Zijn Kate Beckinsale en Jason Momoa aan het daten?

Inhoudsopgave:

Zijn Kate Beckinsale en Jason Momoa aan het daten?
Zijn Kate Beckinsale en Jason Momoa aan het daten?
Anonim

Jason Momoa verbaasde fans met de aankondiging van zijn scheiding van zijn vrouw Lisa Bonet na 16 jaar samen. Het liefhebbende stel, dat twee kinderen deelt, Lola en Nakoa, onthulde aan fans dat hoewel ze uit elkaar gingen, "de liefde tussen ons voortduurt" in een ontroerende verklaring op hun respectieve Instagram-accounts.

En hoewel Bonet zich onopvallend heeft gehouden sinds het schokkende nieuws, had Momoa de afgelopen weken de krantenkoppen gehaald, waaronder een gerucht dat de Aquaman-ster naar verluidt geen tijd had verspild om verder te gaan met zijn voormalige vlam, terwijl fans speculeerden of hij was stilletjes ziend collega-actrice Kate Beckinsale.

De 42-jarige werd eind februari gezien bij het verlaten van een Oscars-afterparty met de Engelse schoonheid die vlak achter Momoa werd gespot - en veel fans op sociale media gingen ervan uit dat de twee er een zagen op basis van de foto's die opdoken van het paar dat er nogal gezellig uitziet in elkaars gezelschap.

Dus wat is de waarheid? Is Momoa verder gegaan met Beckinsale?

Waarom splitste Jason Momoa zich van Lisa Bonet?

In een officiële verklaring in januari deelden Momoa en Bonet, die in 2017 in het huwelijksbootje stapten, het hartverscheurende nieuws dat ze de afgelopen jaren uit elkaar waren gegroeid.

Het werd echter zwaar benadrukt in hun aankondiging dat hoewel ze hun eigen weg gingen, ze altijd een hechte familie zouden blijven.

Hoewel geen van beiden specifieke redenen gaf waarom ze vonden dat scheiden en scheiden de enige optie was, waren opmerkingen zoals zeggen dat ze elkaar hadden "bevrijd" tekenen dat wat er ook gebeurde in hun relatie niet langer kon worden gerepareerd.

"We hebben allemaal de druk en veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld … Er ontvouwt zich een revolutie ~ en onze familie is daarop geen uitzondering … voelen en groeien door de seismische verschuivingen die plaatsvinden ", zeiden ze in een gezamenlijke verklaring op Instagram.

“En dus~ We delen ons familienieuws~ Dat we scheiden in het huwelijk. We delen dit niet omdat we denken dat het nieuwswaardig is.

“Maar zodat ~ terwijl we ons leven leiden, we dit met waardigheid en eerlijkheid kunnen doen. De liefde tussen ons gaat door en evolueert op een manier waarop het gekend en beleefd wil worden. We bevrijden elkaar ~om te zijn wie we leren te worden…”

De verklaring vermeldde verder dat hun "onwrikbare toewijding aan dit heilige leven en onze kinderen."

Zoals fans misschien weten, begonnen Momoa en Bonet voor het eerst met daten in 2005 nadat ze aan elkaar waren voorgesteld via een wederzijdse vriend in een jazzclub.

Het duurde niet lang na hun eerste ontmoeting dat het paar besloot een koppel te worden, voordat ze hun eerstgeborene, dochter Lola, in juli 2007 verwelkomden.

Hun tweede nakomeling, zoon Nakoa, werd het jaar daarop in december 2008 geboren. Bonet is ook moeder van actrice Zoe Kravitz, die ze deelt uit haar eerdere huwelijk met rockster en ex-man Lenny Kravitz.

Is Jason Momoa aan het daten met Kate Beckinsale?

Momoa werd gedwongen te stoppen met speculaties over hem en Beckinsale nadat foto's van de twee die samen een Oscars-afterparty verlieten, velen ertoe brachten te geloven dat de acteur van Bonet was vertrokken met een andere Hollywood-ster.

Maar in een interview met Extra ontkende de Sweet Girl-acteur beweringen over een relatie tussen hem en Beckinsale, met wie hij benadrukte dat hij niet aan het daten was.

Volgens Momoa had hij een gesprek met Beckinsale over haar thuisland, Engeland, nadat hij enkele maanden in het VK had doorgebracht om het aanstaande vervolg op Aquaman 2 te filmen.

"Het was cray", vertelde Momoa aan de publicatie. "[Ik] heb een gesprek met een vrouw over haar land, ik was in Engeland om Aquaman 2 te doen. Iedereen zegt: 'Ga je aan het daten?' Nee, nee, het was ridderlijkheid. De vrouw had het koud.'

Toen hem werd gevraagd om het gerucht voor eens en voor altijd op te helderen, vervolgde hij: Absoluut niet, niet samen. Zij is heel aardig. Ik was erg aardig, gewoon een heer. Nu geef ik mijn jas aan niemand meer.”

Beckinsale zelf heeft het gerucht niet aangepakt, maar gezien Momoa's uitleg lijkt het alsof ze niet langer commentaar op de zaak hoeft te geven, hoewel fans er niet volledig van overtuigd zijn dat hun ontmoeting net zo onschuldig was als de acteur maakte het uit in zijn interview met Extra.

Misschien als de twee in de nabije toekomst weer worden opgemerkt, zou het de datinggeruchten versterken, maar voorlopig zullen fans Momoa's woord moeten geloven toen hij zei dat zijn chat met Beckinsale volkomen onschuldig was.

Aanbevolen: