Het kantoor: hier is waarom Philip's DNA-test zei dat Dwight niet de vader was

Inhoudsopgave:

Het kantoor: hier is waarom Philip's DNA-test zei dat Dwight niet de vader was
Het kantoor: hier is waarom Philip's DNA-test zei dat Dwight niet de vader was
Anonim

Als je de hele show: The Office hebt gezien, weet je dat Dwight en Angela uiteindelijk hun eigen happy end krijgen. In de laatste twee afleveringen realiseert Dwight zich dat hij niet gelukkig zou zijn zonder haar, dus rijdt hij haar van de weg af op weg naar Poor Richard's om haar ten huwelijk te vragen met behulp van een megafoon en een kogelring. (We zouden niet minder verwachten van Dwight.)

Nadat Angela zijn voorstel heeft geaccepteerd, onthult ze dat de baby die ze in seizoen acht had, Philip, toch echt de baby van Dwight is, waardoor het het ultieme gelukkige einde voor hem is: hij verlooft zich en ontdekt dat hij een vader is in dezelfde minuut, nadat hij zijn droom om manager te worden al had verwezenlijkt.

Omdat dit het einde was dat fans wilden, twijfelden de meesten er natuurlijk niet aan (inclusief het feit dat baby Philip op de een of andere manier dezelfde leeftijd had op hun bruiloft een jaar later). Er was echter één detail dat niet echt genegeerd kon worden bij het opnieuw bekijken van de show: in de première van seizoen negen concludeert een DNA-test dat Dwight niet de vader van de baby was. Dit detail had veel fans die vroegen: "Wat geeft?"

De ultieme 'Gotcha?'

Philip en Dwight Het kantoor
Philip en Dwight Het kantoor

Dwight leek vanaf het eerste moment dat hij naar baby Philip keek te weten dat hij zijn baby was… of op zijn minst dat hij niet het kind van de senator was. Hij was een grote, stevige baby en de timing was te goed. Angela ontkende het heftig, maar Dwight gaf niet op: het plan dat hij bedacht voor een familieportretstudio, waarvan Jim zo zeker was dat het op de een of andere manier een grap met hem was, was eigenlijk best briljant. Hij zou tijdens de shoot wat DNA van baby Philip krijgen en het dan naar een laboratorium brengen om het te laten testen. Het enige probleem? Angela had hem door.

Natuurlijk zou Angela niet willen toegeven dat Philip de baby van Dwight was. Het zou een concreet bewijs zijn van haar wandaden, die ze zo vastbesloten is om elke keer weer te ontkennen. Maar het punt is, het lijkt alsof ze weet dat een DNA-test zeker zou onthullen dat Dwight de vader was, aangezien ze de helft van de aflevering doorbrengt in een snelle achtervolging met Dwight en Mose op weg naar het lab. Dus waarom dan, als ze zo zeker was, en als Dwight in feite de vader was, komt de test dan negatief terug?

Nou, Angela's tactiek werkte toch een beetje. Omdat Dwight geen enkel DNA van Philip rechtstreeks van hem kon krijgen (onder toeziend oog van Angela), moest hij gaan dumpen. Of beter gezegd, hij moest door het afval graven in de herentoilet, waar senator Lipton zijn luier ging verschonen.

Dwights fout ging er echter van uit dat de eerste luier die hij in de prullenbak zag, de juiste zou zijn - in feite was dat niet zo. Philip was die dag niet de enige baby (of zelfs de enige Philip). Jim en Pam's Philip was er ook, en droeg waarschijnlijk luiers rond dezelfde tijd als Angela's baby.

Nu is de vraag, hebben de schrijvers dit met opzet gedaan? Hebben ze dit excuus ingebouwd om het publiek langer in spanning te houden? Nou, volgens een interview na de finale met David Rogers, de regisseur van de finale-aflevering ("A. A. R. M."), nee, dat was helemaal niet het plan: om Dwight in staat te stellen om The Farm te doen, een spin-off-serie die ze hadden gepland, ze hadden oorspronkelijk gepland om Dwight en Angela uit elkaar te halen:

"Een grote, zo niet de enige reden om Dwight aanvankelijk uit te sluiten als de vader in het begin van het seizoen, was vanwege de veranderingen die zouden hebben plaatsgevonden om Dwight in staat te stellen naar The Farm te vertrekken. We hadden hem nodig ongebonden en een zoon achterlatend, en zelfs een vrouw van wie hij hield, zou logisch niet logisch zijn geweest of gunstig zijn geweest voor wie hij is als personage. We wilden altijd dat ze samen zouden eindigen, maar ik weet niet zeker wanneer werd besloten dat het tijd was om de grote stap te maken. Ik denk dat eens The Farm niet langer zijn eigen serie zou zijn, dat de weg vrijmaakte voor Dwight en Angela om echt met elkaar te verzoenen en samen te zijn."

Dwight zou oorspronkelijk een andere liefdesbelang hebben gekregen in Esther, zijn vriendin voor de tweede helft van het negende seizoen, geïntroduceerd in de aflevering 'The Farm'. Dus nee, dit was geen briljant plan dat ze een seizoen eerder verzonnen om spanning op te bouwen; gewoon een bijna-plotgat en een gelukkig toeval dat het bedekte.

En hoewel het misschien triest is om te weten dat we bijna een show kregen van alleen Dwight en zijn broers en zussen en neven die een boerderij probeerden te runnen, weten we nu tenminste dat, omdat we dat niet deden, Dwight, Angela en Philip om hun eigen nog lang en gelukkig te hebben.

Aanbevolen: