Inside The Friendship Of 'The Shrink Next Door' Co-Stars Paul Rudd en Will Ferrell

Inhoudsopgave:

Inside The Friendship Of 'The Shrink Next Door' Co-Stars Paul Rudd en Will Ferrell
Inside The Friendship Of 'The Shrink Next Door' Co-Stars Paul Rudd en Will Ferrell
Anonim

Paul Rudd, 52, en Will Ferrell, 54, zijn weer samen voor een Apple TV+ gelimiteerde serie genaamd The Shrink Next Door. De twee werkten eerder samen aan Anchorman: The Legend of Ron Burgundy en het vervolg, Anchorman 2: The Legend Continues. Met zo'n geweldige chemie als een komisch duo, vraag je je af hoe dichtbij de acteurs persoonlijk zijn.

Je zou niet denken dat de onlangs genoemde Sexiest Man Alive en de dwaze impressionist zo'n goed paar zouden vormen. Onlangs, tijdens interviews voor hun nieuwe show, onthulden de acteurs hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten en wat ze aanvankelijk van elkaar dachten. Van "ogen sluiten" tot "in een trekstraal worden gezogen", hier is alles wat Rudd en Ferrell hebben gezegd over hun vriendschap.

Hoe ontmoetten Paul Rudd en Will Ferrell elkaar voor het eerst?

In een interview met Access Hollywood grapte Ferrell dat hij de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten "ogen op slot deed" met Rudd. "We hebben onze ogen gesloten, ja", zei de Blades of Glory-ster. "Ik bedoel om in de prachtige [ogen] van Paul Rudd te kijken, het is alsof je in een trekstraal wordt gezogen." De Ant-Man-acteur voegde eraan toe dat het "moeilijk is om jezelf los te rukken" van Ferrells "krachtige blik". Grappen terzijde, de acteurs bevestigden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van Anchorman. "Natuurlijk, de eerste - Anchorman. En ik bedoel, dat was een uitzonderlijke groep - Paul, Steve Carell en David Koechner en ik, en Christina [Applegate] - we klikten gewoon vanaf de eerste dag", zei Ferrell.

Op de vraag hoe het was om samen te werken aan Anchorman, vertelde Rudd The Hollywood Reporter over zijn goede herinneringen aan hun repetities. "We zouden deze vier of vijf uur durende repetities hebben waar we de hele dag gewoon improviseerden", zei Ferrell over die momenten achter de schermen. De Clueless-ster gaf ook toe dat hij een fan van Ferrell was, zelfs voordat hij bij de cast kwam. "Voordat we iets opnamen, en ik was een fan van Will's voordat ik aan die film begon te werken," zei Rudd. "Maar die repetitiedagen waren gewoon zo leuk. Er werd zoveel gelachen, en dat stopte nooit toen we de film gingen opnemen."

Paul Rudd en Will Ferrell over hereniging voor 'The Shrink Next Door'

Rudd en Ferrell werkten voor het laatst samen in 2013 voor Anchorman 2. Geen van beiden herinnert zich of ze in de jaren voorafgaand aan The Shrink Next Door hebben gewerkt. Maar The Campaign-ster onthulde dat het "kismet" was, die naast Rudd werd gecast voor de Apple TV+-serie. "Paul en [Michael] Show alter [een regisseur en uitvoerend producent van de serie] streefden het alleen na", vertelde Ferrell aan Firstpost. "Toen kreeg ik een telefoontje van mijn bureau: 'Heb je ooit van deze podcast gehoord? Ze denken erover om het te maken.' En toen begonnen we allemaal te praten. Iedereen vroeg Paul, zou je het met Will doen? Ik werd gevraagd, zou je het met Paul willen doen? Kismet."

Toen hen werd gevraagd om hun improvisaties voor Anchorman en voor The Shrink Next Door te vergelijken, zeiden de acteurs dat er absoluut een enorm verschil was. "Het was een dicht script en we hebben ons er zeker aan gehouden, maar er waren momenten dat we er een beetje van afweken", zei Rudd over het laatste project. "En Will zei iets interessants, hij zei: 'Is het niet interessant hoe wanneer je als één personage improviseert, zoals wanneer we improviseren in Anchorman, het totaal anders aanvoelde dan improviseren hierin?' Je denkt anders als een ander personage."

Ferrell voegde eraan toe dat "je heel andere dingen zegt, dingen die je niet eens zou zeggen als jezelf als je improviseert in karakter." Zijn tegenspeler greep het als een kans om enthousiast te zijn over zijn acteervaardigheden. "Het is echt een bewijs van Will als acteur", zei Rudd over Ferrell's bereik, toen hij hem zulke verschillende personages zag spelen - Ron Burgundy (Anchorman) en Marty Markowitz (The Shrink Next Door)."Echt omdat ik weet dat ik bevooroordeeld ben, maar ik denk dat Ron Burgundy een van de grootste komische personages en artiesten van de afgelopen halve eeuw is. Misschien zelfs de hele eeuw, toch?" Daar heeft hij waarschijnlijk gelijk in.

Hoe dichtbij zijn Paul Rudd en Will Ferrell in het echte leven?

Zoals veel andere tandems op het scherm, hebben Rudd en Ferrell duidelijk enorm veel respect voor elkaars werk. Ze hebben ook een natuurlijke verstandhouding achter de schermen. Het is het niet zo geheime geheim achter hun on-cam chemie. Maar aangezien ze bijna tien jaar niet hebben samengewerkt, vermoeden we dat ze niet veel gelegenheid hebben gehad om wat bromance te brouwen, zoals Brad Pitt en Leonardo DiCaprio of Matt Damon en Ben Affleck. Maar wie weet, misschien zal het komische paar samen in meer projecten schitteren - misschien een andere show of film met een sterk haarspel.

Aanbevolen: