The Weeknd flirt met 'Squid Game'-ster in nieuwe video

Inhoudsopgave:

The Weeknd flirt met 'Squid Game'-ster in nieuwe video
The Weeknd flirt met 'Squid Game'-ster in nieuwe video
Anonim

The Weeknd heeft een nieuwe video uitgebracht met een van de meest gevraagde actrices van dit moment: 'Squid Game'-ster Hoyeon.

In de videoclip voor single 'Out of Time' ontmoeten de Toronto-zanger (echte naam Abel Makkonen Tesfaye) en Hoyeon (volledige naam Hoyeon Jung) elkaar in een lift, waarbij ze welsprekende blikken uitwisselen die kort daarna tot een date leiden.

Het paar verdwa alt in een verlaten hotel waar ze drankjes en desserts delen en begint aan een schreeuwende karaokesessie, waarbij ze elkaar los laten en elkaar achtervolgen in de gangen. Maar er doemt iets sinisters boven hen op, en het gaat om een griezelig personage gespeeld door niemand minder dan Jim Carrey.

The Weeknd Nieuwe horror-getinte video 'Out Of Time' met sterren Hoyeon en Jim Carrey

Onderdeel van het doorlopende album-trilogieproject van de zanger van 'Blinding Lights', is 'Out of Time' een klassieke, romantische, zwoele ballad over gemiste kansen waarin de zanger smacht naar een vrouw met wie hij niet meer samen is.

Het eerste deel van de muziekvideo heeft een nostalgische maar speelse kwaliteit, met Hoyeon en de Weeknd die plezier hebben en 's nachts hun haren in een anders griezelig leeg hotel laten hangen.

Terwijl de gebeurtenissen zich ontvouwen, is het duidelijk dat er iets boosaardigs op hun pad komt. Al snel wordt onthuld dat de realiteit veel minder idyllisch is dan het diner en de karaoke-date van het paar.

In de laatste momenten van de video begint de muziek te vervagen, waardoor de verontrustende waarheid over het hotel en Jim Carrey's radiopresentator wordt onthuld. Laten we, zonder ons over te geven aan spoilers, zeggen dat het niet zo goed afloopt voor The Weeknd.

The Weeknd en Angelina Jolie deden vorig jaar datinggeruchten ontstaan

Hoewel hij misschien flirt met 'Squid Game'-ster Hoyeon in zijn nieuwste videoclip, lijkt de zanger momenteel vrijgezel te zijn, ondanks hardnekkige geruchten dat hij in verband wordt gebracht met A-lister Angelina Jolie.

De Oscar-winnende actrice en regisseur en de zangeres werden eind 2021 samen gespot tijdens diners, wat leidde tot speculaties over hun relatiestatus: gewoon een vriendschap of iets meer?

Sommige fans hebben het antwoord gevonden in een van de nummers van 'Dawn FM', genaamd 'Here We Go Again'. Eén regel in het nummer lijkt te verwijzen naar de 'Eternals'-ster, althans dat dachten sommigen op sociale media toen de plaat eerder dit jaar uitkwam.

"Mijn nieuwe meisje, ze is een filmster. Ik hield gelijk van haar, laat haar schreeuwen als Neve Campbell, maar als ik haar aan het lachen maak, zweer het dan dat het mijn deprimerende gedachten geneest, want meisje, ze is een filmster, meisje, ze is een filmster, "The Weeknd zingt op 'Here We Go Again'.

De lijn staat natuurlijk open voor interpretatie, aangezien The Weeknd en Jolie de geruchten nooit hebben bevestigd.

Aanbevolen: