Kevin Hart en Nick Cannon's vriendschap, details uitgelegd

Inhoudsopgave:

Kevin Hart en Nick Cannon's vriendschap, details uitgelegd
Kevin Hart en Nick Cannon's vriendschap, details uitgelegd
Anonim

Kevin Hart en Nick Cannon hebben een van de meest vocale, vermakelijke relaties die de entertainmentindustrie ooit heeft gezien, en de twee houden zich routinematig bezig met hysterische interacties op sociale media die fans bezig houden en hen ook voorzien van zijdelingse humor. Het zou moeilijk zijn om televisie te kijken of af te stemmen op sociale media zonder deze twee in een grapoorlog te zien strijden of elkaar op de een of andere manier voor de gek te houden.

Het is duidelijk dat hun vriendschap een langdurige is geweest, vooral gezien het feit dat ze erin geslaagd zijn hun relatie intact te houden nadat ze elkaar online op de meest openbare manieren hebben getolereerd. Er is een interessante dynamiek tussen deze twee onafhankelijk succesvolle komieken en krachtpatsers, en het is duidelijk te zien dat ze allebei een belangrijke rol spelen in elkaars leven.

10 Hoe Kevin Hart en Nick Cannon elkaar ontmoetten

Deze twee grappige makers gaan ver terug. Ze waren al vrienden voordat een van hen roem had geproefd, en een van de meest ongelooflijke aspecten van hun relatie is dat ze allebei kunnen begrijpen waar de ander vandaan komt. Ze ontmoetten elkaar meer dan 20 jaar geleden voor het eerst, en geen van beiden had op dat moment een succesvolle entertainmentcarrière opgebouwd. Cannon heeft met waardering teruggekeken op de begindagen van hun vriendschap en zei dat het allemaal gebeurde "… vóór de vliegtuigen en de films. We stonden buiten comedyclubs om erachter te komen … Het gaat zo ver terug naar het begin."

9 Kevin Hart en Nick Cannon's gedeelde strijd en dromen

Nick Cannon en Kevin Hart begrijpen elkaars worstelingen echt, wat hun band sterker en belangrijker maakt dan andere relaties die ze hebben. Ze probeerden allebei de eindjes aan elkaar te knopen door in comedyclubs te werken en roem te zoeken. Ze zijn allebei naar de top gestegen en zijn nu enorm succesvol in hun carrière, en ze hebben allebei te maken gehad met ernstige gezondheidsproblemen en momenten van tegenspoed. Gelukkig hebben ze elkaar gehad om hun strijd en dromen te delen binnen een vertrouwde vriendschap.

8 Jaloezie tussen Kevin Hart en Nick Cannon

Kevin Hart geeft toe dat hij een beetje jaloers was op Nick Cannon toen hij merkte dat de carrière van zijn vriend sneller explodeerde dan die van hem. Tijdens een recent interview onthulde Hart: "Er was in het begin van onze carrière veel jaloezie. Ik herinner me dat je zo snel klikte. Je was de kralen zo snel in elkaar aan het zetten." Natuurlijk lijkt dat uiteindelijk allemaal in evenwicht te zijn geweest, waarbij elk van deze mannen naar de hoogste niveaus van roem en fortuin steeg.

7 Kevin Hart en Nick Cannon's Brotherhood

Als er iets duidelijk is over de relatie tussen Kevin Hart en Nick Cannon, dan is het wel het feit dat hun band meer een broederschap dan een vriendschap weerspiegelt. Ze zijn echt dol op elkaar en zouden alles doen om de ander te helpen en te ondersteunen in tijden van nood. Afgezien van de grappen en grappen, is het duidelijk dat Hart en Cannon zo met elkaar verbonden zijn dat het meer familie dan alleen vrienden maakt.

6 Ze steunen elkaar in moeilijke tijden

Ondanks hun succesvolle carrières en enorme rijkdom hebben zowel Cannon als Hart te maken gehad met tegenspoed en staan ze voor serieuze uitdagingen in hun leven. Ze hebben allebei emotionele, mentale en fysieke worstelingen doorstaan die alleen de ander kon begrijpen.

Een voorbeeld is de obsessie van Nick Cannon om zichzelf door extreme fysieke conditie te duwen om zijn lupus te overwinnen, die hem bijna het leven kostte. Hart kan op een vergelijkbaar niveau betrekking hebben. Hij liep ernstige verwondingen op na zijn auto-ongeluk in 2019 en stortte zich in slopende trainingsroutines als een methode om te genezen na een uitgebreide operatie.

5 Ze accepteren elkaar zoals ze zijn

Ze zijn het misschien niet altijd met elkaar eens, maar Kevin Hart en Nick Cannon zullen elkaar altijd onvoorwaardelijk accepteren. Zowel Hart als Cannon hebben levenskeuzes gemaakt die misschien niet in lijn zijn met de manier van denken van de ander, maar uiteindelijk zijn ze bereid om elkaar te accepteren en elkaars reis te ondersteunen. Deze niet-oordelende vriendschap heeft hen allebei geholpen troost te vinden op sommige hoognodige momenten.

4 Kevin Hart en Nick Cannon steunen elkaar

Kevin Hart en Nick Cannon accepteren elkaar niet alleen, ze zullen elkaar ook tot het bittere einde verdedigen. Dit aspect van hun relatie werd onlangs op de proef gesteld toen de media zoemden over Nick Cannon die nog een baby verwachtte met een andere baby-mama.

Hart kwam naar voren om het geroezemoes tot zwijgen te brengen door zijn vriend fel te verdedigen. "Ik denk dat dit uiteindelijk het leven van deze man is, en natuurlijk zijn de mensen die bij zijn leven betrokken zijn, allemaal blij met wat ze bouwen. Het gaat niemand anders aan, "zei Hart.

3 Kevin Hart en Nick Cannon's Prank War

Cannon en Hart lijken elkaar altijd in de maling te nemen, en ze zijn niet bang om de grenzen te verleggen met hun eindeloze grappen, grappen en hysterische trollen. Hart heeft hun voortdurende grapoorlog naar een heel ander niveau getild door onlangs Cannon een automaat te kopen die condooms uitdeelt, als een opgraving over zijn vele kinderen.

Cannon heeft eerder een echte, levende lama naar het huis van Kevin Hart gestuurd voor zijn verjaardag. Ongeacht de gelegenheid vinden Hart en Cannon een manier om elkaar aan het lachen te maken, en de grapoorlogen lijken niet snel te eindigen.

2 Kevin Hart's bijnaam voor Nick Cannon

Elke goede vriendschap heeft een soort bijnaam in de mix gegooid, en deze maakt deel uit van het trollen tussen Kevin Hart en Nick Cannon. Tegenwoordig geeft Kevin Hart toe dat hij Nick's voor- en achternaam heeft opgegeven en hem gewoon 'Myrtle' heeft genoemd. Fans waren slechts een fractie van een seconde in de war, voordat Hart de hysterische connectie met de bijnaam onthulde, door wat meer uit te werken. Myrtle is een afkorting voor 'Fertile Myrtle' … en dus gaat het trollen door.

1 Kevin Hart en Nick Cannon zijn echt vrienden

Deze beste maatjes weten zeker hoe ze een leuke tijd moeten hebben, maar afgezien van alle grappen en eindeloze gelach die hun vriendschap zo uniek maken, geven ze allebei de eer aan de ander door hun band als heel "echt" uit te drukken. " In een wereld waar iedereen die ze ontmoeten het leven leidt in de fast lane, en zoveel van wat ze omringen nep is en deel uitmaakt van de Hollywood-façade, hebben Nick Cannon en Kevin Hart een echt echte relatie. Hart zegt: “De dagen voordat het succes voor ons allebei groeide. We waren hongerige en ambitieuze entertainers. Het is een echte relatie. Dit is onze echte realiteit. We vinden er niet alleen geluk in, maar ik denk dat er gewoon pure vreugde is in het hebben van een echte relatie."

Aanbevolen: