werken met de iconische rocker.

Laten we eens luisteren naar wat Jennifer Connelly te zeggen had over het werken met David Bowie in de jaren '80.

Jennifer Connelly heeft een succesvolle carrière gehad

Sinds de jaren 80 is Jennifer Connelly een vaste waarde in de filmwereld. Haar carrière heeft tientallen jaren standgehouden dankzij wat ze voor elk project kan brengen, en dit is precies waarom ze tot op de dag van vandaag nog steeds in grote hits belandt.

Fans leerden de actrice kennen in de jaren tachtig en ze had in dat decennium verschillende succesvolle films die haar in de jaren negentig tot een succesvolle run brachten. Deze trend zette zich voort tot in de jaren 2000, en zelfs nu zorgt Connelly nog steeds voor grote dingen.

Ze sprak niet alleen Karen uit in Spider-Man: Homecoming, maar ze speelde onlangs in Top Gun: Maverick, dat net de grens van $ 1 miljard overschreed aan de kassa.

Het is echt geweldig om te zien wat Jennifer Connelly blijft bereiken in haar carrière, vooral met hoe lang het geleden is.

In de jaren '80, toen ze naam aan het maken was, speelde de actrice in een Jim Henson-film die een klassieker werd.

Ze speelde in 'Labyrinth' met David Bowie

In 1986 speelde Jennifer Connelly in een kleine film genaamd Labyrinth, die sindsdien als klassieker is vergaan. De film koppelde haar aan David Bowie, die al een icoon was in de muziekwereld. Dit was een geniale combinatie van Jim Henson, en het duo hielp de film in een juweeltje te veranderen.

Hoewel geen hit aan de kassa, heeft de film decennialang standgehouden dankzij het ongelooflijke poppenspel, de verbluffende beelden en de soundtrack, met dank aan David Bowie.

The New Statesmen schreven een stuk over Bowie's tijd in de film, en ze hadden een uitstekende sectie over de prestaties van de ster.

"Voor veel fans was Labyrinth hun eerste ontmoeting met Bowie - niet op een paar oude rock-lp's die hun vader leuk vond, maar in een fantastisch sinister avonturenverhaal waarin hij zijn dubbelzinnigheid, zijn aantrekkingskracht en zijn subtiele onrust in Jareth: belachelijk en kamp, waar, maar nog steeds bedreigend. De uitvoering is hammy, maar op de een of andere manier helemaal goed voor de wereld die het bewoont, en kristalliseert zijn bizarre iconoclasme. Bowie geeft Jareth een duistere seksualiteit waar wij (en Jennifer Connelly's 16-jarige hoofdrolspeler Sarah) zich net zo toe aangetrokken voelen als dat we walgen", schreef de site.

In tegenstelling tot veel van haar jongere leeftijdsgenoten, was Connelly zich er niet van bewust hoe belangrijk haar tegenspeler was in de muziekwereld.

"Ik was niet cool genoeg om te begrijpen wat werken met hem echt betekende. Het was waarschijnlijk maar goed dat ik dat niet was," vertelde ze Graham Norton.

Natuurlijk hebben veel mensen zich afgevraagd wat Connelly van Bowie vond toen ze al die jaren samenwerkten.

Wat ze zei over het werken met hem

Dus, wat zei Jennifer Connelly over het werken met David Bowie aan Labyrinth? Op basis van haar woorden had de actrice een goede ervaring met het rockicoon.

"Hij was grappig en gracieus en stelde me zo op mijn gemak. Hij was geweldig. Vervolgens werd ik een grote fan van zijn muziek."

Zoals we al vermeldden, was Connelly zich er niet van bewust hoeveel van een muzikale gigant Bowie was voordat ze met hem samenwerkte, maar uiteindelijk raakte ze in zijn muziek, waardoor haar waardering voor Bowie toenam.

"Na met hem te hebben gewerkt, werd hij een echte held van mij omdat hij zo aardig voor me was - ik was een 14-jarig kind en wist van niets", zei ze.

De actrice is niet vaak openhartig over David Bowie, maar ze heeft altijd geweldige woorden voor hem gehad.

Toen hij na zijn overlijden met ET sprak, had Connelly een paar vriendelijke woorden voor haar voormalige co-ster.

"Het is erg verdrietig, zijn overlijden, om zoveel redenen. Voor mij was hij niet alleen een genie, hij was een genie die de tijd had om aardig te zijn. [Dat] was mijn ervaring met hem," zei ze.

Het is geweldig om te horen dat Jennifer Connelly een positieve ervaring heeft gehad met het werken met David Bowie aan Labyrinth. De film zelf is een klassieker, maar dit stukje informatie maakt het nog beter.

Aanbevolen: