Selena Gomez en Justin Bieber zeiden een aantal echt vreselijke dingen over elkaar

Inhoudsopgave:

Selena Gomez en Justin Bieber zeiden een aantal echt vreselijke dingen over elkaar
Selena Gomez en Justin Bieber zeiden een aantal echt vreselijke dingen over elkaar
Anonim

Selena Gomez en Justin Bieber hebben een zeer lange en gecompliceerde geschiedenis. De twee popsensaties begonnen in 2010 te daten en waren aan en uit tot 2018 toen Justin besloot om zijn toenmalige beste vriend Hailey Baldwin, die nu Hailey Bieber is, ten huwelijk te vragen. Het is geen geheim dat Selena in en uit de afkickkliniek is geweest en openlijk heeft gesproken over haar geestelijke gezondheidsproblemen. Maar zelfs nu kunnen toegewijde Selena-fans niet anders dan Justin de schuld geven van haar voortdurende inzinkingen.

Heeft Justin Bieber Selena Gomez vernietigd met zijn non-stop rokkenjager? De actrice vond eindelijk de moed om toe te geven dat haar langdurige vriend erg giftig voor haar was. Selena bekende onlangs in een NPR-radio-interview dat Justin haar emotioneel heeft misbruikt en zegt dat ze blij is dat het voorbij is. Waaraan heeft Selena het verdiend om jarenlang opgepakt en afgezet te worden? Wat nog belangrijker is, heeft Justins behandeling van zijn ex haar voor het leven getekend, of is ze sterk genoeg om door te gaan? Hier zijn enkele echt vreselijke dingen die Selena Gomez en Justin Bieber over elkaar hebben gezegd.

6 Selena Gomez beweerde dat ze emotioneel misbruik had meegemaakt tijdens haar vroegere relatie met Justin Bieber

De relatie van Justin en Selena was vanaf het begin gedoemd te mislukken. In 2013 speculeerden fans dat Justin Selena emotioneel misbruikte en zeer respectloos tegenover haar was. Op dat moment werd Bieber wild. De popster had bizarre incidenten zoals plassen in een emmer, de voogdij over zijn aap verliezen, gearresteerd worden voor rijden onder invloed, weerstand bieden aan arrestatie, rijden zonder rijbewijs en het huis van zijn buurman beroven.

Dit zijn slechts een paar dingen die Justin in het openbaar begon te doen. Ondertussen deed Justin alsof er niets was gebeurd terwijl hij een paar lieve dates had met Selena in de dierentuin in Texas. Zijn gedrag sloeg nergens op. Enkele jaren geleden bevestigde de actrice dat ze emotionele mishandeling heeft meegemaakt. In een interview met NPR noemde Gomez zichzelf een 'slachtoffer van bepaald misbruik' toen ze haar vroegere relatie met Bieber besprak.

5 Justin Bieber beschuldigde Selena Gomez van vreemdgaan met Zayn Malik

In 2016 beschuldigde Justin Selena ervan hem te bedriegen met Zayn. Dit kwam uit de tweede ronde van virale screenshots van Justin's Instagram waarop de zangeres schreef: "Ik heb vals gespeeld. oh ik ben jou en Zayn vergeten?" Destijds plaatste Justin foto's met zijn nieuwe boe-geroep, Sofia Richie, en terwijl de beelden haat kregen, sprak hij zich uit en zei dat hij zijn Instagram privé zou maken als het niet zou stoppen. Dat veranderde in Selena die het drama overwoog. Het leek allemaal bijna voorbij na een paar lage klappen over het gebruik van elkaar voor roem. Maar nadat de actrice Justin publiekelijk beschuldigde van vals spelen, besloot hij terug te schieten door Selena te beschuldigen van vals spelen.

4 Selena Gomez beschuldigde Justin Bieber van meerdere keren vals spelen

Tijdens de Instagram-vete van Bieber en Gomez in 2016 had Selena het laatste woord en lachte toen ze een opmerking achterliet en insinueerde dat Justin haar bedroog tijdens hun relatie. De ster schreef: "Grappig hoe degenen die meerdere keren vals speelden met de vinger wijzen naar degenen die vergevingsgezind en ondersteunend waren; geen wonder dat fans boos zijn. Verdrietig. Allemaal liefde." Niet lang na die laatste opmerking keerde Selena terug naar haar pagina om een fotocollage te uploaden om haar waardering te tonen voor de mensen die haar hebben geholpen om te komen waar ze nu is. De zangeres schreef een oprecht onderschrift aan haar Selenators en zei dat ze waren: "Mijn hele leven. Jij bent het belangrijkst. Bedankt dat je me elke dag laat doen waar ik van hou."

3 Justin Bieber gaf toe dat samenwonen met Selena Gomez toen hij 18 was 'gewoon te veel was'

In een interview met Complex magazine in 2015, toen hij over Selena sprak, onthulde Justin dat hun jonge leeftijd een factor speelde in hun rotsachtige romance, door te zeggen: "Ik trok in bij mijn vriendin toen ik 18 was. Ik begon voor mezelf leven met haar. Het was een soort huwelijk. Leven met een meisje, het was gewoon te veel op die leeftijd. Maar we waren zo verliefd. Niets anders deed er toe. We waren allemaal over elkaar. Maar als het zo is, en daar haal je je waarde uit, mensen zullen je altijd teleurstellen. Je meisje of je kerel, ze zullen je altijd teleurstellen."

Hoewel Bieber niet uitlegde hoe Selena hem teleurstelde, onthulde hij dat ze veel ruzie hadden toen ze samenwoonden.

2 Selena Gomez drong er bij Justin Bieber op aan om woedebeheersingslessen te volgen

In 2014 drong Selena er bij Justin op aan om lessen woedebeheersing te volgen en zei dat ze nooit meer bij elkaar zouden komen als hij dat niet deed. Maar wat was Justins reactie? Hij flipte toen hem vragen werden gesteld over Selena in zijn cassettedeposito. Tijdens de clip wordt Justin door advocaat Mark G Di Cowden gevraagd naar zijn relatie met Selena Gomez en of hij ooit met haar aan het daten was. Hij weigerde echter de vragen te beantwoorden en dreigde de advocaat hem niet meer naar haar te vragen. Het was duidelijk dat Selena over de woedekwesties heen was. Diezelfde maand ontvolgde Justin Selena op Instagram en plaatste een foto van zichzelf met zijn huidige vrouw, Hailey Baldwin.

1 Justin Bieber gaf toe dat hij Selena Gomez niet goed behandelde

Tijdens een gesprek met Zayne Lowe van Apply Music, bracht de Yummy-zanger fans terug naar zijn eerdere relatie met Selena en hoe dit speelde in zijn vroege romance met Hailey. Justin onthulde dat hij een belangrijke les had geleerd over hoe hij Hailey moest behandelen na wat er met Selena was gebeurd, en dat hij niet van plan was dezelfde fout twee keer te maken. Hij onthulde ook dat hij in therapie ging en zijn eigen stigma doorbrak rond het zoeken naar hulp bij psychische problemen. Fans waren verrast toen ze zich realiseerden dat Justins relatie met Selena de basis legde voor zijn huwelijk met Hailey.

Aanbevolen: