Khloé Kardashian en Lamar Odom zeiden enkele verrassend lieve dingen over hun scheiding

Inhoudsopgave:

Khloé Kardashian en Lamar Odom zeiden enkele verrassend lieve dingen over hun scheiding
Khloé Kardashian en Lamar Odom zeiden enkele verrassend lieve dingen over hun scheiding
Anonim

Er is zoveel gebeurd sinds het einde van het noodlottige huwelijk van Khloé Kardashian en Lamar Odom in 2016. De twee hebben hun spijt gedeeld over hoe de dingen in hun relatie zijn verlopen, en er is zelfs gespeculeerd dat het paar zich in de toekomst zou kunnen verzoenen. Khloé en Lamar trouwden in 2009 - slechts een maand na hun eerste ontmoeting. De heer en mevrouw Odom speelden verder in E!'s Khloé & Lamar, die twee seizoenen werd uitgezonden, de tweede eindigde in 2012. In 2013 werd het echter zuur voor het paar, te midden van Lamar's bedrog-schandaal en drugs terugval. De twee waren nog steeds getrouwd toen Lamar in 2015 een overdosis drugs kreeg. Khloé haastte zich om aan zijn zijde te zijn in het ziekenhuis en moest belangrijke medische beslissingen nemen voor haar man. Ze heeft de scheiding tijdelijk afgeblazen. In 2016 diende ze echter hun scheiding in, die datzelfde jaar werd afgerond.

Hoewel Khloé blijkbaar verder is gegaan met hun mislukte huwelijk, lijkt het erop dat Lamar naar zijn oude vlam blijft smachten. Hij is ook boos geworden door Khloé's mishandeling door haar ex-vriend Tristan Thompson (met wie ze dochter True deelt), wiens bewezen vreemdgaan uiteindelijk hun relatie eind 2021 beëindigde. Wat zijn de liefste dingen die sinds hun scheiding in 2016 Hebben Khloé en Lamar over elkaar gezegd? Lees verder om erachter te komen.

6 Khloé Kardashian zegt dat ze Lamar Odom mist

Ondanks dat ze blijkbaar verder gaat met andere mannen, lijkt het erop dat Khloé nog steeds een soort kaars vasthoudt voor haar oude vlam, Lamar.

"Ik mis hem [Lamar] de hele tijd", zei Khloé tijdens een aflevering van Keeping up with the Kardashians. Lamar had zijn ex-vrouw gebeld en gevraagd of ze elkaar persoonlijk wilden ontmoeten, en Khloé uitte haar twijfels over het onderhouden van een vriendschap met haar ex-man.

5 Maar Khloé Kardashian heeft vrede over het laten gaan van Lamar Odom

Ondanks dit tegen haar zussen te hebben gezegd, ging Khloé verder met te verduidelijken dat ze Lamar mist, "maar niet op een manier dat ik terug wil naar hem." Khloé had zich opengesteld voor de zussen Kim en Kourtney, waarbij de eerste het paar adviseerde om elkaar persoonlijk te ontmoeten. "Ik had altijd het gevoel dat ik na de overdosis alles deed wat in mijn macht lag, in 'ziekte en gezondheid', maar toen ik eenmaal zag dat hij echt niet in de juiste ruimte zat om zijn slechte situatie te veranderen, vond ik het prima om hem te laten gaan Het voelt heel goed om een fatsoenlijk gesprek met Lamar te hebben."

4 Maar Lamar Odom zei dat hij zich graag zou herenigen met Khloé Kardashian

Toen hem tijdens een interview werd gevraagd of hij zou overwegen om terug te gaan naar zijn voormalige vrouw, antwoordde Lamar Odom 'in een oogwenk', maar voegde eraan toe dat hij niet zeker weet of ze weer bij hem terug zou komen. 'We zullen zien of ze bij me terugkomt, dat is de grotere vraag,' zei hij.

Khloé betekent nog steeds 'veel' voor Lamar en de voormalige basketballer beweerde nog steeds 'veel liefde voor haar' te hebben. Hij was het er ook mee eens toen hem werd gevraagd of Khloé de liefde van zijn leven was. "Ik ben zelfs gezegend dat ze mijn telefoontjes opneemt", zei hij.

3 Lamar Odom woog in op het Tristan Thompson cheating-schandaal

Khloé, ooit ongelukkig in de liefde, worstelt sinds haar scheiding met relaties. Haar relatie met Tristan Thompson werd ontsierd door herhaalde bedrogschandalen en bezweek uiteindelijk onder de druk toen Khloé enkele maanden geleden de zaken voorgoed beëindigde. Lamar lijkt angstig vanaf de zijlijn toe te kijken en ziet Tristan dezelfde fouten maken als hij.

Toen hem werd gevraagd naar beschuldigingen over Tristan, zei Lamar: "Het is een slechte situatie, dat verdient ze niet. Ze is een mooi persoon, van binnen en van buiten. Hij is gewoon een man, denk ik, net zo dom als ik was."

2 Lamar Odom denkt constant aan Khloé Kardashian

Het is duidelijk dat Lamar nog steeds sterke gevoelens koestert voor ex Khloé. De ster beweert dat hij elke dag aan haar denkt.

"Ik denk dat het heel natuurlijk voor mij zou zijn om elke dag aan een vrouw te denken met wie ik binnen 30 dagen trouwde," zei hij.

"Ik mis haar zo erg", vertelt Lamar. "Ik wou dat ik die tijd terug kon nemen."

1 En dromen ook over Khloé Kardashian

Misschien kwam de liefste onthulling over Lamars gevoelens voor Khloé van zijn optreden in Celebrity Big Brother. Tijdens een aflevering van de realityshow gaf Lamar aan huisgenoot Todrick toe dat hij een droom had over Khloé, waarbij hij opmerkte: "Ik heb vannacht een paar goede dromen gehad. Ik heb vannacht mijn ex-vrouw gedroomd."

Todrick vroeg: "Wie is je ex-vrouw?", waarop een verbijsterde Lamar vroeg: "Ken je haar niet?"

Todrick vroeg vervolgens aan Lamar hoeveel vrouwen hij heeft gehad, waarop Odom vriendelijk antwoordde: "Alleen de enige echte."

Aanbevolen: