Dylan en Cole Sprouse zijn betrokken bij meer schandalen dan fans weten

Inhoudsopgave:

Dylan en Cole Sprouse zijn betrokken bij meer schandalen dan fans weten
Dylan en Cole Sprouse zijn betrokken bij meer schandalen dan fans weten
Anonim

Door de jaren heen is het algemeen bekend geworden dat werken met kinderen en dieren een echte nachtmerrie kan zijn voor mensen in Hollywood. Een deel van de reden daarvoor is dat jonge kinderen slechts een bepaald aantal uren per dag aan films en shows mogen werken. Om die reden huren veel producties die zich richten op vooral jonge kinderen een tweeling in. Op die manier kan de ander het overnemen als een van de tweelingen niet meer mag filmen.

Nadat ze hun carrière in Hollywood begonnen en samenwerkten om hetzelfde personage te spelen, gingen Cole en Dylan Sprouse de gebroeders Martin spelen in een paar Disney Channel-shows. Als gevolg van de populariteit van The Suite Life of Zack & Cody en The Suite Life on Deck, slaagden de Sprouse-broers erin hun fans gedurende hun tienerjaren uit te breiden. Natuurlijk hebben veel voormalige Disney Channel-sterren in de loop der jaren een vaste baan gekregen. Aan de andere kant zijn de Sprouse-tweeling in de schijnwerpers gebleven. Hoewel het lijkt alsof Dylan en Cole graag relevant blijven, heeft hun bekendheid ervoor gezorgd dat ze verwikkeld zijn in verschillende controverses.

Cole Sprouse is de minder controversiële broer

Tijdens de vroege stadia van Dylan en Cole's carrière, zagen veel mensen hen als de helft van een unieke entiteit, de Sprouse-broers. Naarmate de twee acteurs opgroeiden en mannen werden, realiseren de meeste mensen zich nu dat Cole en Dylan in veel opzichten heel verschillend zijn. De meeste mensen zouden bijvoorbeeld beweren dat Cole de minder controversiële Sprouse-broer is, maar zelfs met dat in gedachten is het belangrijk op te merken dat Cole het verprutst heeft.

Sinds de acteercarrières van Cole en Dylan Sprouse vele, vele jaren met elkaar verbonden waren, is het interessant om op te merken dat het lang geleden is dat de tweeling samen in iets speelde. Het blijkt dat daar een reden voor is, de broers hebben ermee ingestemd om hun carrières te ontkoppelen door meestal niet samen te werken. Aangezien hij in Riverdale schittert als Jughead en zijn personage een soortgelijk neefje heeft in de strips, geven mensen die Dylan de fictieve neef van zijn broer willen zien spelen, Cole vooral de schuld dat hij hen iets heeft ontnomen.

Als het op Cole en Dylan Sprouse aankomt, hebben de broers veel fans die heel veel om hen geven. Hoewel dat niet betekent dat de broers en zussen hun fans iets verschuldigd zijn, is het duidelijk dat ze niet hun best moeten doen om met hun volgers te rotzooien. Toen Cole Sprouse bijvoorbeeld een Tumblr-pagina maakte waar hij zijn fans vroeg hem vragen te stellen over wat voor hen het belangrijkst was, namen veel van zijn volgers dit zeer serieus. Het gevolg was dat, toen Cole de pagina verwijderde en het allemaal een 'sociaal experiment' noemde, sommige van zijn fans niet tevreden waren.

Van alle incidenten waar Cole Sprouse bij betrokken is geweest, is de meest controversiële wel de keer dat hij ruzie had met een straatartiest. Toen Cole in Vancouver probeerde te filmen voor Riverdale, weigerde een lokale straatartiest het gebied te verlaten of stil te worden zodat de productie kon doorgaan. Toen de straatartiest geld vroeg om te kalmeren, noemde Cole haar openlijk een oplichter. Als reactie schreef de artiest op sociale media: "Cole Sprouse gedroeg zich als een verwend nest en probeerde me te pesten met zijn populariteit. Hij heeft geen idee dat zijn acties hem er slecht uit laten zien, niet ik." In de nasleep van deze situatie kozen veel mensen de kant van Cole sinds Riverdale een vergunning had om daar te filmen. Toch zal elke keer dat een beroemdheid een snotaap wordt genoemd, ze er slecht uitzien voor sommige waarnemers.

Dylan Sprouse heeft zichzelf veel in heet water begeven

Helaas is Dylan Sprouse geen onbekende in controverse, inclusief de tijd dat hij werd beschuldigd van vals spelen. Zoals fans die het liefdesleven van de Sprouse-broers hebben gevolgd al zullen weten, ging Dylan drie jaar met Dayna Frazer uit. Daarna verwijderde ze alle sporen van hem van Instagram en plaatste ze een afbeelding van zichzelf huilend met het bijschrift "Als je erachter komt dat je vriendje je heeft bedrogen lol." Nadat hij in eerste instantie over de situatie had gezwegen, noemde Dylan de situatie "ingewikkeld" op Twitter, wat ertoe leidde dat veel mensen aannamen dat hij ontrouw was.

Hoewel het al erg genoeg is om een cheater te worden genoemd, was het een stuk erger toen Dylan werd beschuldigd van racisme vanwege een bericht op sociale media. In juni 2019 waren veel mensen boos op Dylan Sprouse toen zijn account iets racistisch tweette. In dit geval werd echter al snel duidelijk dat Dylan niets verkeerd had gedaan omdat zijn account was overgenomen door een hacker. Aan de andere kant werd Dylan beschuldigd van racisme vanwege een andere post op sociale media, en op dat moment had hij schuld. Dylan nam tenslotte de verbijsterende beslissing om een afbeelding te plaatsen van zijn toenmalige vriendin Dayna Frazer met haar huid digitaal donkerder gemaakt met het bijschrift "My African Queen".

Helaas is er nog een ander feit over Dylan Sprouse dat ertoe heeft geleid dat sommige mensen zich afvragen wat zijn persoonlijke overtuigingen zijn. In het verleden heeft Dylan verklaard dat hij gelooft in Asatru, een controversiële religie die veel mensen hebben gekoppeld aan blanke suprematie en extreemrechts. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat sommige Asatru-gelovigen blanke supremacisten zijn, is het belangrijk op te merken dat er geen bewijs is dat Dylan dat soort haat in zijn hart heeft.

Bij een andere gelegenheid bevond Dylan Sprouse zich in een controversiële situatie en was hij toen het slachtoffer. In de moderne wereld kiezen veel mensen ervoor om foto's van zichzelf in de buff te maken en deze naar een bepaald iemand in hun leven te sturen. Helaas voor Dylan, toen hij op zijn 21e zulke foto's nam, lekten de beelden online. Terwijl Dylan later tweette dat hij "het verknalde", is degene die de beelden heeft gelekt de slechterik van het verhaal.

Aanbevolen: