Is 'Outer Range' het bekijken waard?

Inhoudsopgave:

Is 'Outer Range' het bekijken waard?
Is 'Outer Range' het bekijken waard?
Anonim

Tijd is een kostbaar iets, en als we er een hoop van gaan investeren in een tv-programma of een film, dan kunnen we maar beter weten of het de moeite waard is om te kijken voordat we het aanzetten. Sommige nieuwe shows zijn absoluut de moeite waard, en andere hebben verdeelde meningen. Of het nu een Netflix-project is of iets van Disney+, fans willen weten waar ze aan beginnen.

Outer Range is een gloednieuwe show van Prime Video, en het door Josh Brolin geleide project is een totale mindtrip. Het ziet er intrigerend uit, maar is het het kijken waard? Laten we eens luisteren naar wat mensen zeggen over deze gloednieuwe show van Prime Video.

'Outer Range' is een gloednieuwe show

De afgelopen maand maakte sciencefiction-neo-westerse mysteriethriller Outer Range zijn grote debuut op prime video. De preview liet mensen weten dat dit geen gewone show was, en veel mensen waren geschokt door wat de show tijdens zijn eerste seizoen opleverde.

Met een briljante cast met namen als Josh Brolin, Lili Taylor en meer, werd het eerste seizoen van Outer Range lang verwacht door zowel critici als publiek.

Voorafgaand aan het debuut van het seizoen, vertelde Josh Brolin aan Collider wat hij wilde dat mensen over de show wisten.

"Ik denk dat ik dit zal zeggen, en ik zou dit niet zeggen als ik het niet geloofde, wat ik denk dat je over mij weet, is een heleboel series, je zult de eerste twee zien … En de eerste twee zijn geweldig. En dan blijf je ernaar kijken en het glijdt een beetje af. Wat ik geloof aan deze serie is dat het voortdurend beter wordt. Voor mij zijn zeven en acht geweldig. Als ik kan stel dat er twee afleveringen zijn die de beste afleveringen in deze show zijn, het zijn zeven en acht. Ik denk dat de show steeds beter en interessanter wordt en zichzelf meer vindt als een toon die ons werd gedicteerd en waar we ons uiteindelijk aan hielden."

Seizoen één heeft zijn aanwezigheid laten voelen, en critici hadden genoeg om over te praten.

Critici vinden het leuk

Op Rotten Tomatoes zien we dat Outer Range momenteel een score van 80% geniet bij critici. Dit geeft aan dat professionals zeker hebben genoten van het debuutseizoen van de show, en dit is iets dat zeker een aantal mensen kan overtuigen om het op zijn minst te bekijken.

Ryan Britt op Inverse genoot van het feit dat de show anders was.

"Outer Range is een van de brutaalste, vreemdste en meest aangrijpende sci-fi-shows van de 21e eeuw. Ondanks de onvermijdelijke vergelijking met Stranger Things, slaat de serie zijn eigen weg en slaagt omdat hij zo agressief is verankerd in realiteit, "schreef Britt.

Kristen Lopez van IndieWire was echter niet zo aardig.

"Brolin is goed en als de serie de sci-fi verwaandheid schuwt, zijn er hier genoeg goede acteurs om het op zijn minst vermakelijk te maken. Maar er een sci-fi-element bovenop smeren en niet begrijpen welke toon moet worden aangeslagen,' Het leidt niet tot olie, het leidt tot onzin", verklaarde Lopez.

Zoals we al zeiden, is deze show vergiftigd om absolute reisrecensenten te zijn, dus het is niet zo verwonderlijk om te zien dat de meningen over de show behoorlijk polariserend zijn.

Professionele critici lijken over het algemeen van de show te genieten, maar is Outer Ranger echt de moeite van het bekijken waard op Prime Video?

Is het de moeite waard om te kijken?

Als we kijken naar de score van het publiek voor Outer Range, is er een kleine dip van wat we bij de critici zagen. Het publiek heeft de show momenteel op 70%, wat betekent dat de show een algemeen gemiddelde van 75% heeft. Niet uitstekend, maar dit bewijst dat het een aantal dingen heeft die het bekijken waard zijn!

In een lagere recensie schreef een gebruiker: "Ik wilde deze show een halve ster geven, maar de acteurs zijn erg goed in hun respectievelijke rollen, vandaar die ene ster. Ondanks de talenten, decors en wetenschap Fi/plot-potentieel, deze show is traag, saai, inconsistent, tonnen plotgaten, verwarrend en slecht geschreven, met muzikale intermezzo's zonder reden. Wat een verspilling van talent en potentieel."

Dit werd echter gecontrasteerd door een andere recensie.

"Outer Range is een combinatie van een grote familievete en bovennatuurlijke spanning met een moordelement om het stof op te blazen. Het is een western, maar zo veel meer en Brolin levert een ruige en stoere prestatie als Royal. I' Ik word erin gezogen en weggeblazen door de manier waarop dit is samengesteld om al deze niches in één geweldige en boeiende serie te brengen. Deze show heeft een fantastische verhaallijn met een geweldige ensemble-cast die schittert ", schreven ze.

Een algemeen gemiddelde van 75% suggereert dat Outer Range de moeite van het bekijken waard is. Weet gewoon dat dit niet je gewone show is!

Aanbevolen: