Volgens de credits van 'Friends' werd Russ niet gespeeld door David Schwimmer

Inhoudsopgave:

Volgens de credits van 'Friends' werd Russ niet gespeeld door David Schwimmer
Volgens de credits van 'Friends' werd Russ niet gespeeld door David Schwimmer
Anonim

Streaming heeft het spel veranderd, en hoewel originele aanbiedingen het overnemen, kunnen fans nog steeds oudere favorieten vinden om naar te kijken op verschillende streamingdiensten. Het houdt deze shows in leven en het geeft iedereen een breed scala aan dingen om naar te kijken.

Friends lijkt populairder te zijn geworden dankzij het feit dat ze direct beschikbaar zijn, en mensen stemmen graag af op de show. De cast verdient nog steeds geld aan de show, die een fortuin genereert dankzij fans die teruggaan en de beste afleveringen bekijken.

"The One With Russ" is een iconische aflevering en fans waren geschokt toen ze zagen dat Russ werd gespeeld door een onbekende artiest. Laten we het mysterie ontrafelen van de acteur genaamd Snaro!

Waarom werd David Schwimmer niet gecrediteerd als Russ?

Als het gaat om de grootste en meest impactvolle shows in de televisiegeschiedenis, zijn er niet veel die op hetzelfde niveau staan als Friends. NBC was de koning van de televisie in de jaren negentig, en hoewel het al geweldig was om Seinfeld als hoofdattractie te hebben, kwam Friends langs en bezorgden ze hen nog een megahit.

De jonge cast van Friends zorgde voor een iconisch team-up, en ze waren briljant in hun respectievelijke rollen. De show zou geslaagd zijn dankzij de kwaliteit van het schrijven, maar het werd een klassieker dankzij de uitvoeringen die in elke aflevering op het scherm werden gegeven.

De show is al jaren niet meer op televisie, maar omdat hij op streamingplatforms staat, is zijn erfenis alleen maar blijven groeien. Elk jaar genieten nieuwe fans voor het eerst van de show en oude fans blijven de show keer op keer kijken. Hierdoor is het gemakkelijk een van de grootste shows in de tv-geschiedenis.

Friends heeft veel klassieke afleveringen en een van de meest bekende in zijn vroege seizoenen is een aflevering met een Ross-look-alike.

"The One With Russ" is een Ionische aflevering

een screenshot van Vrienden
een screenshot van Vrienden

Tijdens de 10e aflevering van het tweede seizoen van Friends werden fans getrakteerd op een klassieker toen "The One With Russ" zijn debuut maakte op het kleine scherm.

Tijdens de aflevering begint Rachel te daten met een man genaamd Russ, die veel op Ross lijkt. De groep kan dit feit oppikken, behalve Ross, die de man niet kan uitstaan. Gek genoeg is er een ruzie tussen de twee mannen nodig voordat Rachel de grote overeenkomsten opmerkt en ziet dat ze eigenlijk met een andere Ross aan het daten is.

Er gebeurt natuurlijk meer in de aflevering, maar dit is de primaire verhaallijn die fans volgen. Het is een leuk horloge en het zorgde voor een gedenkwaardige aflevering die fans nog steeds graag bekijken.

Gedurende de hele aflevering was het voor velen duidelijk dat David Schwimmer een dubbele taak vervulde als Ross en Russ, maar het make-upwerk dat werd gedaan om de acteur te transformeren was behoorlijk overtuigend. Desalniettemin gingen veel fans ervan uit dat Schwimmer achter beide personages zat en de drijvende kracht achter de aflevering was.

Toen de aftiteling eenmaal was uitgerold, zagen fans echter dat Russ werd gespeeld door een totaal andere persoon dan ze dachten.

Wie is gecrediteerd als Russ spelen?

Volgens de aftiteling van de aflevering werd Russ gespeeld door een acteur genaamd Snaro, iemand waar fans nog nooit van hadden gehoord. Jarenlang bleven fans zich verwonderen over Snaro en het optreden dat tijdens die aflevering griezelig veel leek op dat van David Schwimmer.

Dus, wie in de wereld is Snaro, en waar ging hij na al die jaren heen?

"David Crane grapte dat Snaro zijn Kroatische vriend was om de list verder te zetten en fans te laten gissen naar de identiteit van Snaro. Schwimmer zag er net anders genoeg uit in de rol van Russ zodat fans een vermoeden hebben of David Schwimmers lookalike echt hem was, hoewel het duidelijk is als je terugkijkt op de aflevering dat Schwimmer beide speelt, aangezien niemand zo zou kunnen zijn vergelijkbaar met Ross als de man die hem het beste kende, "schreef ScreenRant.

"Later werd bevestigd dat Snaro en David Schwimmer één en dezelfde zijn. Schwimmer werd gecrediteerd als Snaro als eerbetoon aan een van zijn vrienden en het is ook een alias die hij van tijd tot tijd gebruikte," vervolgde de site.

Eindelijk is het mysterie van Snaro opgelost! Het was eigenlijk altijd al David Schwimmer, en de naam werd gewoon gebruikt om hulde te brengen aan een vriend van hem. Het is hilarisch om te bedenken dat dit zo lang zoveel verwarring heeft veroorzaakt in het fandom.

De volgende keer dat je "The One With Russ" kijkt, onthoud dan dat David Schwimmer beide rollen speelt, en dat briljant.

Aanbevolen: